10 anledningar varför jag ääääähääälskar That '70s show


Ett. Det utspelar sig på 70-talet, vilket verkar ha varit det bästa decenniet. In my opinion, dååååå
Två. Jag stör mig inte på en enda person som är med hela tiden genom showens gång
Tre. P.g.a att Donna har rött hår fick jag lust att skaffa det förra året, vilket jag är glad över att jag gjorde, äääälskade det verkligen. Man tackar, man tackar.
Fyra. Att i Säsong 5 döpte de alla avsnitt efter Led Zeppelin låtar, och i andra säsonger efter bland annat Rolling Stones låtar osv.
Fem. Faktumet att jag upptäckte Danny Masterson, grymt awesome
Sex. De sitter och blir höga, i varenda avsnitt
Sju. Hahahah åh.... That '70s musical avsnittet
Åtta. De har bara musik jag älskar med i showen
Nio. Kelso's dumhet, Fez's kåthet, Donna's awesomeness, Eric's nördhet, Jackie's bitchighet och Hyde's coolhet.
Tio. Sist men inte minst, så ääääääälskar jag kläderna Hyde har på sig.


Åh, kinamat hade inte suttit helt fel....


Tja osv, imorgon äre höst och det gör mig lite deprimerad om jag ska vara riktigt ärligt... Idag var det kallt, och då menar jag verkligen kallt, kändes som vinterkyla... Så inte gött någonstans. Men anyway, idag har vi haft Grafisk design heeeeeeeeeela dagen, fick sluta tidigare också, hähäh, slutade 40 minuter tidigare, hähähä..... hähä. Jag hoppade av bussen hemma hos Skatan för att överaska honom, och jag visste inte ens om han var hemma för han är absolut inte världsmästare på att svara i telefon...

Men ja, jag hade tur, han var hemma, satt och spelade LOL när jag klev in i hans rum. Är jag förvånad? Pff. Men ja, jag var inte där så jätte länge, ca 2 timmar innan mamma hämtade upp mig. Nu sitter jag här och dricker min redbull, hähähähhähähähähähäh.

Vettifan om jag ska övningsköra, tror inte det, men får la se om min far frågar, annars får det bli imorgon eller något sånt. Blöööööö, sitter och fryser också, jävla bajs. Här får ni en video från idag då jag visade en.... obehaglig länk för Fridie, peeeeeeeeeeeeace off osv.

Hahhaa btw, här är länken som Fridie kollade på.... Ifall ni vill dö, bajsa i byxorna eller övrigt.
http://existenz.se/out.php?id=39026

Jajajja, ''what are word if you really don't mean them....'' VI VET


Jävlar, alla de gånger jag övningkört.... Låten har kommit på VARENDA GÅNG, blir jävligt trött på't. Men ja, som ni förstår blev det så att jag övningkörde med far idag, vi åkte hem till min moster Malin, som jag btw aldrig har träffat förr, har henne dock på facebook och har haft ett bra tag. Eller ja, hon var ju på min farmors begravning fast då snackade jag inte med henne eller mina kusiner heller för den delen, så ja, det var lite speciellt.
Hennes hund hatade mig av någon anledning, jag hade bara blåa kläder på mig, kanske inte gillar blått, vad vet jag?

Träffade även en av mina kusiner, Filip/Philip(?), men han ville inte prata TROTS det faktum att vi båda har ett intresse för monster, drickan, tror ni förstod det... Men ja, vi drack i alla fall kaffe med Malin och började köra igen vid 8 tiden. Fick en redbull av pappa också, haha, som vanligt.

Kanske övningskör imorgon också, vem vet? Men nu ska jag ta hemmagjord müsli med fil, ta en Omega-3 tablett (fisk, eller leverpiller som Moas pojkvän sa.................. hahaha), och ja, kolla på That '70s show, så nu drar jag, hajbaj!





Haha btw, första gången jag får en av de högst rankade kommentarerna någonsin, så jag kände att jag bara var tvungen att printscreena och lägga upp här, men nu drar jag på riktigt, haaaaaaaj! Och ja, jag följer iJustine, hon är en ganska speciell människa.

I wish I made cures for how people are.


Nämen tjena i brevlådan! (Tänk den meningen med en töntig röst... Med typ Björnes Magasin Björne eller något). Men hej i alla fall, tror inte jag skrev igår faktiskt... Men ja, jag åkte till skolan i alla fall med 9 bössen, hade lite bajslektioner, åkte med min mor till Willys och handlade. Åkte sedan med henne hemåt.

Direkt när jag kom hem drog jag i mig en macka och dammsög sedan hela huset, hähäh, tjänade en hundring. Ni vet, en ring med hundar i. Men ja, var hemma hela dagen och idag har det la inte hänt så där jätte mycket. Adrian har fortfarande inte fått sina tuttar, Frida är mogen som vanligt och Pernilla är bara allmänt jobbig för hon inte berättar saker....

Nu sitter jag hemma, lyssnar på gammal musik jag lyssnade på för typ 3-4 år sedan (Nej, inte Spice/Space? Girls), utan typ.... Blö? Men anyway, har absolut iiiiiiingenting planerat den här veckan.... Imorgon skulle vi egentligen börjat 10 men nepp, ödet hatar mig och vill att jag börjar halv 9 som vanligt. JUSTE, Måålly fyller ju 6 år idag, hahaha hon fick leverpastej, ost och salami insvept i bacon. Tyckte jag var kreativt.

Men nu får jag la dra och kanske göra något vettigt med mitt liv.... Näeh.

Klassisk Bonnie Tyler


Hittade denna på Malin Edvardssons blogg och jävlar vilket power i refrängen... Påminde lite av Janis Joplin faktiskt, haha. Lite så där i början, men efter tag, då fan ska ni få se!


Ett bit av min tand gick av, Bra eller Anus? - Anus


Jupp, jag sydde min plånbok (det låter jätte normalt, för det är det) och när jag skulle dra ut nålen på andra sidan bet jag tag i nålen för att kunna dra ut den för det går inte med bara fingrarna för man glider bara, så då bet jag för hårt så att en liten bit av min tand gick av.

Det är ingenting som syns om man inte kollar riktigt noga, men det sög ändå. Godnatt.

Double rainbow all the way across the skyyyyy


Well, idag blev det så att Skatan kom hit och var med mig ett tag. Vi gjorde inte så mycket, spelade kort, jag åt glass med hallon (som Skatan tackade nej till.... jävla pucko) och duschade, haha som vi brukar göra. Men ja, snart ska jag gå och lägga mig i alla fall, school imorgon... Blö.

Delar internet med min mobil... För jag är riktigt cool idag. Nu ska jag sova, baj baj

Reklam


Idag har jag gjort läxa, vilket är awesome för nu är jag klar. Fick reklamläxa i både Mediekommunikation och i Grafisk Design, men nu är jag klar med båda i alla fall. Blev faktiskt nöjd med båda två, hahah.

Till Grafisk Design

Till Mediekommunikation

Been driftin', but I got to stand tall, so lay me down


Gillar egentligen inte sån här musik, men Dirty Heads kan jag inte gå nog av.




Day 29 - A new picture of me and 10 fun facts.


1. Jag sydde mig i ringfingret i 5an
2. Jag är smått beroende av choklad, iste, min iphone och kaffe
3. Jag älskar tecknat, och jag ville vara som Pocahontas och Ariel när jag var mindre
4. När jag var mindre drömde jag om att ha en pojkvän som skejtar, hähäh, drömmar kan bli sanna
5. Jag älskar när folk säger att jag ser ut som en riktig skejt/surfbrud, ja, jag tar det som en komplimang
6. Jag har lyssnat på Blink-182 sen jag var 11 år, om inte yngre
7. Jag tänker inte dö som en riktigt gammal tant och hamna på Ålderdomshem, fyfan heller
8. Jag badade i toaletten när jag var liten
9. Jag ska tatuera mig i höst
10. Jag ska inte komma ihåg min 18 årsdag, haha


Maxi, Junkfest osv


Hm, vart avslutade jag allt?... Kommer inte ihåg, hähäh. Men igår åkte jag i alla fall hem till Skatan och sov över, men innan det drog vi till Maxi och köpte lite grejer och sedan kollade vi på Valkyrie (klicka på namnet för att ladda hem den) som var jävligt bra, den är baserad på en sann berättelse som handlar om en av de försöken att döda Hitler under Andra Världskriget.

Men anyway, jag somnade ganska tidigt och om jag inte minns fel så somnade Skatan samtidigt som mig... Eller nej, han gick och lade sig vid typ 2(?) tror jag. Min väckarklockka ringde halv 11 då jag gick upp direkt osv. Jag och Skatan åkte från Skatans fågelbo runt halv 12 och hann med pendeln. Direkt möttes vi av en pratglad Frida, och satte oss därav så långt ifrån henne som möjligt... Nej, det gjorde vi inte.

Framme på stationen köpte jag Vanillia Latte på Espresso House (jag är ny där) och ja, den var la go. Efter det väntade vi på Mocke och Marcus, sedan gick vi alla till 4-Gott och köpte dricka osv till den långa tågresan, och vi fick halvspringa till tåget. Det fanns inga platser så jag och Frida satt på golvet utanför toaletten medan de andra tre stod upp hela resan.

Kontrollanten gillade inte mig och var ganska bitchig p.g.a att jag inte hittade mitt kvitto (som man måste ha till sitt fritidskort) så jag var tvungen att betala bitchen 80 spänn. Efter ett tag hittade jag kvittot och letade reda på bitchen, fick tillbaka mina pengar så det slutade bra i alla fall. Vi var framme i Trollhättan efter 1 timma och väntade på bussen. Det regnade som vanligt i Trollhättan (som det även gjorde för 2 år sedan jag var där), och vi bara gick runt och degade hela dagen.

Det enda som var pluset var att jag köpte en tjocktröja (Santa Cruz), AAAAAAAS FIN, för 300 spänn. Vi kollade på lite sexig vatten fight grej, sedan gick vi till Max och åt. Vi åkte hem efter ca 2-3 timmar, och fick platser på tåget påväg tillbaka. Men ja, sedan tog vi alla pendeln tillbaka och jag och skatan var hemma hos honom vid 7-8 tiden någon gång.

Vi åkte hem till mig runt 11 tiden, duschade 23:45 och jag somnade sedan vid 00:15 typ. Vettifan när Skatan somnade, men det måste la varit någon gång vid 2 eller något, haha. Tvingade upp honom vid 9 tiden, då han åkte nästan direkt och sålde tidningar. Själv gick jag upp typ 11:30, tog mitt kaffe osv och packade upp mina grejer. Nu sitter jag här, dricker en redbull som min pappa tydligen hade köpte till mig för 2 dagar sedan och ja, ska snart ut med Måålly. Hejdå!








Kan ni dra en gissning vilken kille som var min favorit?

o..o

Mediekommunikationslektionen (jävlar va långt ord) var rolig i fredags, och ja, det var random



Vi kör på en klassisk ''Bra eller Anus?'' idag


Såg alldeles nyss en kortfilm om Portal (ni vet, spelet jag alltid brukar prata om?...) och ärligt talat tycker jag att de ska göra en långfilm om spelet! Kanske inte exakt som spelet, kanske annorlunda banor osv, men jag hade lätt velat se den för kortfilmen var riktigt bra gjord och ja, om ni har spelat spelet själva tror jag ni också skulle vilja se den.

Bara den kortfilmen får nog med views, bra kommentarer osv så kommer det förmodligen bli en film (vad det har snackats om), för den här kortfilmen tog 1,5 år att göra (holy shit!) och den är ju bara ca 7 minuter lång. Blööö, i så fall kommer jag längta ihjäl mig.... Ja, jag är lite nördig av mig.

Så ja, detta blir helt klart ett BRA, om inte ännu bättre.


Lay me down


Vart i skolan, bland annat så välte Frida ner en tavla på golvet så den gick sönder, alla har velat peta på min finne som osakade att jag inte somnade förän halv 1 inatt (okej, inte alla, men Moa i alla fall), Adrian fick rabies och Hippien tror han är man... Det sammanfattade väl dagen ganska bra tycker jag.

När jag hade lämnat tillbaka boken gick jag till pendeln och framme i anneberg stod mamma och väntade på mig. Nu sitter jag här med hårfärg i håret (kanske ni förstår), ehm och ikväll kommer Skatan hit och ska vara med mig för atm, är jag ensam hemma och är ganska, ja, ensam... Som man är när man är ensam hemma, förutom att Måålly håller mig sällskap då. Nu drar jag igen, baj baj.

Hahahahaha btw, min fäja hatälskar mig på något sätt... Tycker jag är en bitch osv, hähäh
 

Jag hatar finnar.... Nej, inte människorna


Har precis fått en liten jobbig jävel precis vid näsborren, precis vid.... ni vet.... blö, vänta, ska göra en bild i photoshop, brb. Om ni haft en finne där, förstår ni vad jag går igenom just nu.... Röv.


Men anyway, idag har jag övningskört (vilket gick bra) och ehm, varit hemma. Imorgon blire nog skolan i alla fall, och efter skolan drar jag förmodligen mot fyren, lämnar tillbaka min bok, sedan ska jag nog köpa hårfärg, sedan drar jag hem med 16:10 bössen. Hmm..... Sen vet jag inte vad som händer.

Är klar med engelskaläxan, jätte awesome. Men ja, på fredag ska jag sova hos Skatan eller så sover han hos mig, och på lördagmorgon drar vi till Junkfest vid 11 tiden. Annars har jag inget planerat.... Så, nu drar jag!

Ingen school idag inte


Idag vaknade jag först vid 6 tiden, märke att jag inte mådde mycket bättre än vad jag gjorde igår så jag stannade hemma. Jag sov till klockan blev 1, alltså har jag varit uppe i ca 1 timma, och ja, sitter förövrigt bara och kollar That '70s show och har precis ätit macka och druckit kaffe, ska nog ta min andra kopp snart.

Annars vet jag inte vad som händer idag... Kanske blir att övningsköra eller något, om nu huvudvärken vill gå och lägga sig i ett dike någonstans och sluta skaka mina hjärnceller... Det var en konstig mening. Men ja, förövrigt har jag bajsont i halsen och jag låter som om jag är ca 300 år gammal när jag hostar, det känns bra.

Men annars mår jag la bra.... Har mina ölböser och kansas tröja, och det känns ju bra. Men nu ska jag gå och göra mer kaffe och sedan typ, kolla på en film eller något sånt, ringa Skatjäveln kanske, får la se. Hare!

Btw, ääääälskar att jag ser glad ut och gör en tummen ner... That's how I roll

Gaaaah, min hosta alltså♥


Den är nästan värd att behålla, men bara näääääästan.... Det är även näääästan så jag vill ta med min hosta på en romantisk middag för två på en dyr och fin restaurang och sedan gå hem till mig, öppna en flaska vin, lyssna på lite led zeppelin och sen kaaaaaanske ta partyt in i sovrummet... Sen kanske jag föder upp små hostor någonstans i mellanöstern med min hosta, vi kanske till och med gifter oss, och det går tillräckligt bra... Men det är bara nästan som jag vill göra allt detta, bara nästan.... inte alls.

Anyway, ska sova snart, är superdupermuperbuperruper trött och hatar verkligen alla små japaner som springer runt och slår på massa grejer inne i mitt huvud... Japanfan.

Skatan var här för ca 1 timma sedan, gjorde la inte så mycket. Jag visade honom The Wizard of Oz, han gick ifrån datorn när alla började sjunga, förstår inte varför. Vi åt pommes och grejer, sedan gick vi in och duschade i evigheter, kändes bra osv. Vi låg sedan bara i sängen och gav varandra allmänt bögiga kramar och kössar. Kändes bögigt. Inte för att det är fel på bögar men... Kramar och kössar är lite gay.

Han åkte som sagt hem för ca 1 timma sedan då jag var på väg ut med Målly som haft ont i benet idag, haltade och så. Töcker sönd om min vövvä. Men ja, nu har jag kommit in i alla fall och ska försöka sova... Om jag inte somnat när klockan är halv, så slår jag Skatan en plingiling.... Det där lät inte heller straight.

Nu ska jag ligga och lukta på Skatans äckliga, svettiga, bajsluktande tröja♥ (jag är creepy jag vet som ligger och luktar på andras tröjilöjor, but hey! that's just how i roll, okay?)och försöka sova, så hare!


It's hot outside, let me go swimming in your eyes.


Sitter atm och har verkligen jäääätte ont i halsen, huvudet dunkar och ja, jag känner mig inte säskillt bra, får la se om jag går till skolan imorgon. Men anyway, dagen började med att jag gick upp halv 8, tog bussen kvart i 9, började 20 över 9 med matte (bläääääääähä).

Efter matte vare engelska, då vi inte gjorde något speciellt, och efter matten vare lönch. Satt med Fridie, Sandra, Pernilla, Kajsa och Moa och snackade om lite grejer, kommer inte ihåg något av det, maten smakade smådär........................................ Inte gott alls faktiskt. Btw, fick reda på att Skatan var i skolan idag och behöver inte gå dit på hela veckan utan börjar på måndag istället............. PIIIIIIIIISSED.

Anyway, sen vare grafisk design, vilket sög. Satt och klippade och klistrade... Fuuuuuuuuuuuuuu mitt liv. Men anyway, sen tog jag bussen halv 3, satt bredvid någon konstig gubbe. Hoppade sedan av hemma hos mig och ja, nu sitter jag här, hostar osv, ska snart ta något att äta.

En bebis var i skolan idag (Krilles bebis), alla tjejer blev helt till sig medan jag och Sandra stod i ett hörn och mumlade om att vi inte gillar bebisar.... Måste vara något allvarligt fel på alla andra, jag och Sandra (mest jag) verkar vara mest normala.
Kände mig som en bitch idag btw, därav den bitchiga blicken som inte alls är tillgjord, nepp. Skatan kommer hit snart också, fuck yeeeeeeeeeeah.

Sent svar, haha


Haha inte sett kommentaren förän nu, men jag tror redan att du hittat mig på instagram och om jag inte minns fel så var du en av de som gillade en av mina bilder där, haha, men jag heter i alla fall littlequeenie!


Day 27 - My favourite colour


Hm, min favoritfärg? Wow... Typ, blå? Men gillar la också, grön, svart, vit och grå, och lila. I guess, så....
Blå, grön, svart, vit, grå och lila. Mina photoshop skills♥ speciellt på första bilden







Mr Sexy's Pizza, our special today is sexeroni, it's like pepperoni but sexy


Well, är hemma nu efter en lång dag i skolan. Började dagen med svenska vid 9:20 tiden, då vi bara gick igenom saker, efter det var det matte med ny mattelärare som snackade om sin barndom, andra världskriget, och en massa andra saker hela lektionen.

Jag satte mig sedan med John, Fridie, andra Johanna och den nya tjejen Maria som jag först trodde hette Johanna, sen uppfattade jag det som om hon hette Sandra, sen visade det sig att hon tydligen hette Maria, haha men anyway, jag satt mig vid de i bamba och gick sedan med Fridie till ÖB. Vi hade sedan engelska, dubbelpass, och avslutade sedan med estetisk verksamhet.

Jag och Fridie gick sedan till bussen som gick 16:11 och ja.... Nu är jag hemma, käkar varma hallon med glass och dricker kaffe, livet är fan me bra. Hare!

Dagens bild

Dagens middag


Lazy Sunday


Well, i fredags (tror det var senast jag skrev?) åkte jag hem med 4 bussen och Skatan hoppade på bussen hos sig och åkte med mig hem. Vi satt och åt grillat med mina äpplen och gick sedan ut med min hund innan vi drog oss mot Maxi för att köpa grejer. Vi köpte cola och lite annat innan vi drog hem till Skatan för en kväll med TV-spel och maaaaaaat.

Jag somnade runt halv 1 tiden, då jag var äääääckligt trött, jag vettifan om Skatan somnade samtidigt eller inte, aja. Skatan gick och jobbade vid 9 tiden och jag vaknade då han kom hem, vilket var vid 11. Vi gick sedan och gjorde fröööökost till mig, då han redan hade ätit, sedan spelade jag TV-spel medan Skatan kollade på Scrubs.

När klockan blev typ 2 (?) så åkte jag och Skatan med hans föräldrar Stefan och Maria till Freeport och kollade efter present till Skatans farmor i Golfbutiken. Sedan åkte vi vidare till Kungsmässan efter cola och sedan åkte vi hem igen. När vi kom hem fortsatte jag spela TV-spel och Skatan kollade på Scrubs (ja, vi är jätte sociala), och sedan åkte vi hem till mig.

Nästan direkt när vi kom dit så gjorde vi varsin macka och sedan gick vi in i duschen, och ja, spelade golf, som man gör i duschen. Efter det kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, men efter ett tag tog vi ut kräftorna, brödrosten, mackor, tallrikar, drickan osv i vardagsrummet. Vi kollade på Friends och gick sedan ut med Måålly vid 9 tiden.

Vi gick la och la oss vid 2 tiden, och sedan gick vi båda upp vid 9 tiden då Skatan skulle åka och jag behövde pessa. Sedan sa vi hejdå, med tanke på att han inte skulle komma tillbaka för han skulle till sin farmor på släktkalas vid 2 tiden, så ja, jag somnade om i alla fall och gick upp 1.

Idag har jag inga som helst planer, imorgon äre skola igen i alla fall, dåååååå jag har sovmorgon, hähäh. Men nu ska jag äta den här.... konstiga soppan mamma gjorde och kolla vidare på That '70s show, så hare!
Btw, daaaaaaaaaamn va gött väder det vart idag, man blir ju nästan lite glad.

Vad var nyheten nu igen?

Skatan brukar leka race med Måålly medan jag filmar, that's how we roll

Mr Säxy Goose




Just Fantastic.



Största fucking spindeln jag någonsin sett i hela mitt liv, seriöst

Hahahahhahahahhahahahahha.............hahahahahahhahah!!



Alltså....... Jag vet inte hur jag ska förklara hur det smakade



I HDR fick min hönd två hövven och två svansar... Intressant? Ja.

Morgon!


Eller ja, godmorgon osv. Vaknade för 50 minuter sedan och dricker mitt morgonkaffe, as usual. Har ont i magen och blö, men ja, efter skolan åker jag nog hem först, kanske övningskör och sedan åker jag hem till Skatan och sover över där. Imorgon äre kräftskiva (och min och Skatans 11 månadersdag) så då kommer han förmodligen hit.

Seeeeeeeen äre Black Friday, tänk påre. Men nu ska jag dricka upp kaffet, min proviva och kolla klart på That '70s show, så hare!

Warm cookies and cold milk, fan va awesome


Var det ett tag sedan?....


Jag tror inte jag har skrivit sen i.... hm, vad kan det ha varit?.... Sen i måndags, känns som evigheter, fast egentligen är det inte det, men i alla fall. Igår började ju skolan och ja, klassen var verkligen jättetom, kändes det som. 5 borta, 2 nya, så nu är vi.....................

Typ 19? Eh, jag vet inte. Men anyway, som jag alltid gör, så dygnade jag den natten, så jag var hyyyyfsat övertrött och ja, jag vet inte. Vi började 9, så jag tog moppen dit, och var där ungefär prick, då vi skulle samlas i sal Sidney............................ Hör ni hur fel det låter? Fattar inte ens varför de har ändrat salnamnen överhuvudtaget. Jag som precis hade lärt mig i princip alla salar. Bajs.

Först satt vi bara och lyssnade på r-niclas, sedan kollade vi schema och massa bajs. Sedan skulle vi gå en jävla poängpromenad (som jag nu ångrar till 1000% att jag gick) i regnet, men jag gav upp i att svara på frågorna efter typ 5 stycken. Vi gick upp för 1000000 trappor (träningsvärk), sedan fick vi sluta.... Värdelöst.

Jag kom sedan hem, åt lite lasagne, gick och la mig (vid halv 2 på dagen, med tanke på att jag var gaaaaanska) trött. Sov till typ 9 på kvällen då jag tog kvällsmat, somnade sedan igen vid halv 10-10 tiden, sov tills jag var tvungen att gå upp (klockan 6 på morgonen), så... totalt sov jag alltså 15 och en halv timma, hähäh känns bra.

Anyway, tog bussen idag, började halv 9. Med tanke på att det var temadag klädde Fridie ut sig till en pirat (ingen ögonlapp dock, sög) och vi jobbade i grupper osv. Jo, btw, jag går under namnet Yvonne nu, tydligen... Anyway, när klockan blev ca 12:25 var det 10 minuter kvar tills min buss skulle gå, och jag försökte snacka med Niclas om att nästa buss inte gick förän 14:30, och jag har en lång väg hem.

Tror ni han lyssnade?............... Nepp. Så jag drog med bussen ändå, blir bara så jävla pissed på honom, seriöst. Lyssnar han någon gång på någon alls? Men ja, jag tog bussen hem som sagt och ja, nu sitter jag här, tar mitt kaffe och ska ut och övningsköra senare vid typ 6 tiden. Imorgon är det en vanlig skoldag (schemat kickar igång, precis som puberteten snart kickar igång på Adrian) och efter skolan drar jag förmodligen hem till Skatan och sover över där.

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu drar jag, btw, jag har inte haft något internet, vilket är förklaringen varför jag inte har skrivit.... Om det nu är någon som läser överhuvudtaget. Hejdå.

Hahah glömde berätta, i bamba så slog jag vad med Fridie och Hippien att dricka en klunk av Tabasco, vilket vi gjorde.... Aj, och fyfan va äckligt det var. Äckligare än vad jag trodde det skulle vara. Aja, hejdå.
Har bara massa fula instagram bilder btw, men lev märeeee.


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN fått tillbaka mina armband, känns verkligen awesome.♥

Banana on my mind


Yepp, har på min awesome tröja med en apa på och har precis varit inne och duschat. Vaknade 1 idag och gick upp direkt och drack kaffe, satte mig sedan här. När jag hade druckit upp det så gick jag ut med vovven och direkt efter det gick jag ut och joggade... Vilket inte gick något vidare.

Har inte joggat på, vad är det, ca 1 månad (?) och har därav tappat min kondition helt, stannade minst 5 gånger... Brukar max stanna 2, bra. Men anwyay, när jag kom hem duschade jag i alla fall, och nu sitter jag här och funderar på att åka hem till Skatan snart.

Imoooooooooooooorgon börjar skolan klockan 9 och slutar 1, hähä, as gött. Och ja, vi har helt okej schema också. Sovmorgon måndag och tisdag, då jag kan ta 9 bussen, hähähäh. Förutom att vi slutar som tidigast halv 3.... Dra åt helvete. Aja, ska ta något och äta och sedan dra till Skatan, hare!

Day 26 - My fears


Är det ''mina fobier'' eller ''mina rädslor''? Tar la båda dåra.

Mina Fobier: Jag har fobier för ögon, ormar, hajar, clowner och symaskiner (fråga mig inte varför).

Mina Rädslor: Att någon jag känner dör, tanken på att aldrig flytta från Sverige till Kalifornien, tanken på att bli gammal, tanken på att bli våldtagen, tanken att inte kunna skaffa ett jobb i framtiden, osv.


He'll come around, he always does.


Weeeell, idag åkte jag och Fridie till Göteborg som sagt, jag tog pendeln till Kungsbacka (som jag nästan missade) och mötte henne där, sedan åkte vi mot Göteborg. Väl där, gick vi till Subway där jag köpte Chicken Teriyaki, en liten cola och en kaka (som man fick på köpet, som jag sedan gav till Fridie). Fridie tappade kakan 2 gånger tror jag, 2a gången gav hon upp och sket i den.

15 minuter senare kom jag på att jag glömde min dricka vid kassan... Kändes bra. Anyway, sedan började vi dra oss mot Rockhouse, men innen det såg vi att det var 30 till 50% rea i Rip Curl butiken, så vi gick in där först. Jag hittade en tröja jag ville ha (för 175:-) men ja, vi gick till Rockhouse ändå.

Väl inne i Rockhouse fick jag beslutsångest, men bestämde mig tillslut att jag ville köpa ett tygmärke istället med Led Zeppelin och Rip Curl tröjan, och så blev det. Jag köpte tygmärket och gick sedan till Rip Curl igen, fast jag köpte inte t-shirten jag kollade på innan, utan hittade en snyggare, så köpte den istället (för 169:- som egentligen kostade 349:-).

Klockan lyckades bli 17:25 när jag var klar, så vi började gå mot stationen. På väg dit stannade vi till på MCD och köpte varsin liten cola, och drog sedan till pendeln. Jag hoppade av i Anneberg och tog mig hem till Skatan, och var där ett bra tag. Han låg i sängen när jag kom dit (med tanke på att han är lite sjuk), så jag lade mig bredvid honom och vi kollade på Scrubs en stund och bara låg bredvid varandra.

När klockan blev ungefär 9 drog vi till Maxi där jag köpte cola, kakor och en godispåse, medan Skatan köpte cola, chips och en godispåse. Jag släppte sedan av Skatan, vi sade hejdå och hörs sedan, sen åkte jag hemåt. Väl hemma kom en glad Målly fram till mig och en pappa som kastade brödsmulor på mig.

Nu sitter jag här, är hyfsat trött och funderar på att dygna imorgon innan skolan, haha, värt? Men anyway, ska nog kolla vidare på That '70s show osv osv osv... Sen börjar skolan om ca....34 timmar. Hare!

Den jag inte köpte


Någon som hade tidsfördriv på jobbet?

Going to California


Tja, gissa när jag gick upp? Precis, och nu sitter jag här och dricker mitt morgonkaffe, som vanligt. Klockan är nu 14:56 och jag drar snart till Anneberg för att ta pendeln till Kungsbacka, möta Fridie där, och sedan dra till Göteborg för att ääääääääntligen köpa Led Zeppelin tröjan, hähäh.

Hahah någon annan som sett The Wizard of Oz? Haha, gjord på 40-talet, så jävla awesome. Men anyway, ska dricka mitt kaffe och sedan drar jag med Woody mot Anneberg, sååååå...... Hare!

This time, I threw a fist.


Sitter och kollar That '70s show nu och ska snart sova, är jävligt trött och klockan är inte ens 1 än?.... Pff. Wow, kom precis på att det är nästan ett helt år sedan som jag och Fridie gick och såg Vampires Suck efter första dagen i skolan... Damn, känns som ett halvår sedan. Känns inte som om det vore 1 år sedan i alla fall.

Och snart äre Junkfest också, den 27e augusti, och det blir så att fridie följer med iår. Förra året gick jag inte, och 2009 följde hon inte med för hon var upptagen. Men iår, dååååååååfan ska ni få se.

Anyway, jag har ont i huvudet så jag orkar inte skriva mer just nu. Och imorgon kanske jag ska till Göteborg med Fridie, om vädret låter bli att vara en sån jävla rövätare, så vi får la se.

Sleep tight = Sov tight

Soul Surfer


Det regnar ute, så vettifan om det blir någon joggning... Men jag har i alla fall övningskört idag i ca 1 timma eller vad det nu var. Åkte i Lindome, borta vid Kållered osv, och det gick la bra tills vi kom hem så jag fick kärringstopp precis vid våran infart, gött.

Anyway, förut idag kollade jag på Soul Surfer och den var riiiktigt bra! Den är baserad på en sann historia som handlar om en tjej, vid namn Bethany Hamilton, som förlorar sin arm i en hajattack. Hon förlorade 60% av allt sitt blod men lyckades ändå överleva. Bara tre veckor efter attacken var hon uppe på brädan igen. Rekommenderar!

Förövrigt har jag inte haft något för mig idag, ska dra en dusch senare och jag har verkligen lust att baka kladdkaka... Orkar inte, någon som har lust att komma hit, ställa er i köket och baka mig en kladdkaka? Thanx.



Rock on, Pastor Dave.


GODMORGON, jag gick upp som vanligt (antar att ni kan gissa siffrorna) och sitter nu och dricker mitt morgonkaffe och kollar på That '70s show, som det ska vara. Anyway, igår kollade jag på L.A Gigolo och Diary of a Wimpy kid, ZOO-WEE MAMA! (Klicka på bilderna för att ladda hem filmerna)

Hm, vad tyckte jag? L.A Gigolo aka Spread slutade inte som jag hade hoppats, men själva ''storyn'' och budskapet var bra. Sen är Ashton Kutcher en av mina favoritskådespelare så, det var typ den anledningen jag ville se den. Men annars ser man bara sex, sex, sex, hela tiden. Såååå, hide yo wife, hide yo kidz, n' hide yo husband.

Men anyway, Diary of a Wimpy kid då? Det var la inget speciellt med den direkt, men kan la inte säga att den var dålig heller, fast heller inte att den var bra. Eh, jag vet inte, haha. Okej, den var la bra?

Meeeeeeeeeen anyway, blir nog att övningsköra idag igen och imorgon skulle jag till Göteborg med Fridie, vad jag har hört. Vettifan vad vi ska göra, men vi hittar la på något. Nu ska jag dra, hare!


Craaaaaazy tattoos


Hm, vart avslutade jag allt? Jo, igår åkte jag hem till Skatan trots allt. Han kom hit vid ca 20:30 tiden och då åkte vi till Maxi och pantade mina burkar och köpte lite grejer. Sedan åkte vi hem till Skatan och spelade TV-spel och lite grejer. Vi somnade la runt 3-4 tiden och jag vaknade sedan vid 11 tiden av att Skatan kom hem.

När klockan blev 1 drog vi till Anneberg och somnade nästan på pendeln på väg till Göteborg. Jag hittade ingen Led Zeppelin tröja på Rock House, eller ja, det fanns, men jag hade inte råd. Vi stack istället till 4-Gott och köpte dricka, och jag köpte craaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazy tattoos, ganska awesome.

Men ja, sedan tog vi buss till något ställe och gick sedan i 10 minuter mot Biltema där Skatans far och bror väntade på oss. När de hade handlat klart så hittade inte Skatans pappa sina bilnyckar så, det tog ca 10-15 innan de hittade dem igen, då han hade glömt de inne i affären, haha. Men vi kom iväg i alla fall.

Han släppte sedan av oss i Anneberg där vi tog moppen hem till Skatan igen, efter ca 10 minuter ringde min mamma och sa att jag skulle ut till vägen inom 5 minuter. Jag åkte sedan hem och nästan direkt när jag kom hem så drog jag och pappa ut och övningskörde. Det gick inget vidare, haha.

Vi kom tillbaka vid 6-halv 7 tiden och nu sitter jag här, har precis druckit min redbull och ska snart ta min fanta. JUSTE, jag har ju tatuerat mig. Kolla längre ner för att se, hähä.





Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawesome!

Fortfarande inte ätit något, och klockan är nästan 5


Jag är inte jätte hungrig, konstigt nog. Sen träffar jag förmodligen inte Skatan idag, kan inte ta moppen för jag tog ett glas öl, för jag haft en ful dag idag, trots det att jag bara varit vaken i ca 3 timmar och 20 minuter. Jag sitter och fryser också...? Blö, konstig dag. Sen kan jag inte övningsköra heller... FML.


Go away, Heartbreaker.


Some people cry and some people die by the wicked ways of love, but I just keep on rollin' along with the grace from the Lord above. Mm work so hard, I couldn't unwind get some money saved.
Abuse my love a thousand times, however hard I tried.

Heartbreaker, your time has come, can't take your evil way.
Go away, Heartbreaker.


Varför svarar aldrig folk i telefon när det verkligen behövs?


Jag som hade velat åka in till Göteborg, men nu svarar inte Skatjäveln. Blö. Fast nu ringde jag Fridie så det blir förmodligen imorgon i så fall, ska leta efter ny Led Zeppelin tee med tanke på att ja, jag har för få.

Men anyway, drar la ut nu och frågar min far om vi ska köra brum brum.... Fan va töntigt det lät. Hare!




Good 14:05


Sitter och dricker mitt kaffe och ska snaaaarast dammsuga huset. DET ÄR SOL UTE IDAG, LYCKA!!!!!!!! Annars har jag inte lust att sitta inne idag, lust att åka till Kungsbacka eller Göteborg och hitta på något (tack vare vädret), skulle dammsugit igår då det regnade och bajs.... Bajs.

Anyway, sen vet jag inte om jag och Skatan ses idag eller inte, verkar inte så, men men, får la spendera dagen att göra både kvinnogöra och sedan vara baaaaaaaws och köra bil (förhoppningsvis).
Men ja, nu ska jag bara dricka upp kaffet sedan fixa huset, lär bli jobbigt osv. Sen äre Black Friday också, så ska ha svart, och då är det härligt när solen är ute..... eller? Happy Black Friday!!!!!!

Bitch BlickeN

Tobuscus app, hur awesome är det? 10/10


Klockan är 02:38 och jag sitter och kollar Tobuscus videos på mobilen, känns bra när jag kan kolla påre på datorn. Skiter la jag i? Jag gör vafan jag vill. Men ja, förövrigt börjar jag bli hungrig och är riktigt pessnödig..... Ska dra en pess snart. Och ehm... Imorgon ska jag förmodligen övningsköra med far, och förmodligen dammsuga hela huset, för jag kan vara snäll!!!!!......

Om jag vill. Men ja, boop boop boop boop osv. Nu MÅSTE jag verkligen gå på toa, tror fan jag göre i böserna snart, och det vore la inte så där jätte okej. Måste duscha och grejer i så fall, orkar verkligen inte det nu klockan (nästan) 3 på natten/morgonen.
Laddade precis ner Spiderman till min iPhone också... Ska spela det senare, när jag har pessat, så... HARE!

Och såhär ser jag ut när jag är riiiiiiiktigt pessnödig, så ni vet det till nästa gång.

Sådan far, sådan dotter?...


Jimmie kommer in trallande i köket för maten var klar....

Jimmie: Det luktar gott, det luktar gott i köket...
Jag och Pappa samtidigt: Ja, jag fes precis.

Three cute little monsters


Nu är klockan........16:58 och jag kom precis hem efter att ha gått i en lerig skog med min mor och min vovve. När jag kom hem stod det tre små gölliga monster rippet i kylen till mig. Awesome? You bet! Sen hittade vi inte heller så där jätte många kantareller heller... Ja, det rimmade, för helvete.

Men ja, resten av dagen ska jag sitta här med mina batiksfärgade sox och ja, dricka min lilla fina monster ripper, hähäh. Sen ska jag la träffa Skatjäveln imorgon och kanske sova över eller något sånt. Seeeeeeeen har jag la inget planerat, tror jag. Ska la träffa Fridie på måndag eller tisdag, och på onsdag börjar sk......... Urgh, sur uppstötning, sorry. Skolan. Damn.... Orkar inte ens tänka på alla läxor, även fast jag precis gjorde det. Bajs.


'':o'' is ma new thang

''Same big buzz, sexy little can'' Daaaaamn right!

Dear, Mr Bubblegum. I'm NOT sorry that I crushed you two days ago, 'cause you ruined my Hurley tee, you bastard! Love, the guuurl who crushed you.


Soooooooooom titeln säger.... Min Hurley tröja är förstörd, för jag satte mig i tuggummi för två dagar sedan, jävla röv, bokstavligt talat. Jävla röv som sätter sig på random ställen där det ligger tuggimmi... Btw, ni som tuggar tuggummi: Varför i helvete kastar ni de på marken? Släng det i en jävla papperskorg och svälj, så vi slipper sätta/krampa i era äckliga jävla tuggummin, jävla r-tards!

Men anyway, idag vaknade jag i alla fall upp 13:37, gick upp då, gick på toa, drog på kaffe, tog flingor, fyllde på min vattenflaska, tog mitt kaffe och satte mig här. Jag har inga bilder att visa idag eftersom jag bara varit uppe i ca 33 minuter, sååå.... här får ni la en intressant bild på min intressanta frööööökost. Tjaaaa!


Day 25 - Pictures of my room...


Nu undrar jag... Vem fan bryr sig om hur mitt rum ser ut? Hahah, anyway.

Alla mina awesome posters, min burger king krona på hyllan, datorn, min tallrik på golvet (fråga mig inte) och ja, vad ni nu kan se. Får nog börja städa lite......

4 garderober, tror ni kan räkna ut vilken som är min... Och det som den blåa pilen pekar på är min kära grammofon, som jag knappt spelar på längre.

Dear, Mr Bush. I'm sorry that I crashed into you with my dad's car. Hope you didn't get seriously injured. Love, the guuuurl who can't drive backwards.


Haaaaaaaallå. Igår så blev det så att jag och Skatan drog hem till mig och sov över här. Vi satt och spelade Mario Party och gjorde mat tills klockan blev 5, då vi gick och la oss. Vi vaknade vid 13:00 men snoozade tills klockan blev 13:37 då vi gick upp.

Vi satte oss och gjorde frökost och spelade kort. Vi gick sedan ut med Mååååååååååååålly vid 3 tiden och sedan åkte Skatjäveln hemåt vid halv 4. Sedan blev det för mig att ut och övningsköra, som jag btw inte gjort på några månader, så det första jag gjorde var att backa in i grannens häck (inte hans röv, nej, i buskarna), därav rubriken.

Men ja, resten gick riktigt bra, konstigt nog, haha. Vi körde ca 4 mil i skogar, ut på vägarna osv. Men det gick faktiskt bra, får börja köra lite mer nu, glömt hur awesome det egentligen är. Men ja, atm sitter jag på rummet, har tagit på mig min fina batik tee och mina svettböser och är ganska trött.

TRRRRRRRRRRRRRRROR det blir så att jag kollar på That '70s show eller någon film typ. Anyway, här är två bilder från igår.


Crybaby's going to cry


Haaaaaaaaaaaallå och goddag, sitter hemma hos Skatan atm och varit ute och levt. När klockan var ca halv 1 imorse smsade Fridie mig och sa att vi skulle dra till Thaibuffén idag, så när klockan blev 15:15 drog jag mig mot Anneberg för att ta pendeln till Kungsbacka. Hemma hos Skatan regnade det, men när jag kom fram till Anneberg var det sol...... fucked up right here.

Tog sedan pendeln till Kungsbacka och träffade Fridie direkt som stod och snackade med Helen, hahahha så jävla awesome är hon. Men ja, vi började direkt gå till Thaibuffén fast hann inte så långt förän vi nästan blev träffade av en flygande sko.... Japp, så mycket hatar Kungsbacka oss. Nej men, skon kastades av Kiffe som sedan hängde med oss till Thaibuffén.

Vi satt där ett tag men när maten kom så stack Kiffe, hmmmm av nåååååååååååååågon anledning.... Hahah, aja. Jag och Frida käkade och snackade om massa grejer, kommer inte ihåg någonting alls om vad vi snackade om men ja. Vi gick sedan till Kungsmässan där jag köpte en hallon/jordgubbs/vanilj (?) smoothie, och ååååh det satt bra. Riktigt bra.

Vi gick till expert och kollade lite mobilen för hon ska förmodligen köpa en ny (antecknar ni detta? gött) och sedan hittade jag väääääääärldens fräääääänaste (säger man ens så längre?) väska... Funderar seriöst på att köpa. Spiderman is da king. Men ja, sedan gick vi till Kungsbacka station där Fridie kom på världens bästa idé om att vi skulle ta en random buss någonstans och bara sitta på hela tiden tills den kom tillbaka till Kungsbacka. Jag höll med om det var en bra idé, så så blev det.

Vi tog 731an (tror jag det var) och satt på bussen i 45 minuter innan den kom tillbaka till Kungsbacka, jag gäspade minst 100 000 gånger under buss resan och båda var äckligt trötta när vi kom fram. Jag tog sedan pendeln till Anneberg och Fridie tog 741an hemåt. Väl i Anneberg köpte jag en grön monster innan jag åkte. Var ca 99% säker på att jag skulle få bensinstopp på vägen, määääääääään icke.

Nu sitter jag hemma hos Skatan, och han sätter på en massa låtar från serier/filmer och låter mig gissa vilken film/serie den är från... Töntmeister, och om en stund drar vi hem till mig och sover över där. Häääääääär får ni några äckliga, och några mindre äckliga, bilder från denna fula dag. HARE

Ful...............................................din apa



SA JU ATT DEN VAR AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Yesterday was Monday.... Today is Tuesday, we we we so excited, we so excited...


Igår (klockan är ju 03:07) så åkte jag hem till Skatan, var ganska pissed men lugnade ner mig efter ett tag. När jag och Skatan hade ätit lite mat så drog vi till Maxi och köpte lite grejer och såg världens snyggaste kylskåp (skojar inte heller). Vi köpte i alla fall chips, gräddfil (till dippen som Skatan redan hade köpt), monster, glass och cola.


.....Snyggaste kylskåpet jag sett, i hela mitt liv.... som kostade 15 lakan....... röv





När vi kom hem till Skatan igen satte jag mig vid TVn med mitt Wii och spelade en massa mariospel och Skatan satte sig och kollade på youtube och spelade 102 dalmatiner, och ja, vi är 17 år gamla.


Skatan körde... tåg på 102 dalmatiner


Hittade också Världens bästa app helt randomly....


Aaaaaaaaanyway, det var gårdagen i ett valnötsskal, så att säga.... Nu ska jag sova röven av mig och förhoppningsvis inte få ont i nacken igen... Jag sover inte som ett pr0 direkt. Men ja, hare!

Bananflugor?....


Seriöst.... Jag blev så jävla förbannad på alla dessa jävla flugor så jag gick lös på flugsmällaren och, i alla fall, försökte slå ihjäl alla, men vettifan hur det gick, så nu är jag pissed.



Förövrigt började det regna precis när jag skulle dra hem till Skatan.......... så blev jag lite mer förbannad.

Happyface.

Allting ser fyrkantigt ut.....


....eller har jag bara sovit konstigt? Jag har precis märkt hur alla bokstäver som jag skriver här är jätte fyrkantiga. OJ JÄVLAR, mitt kaffe är ju klart, brb!

................................hämtar kaffe.......................................................

Anyway, gick upp för ca 1 timma sedan och har inte gjort så mycket, ska nog ut med Måålly snart och sedan ska jag hem till Skatan, sen får vi la se om han sover över här eller om jag sover över där. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen tja!

Men nu ska jag klä på mig andra kläder och sedan gå ut med Måååålly, så hare!

Jävla flugor...


...som försöker ta min iste, hatar flugor... jävla, bajssugande äckel. Men anyway, sitter atm och kollar That '70s show och ska snart ta något att äta, sen ska jag snacka med Skatan vid 11 tiden. Imorgon ska vi förmodligen ses och ehm, sen vet jag inte.

Jag hade inte tänkt att göra ett långt och intressant inlägg, så det gör jag inte. Kan visa vad jag gjort i princip hela min dag istället genom bilder...





Vädret hatade mig verkligen idag...


...Jag gick upp 8, as usual, och gick på toa innan jag tog mitt kaffe och mina flingor. Jag drog sedan vid 9, as usual, och då spöregnade det. Det spöregnade i princip hela tiden tills klockan blev ungefär 10, innan det började blåsa som fan istället och regnade lite imellanåt.

När klockan blev 11 drog jag till Maxi och köpte pan pezza och hårfärg. Meeeen ja, har precis ätit pezzan och ska snart dra en iste påre, och kolla That '70s show. Och denna låten passade bra idag, vilket suger, fast Led Zeppelin gör allting bättre.



Day 24 - This makes me cry...


........Enhörningar och regnbågar?... Nej men jag vettifan? Varför ska det alltid vara såna här bögiga grejer? Men det som får mig verkligen att gråta av skratt, är denna länken http://existenz.se/out.php?id=38000, det måste vara den bästa länken jag någonsin har klickat på. Hahaha när jag och Fridie satt och lanade i garaget kunde jag tillslut inte andas.

Denna bilden tog när jag gick i 8an, slutet av 8an, då en av 9orna som heter Emil hade klätt ut sig till en tjej (tror jag han var), enda bilden jag hittade när jag skrattar, för det är så jag brukar se ut: En hand för munnen och och en pekande finger på det jag skrattar åt. På ett ungefär.


Klockan är 19:20 och jag...


...sitter på mitt rum och gör mest ingenting, förövrigt då. Skatan ringde mig för 1 timma sedan, och av alla tillfällen då han bestämt sig för att ringa, så ringer han då han är på Gröna Lund, hahah, smartass. Man ringer ju absolut när man är på ett nöjesfält med sin familj och ska umgås osv. Men ja, han berättade i alla fall att han har sett många brats, något om en stor scen och att han trodde att han såg Maria Montazami... And that's bizarre.

Men ja, annars har jag bestämt att jag ska ut och jogga strax och kanske till och med hoppa i sjön på köpet, fast bara kanske. Sen har jag precis börjat på en ny bok (orka läsa för nöjesskull, egentligen...) som heter Tillbaka till livet som är en sannbaserad historia om Alison som blev våldtagen och nästan dödad av två män (de trodde hon var död med tanke på att de skar nästan av hennes hals, högg hennes mage x antal gånger och även i underlivet), men lyckades överleva. Läst nästan hela på bara några timmar, för den är bra.

Meeeeeeeeeen ja, sen får jag la duscha idag igen om jag ska ut och jogga... Eller, jag kanske har lust att sitta och vara äcklig? Ni ska la fan inte bry er, pff. Sen var även Pernilla en snäll liten pojke och frågade om jag ville komma på grillning, men med tanke på att jag ska jobba imorgon så sket det sig. Men jag och Hippien har i alla fall snackat om tältning igen... Nästan samma personer, och lite annorlunda kommer det förmodligen vara. Inget regn, vi ska grilla nästa gång, tare lugnt med drickan och ja, jag ska inte hoppa i med kläderna på igen för så mycket som jag frös har jag aldrig frusit förut.

Jag skiter i att jogga btw, orkar inte duscha.... Hähähäh....

Jag har nu insett: Jag är officiellt beroende av Instagram.

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......


.....eeeeeeeeeeeell, nu är jag tillbaka från GT säljandet, i regn bland annat. Gick upp 8, drack kaffe och proviva, och åt även flingor, utan banan, för att jag vill ha variation. Åkte hemifrån 9, anlände 9:20, då det började att småregna. Det kom och gick hela tiden, men jag blev inte dyngblöt (!) som tur var.

Det var en tant eller ja, gammal kvinna, som ställde mig en ganska konstig fråga...
Tant: Har du en tvilling som brukar gå runt här?
Jag: Haha nej, jag är samma tjej som sålt här förut.
Tant: Nej, men det är en kille som brukar gå runt här också...
Jag: Jo, det är min pojkvän.
Tant: Haha jaha! Jag trodde det var din tvilling.

.....Borde jag ta illa upp eller borde jag typ, skita på mig? Hahah, okej, sure. Jag och Skatan har båda blåa ögon, brunt hår osv, men... Tvillingar? Alltså.... Nej, jag är bättre än Skatan på alla möjliga sätt och vis.

Men ja, jag körde hemåt när klockan var ca 11 och kom hem för ca 10 minuter sedan, och nu är klockan 11:34. Jag sitter och fryser också... Jävla skit väder, kan det inte vara varmt ute i alla fall? Juste, jag höll på att dööööö när jag skulle svänga in till mitt område... Sladda med bakhjulet och ja, höll på att dö, så jävla halt. Sen är mitt bakdäck slitet som bananen också, så kanske inte så konstigt... Varför sa jag både ''bakhjulet'' och ''bakdäcket''? Pff, kan aldrig bestämma mig.

Men nu ska jag smsa Skatan och berätta att en tant trodde att vi var tvillingar, så tjingiling, fågelholk.

Upp 8 imorgon........ Slå ihjäl mig?


Hmm, klockan är 22:40 och jag måste la gå och lägga mig snart antar jag. Seeeeeeen vet jag inte vad som händer... JAG ÅT HEMMAGJORD MÜSLI NYSS, fan va gött det var... Bättre än köpt.

Näää, nu ska jag kolla lite mer That '70s show och sedan försöka sova, så hare gött! Jag vet, jag vet... Det liknar harbajs eller något annat äckligt, men det var jävligt gott i alla fall, så håll käften. Godnatt.

Day 23 - This makes me feel better


Ett ord, 2 vokaler: Musik. Får en att känna sig som den enda i hela världen, gör att man kommer bort från verkligheten, vilket är awesome.

(Klicka på låtnamnen för att lyssna)

Jag kan alltid lyssna på någon av Janis Joplins låtar, som antingen Cry baby, Bye bye baby eller Maybe.

Om jag ska välja mellan Led Zeppelins låtar får det la blir antingen Baby, I'm gonna leave you, Stairway to heaven, Going to California, Tangerine och Hey Hey What Can I Do. Mina absoluta favoritlåtar med L-Z.

Sen kan jag även lyssna på lite Pink Floyd låtar för att må bättre. Som till exempel Hey You, Money och självklart Wish You Were Here som jag har bestämt ska spelas på min begravning. Den allra bästa balladen som gjorts, enligt mig. Och jag har rätt.


Oh How I wish, How I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fishbowl, year after year. Running over the same old ground, what have we found? The same old fears. How I wish you were here.

My iPhone wöööööööörks!


Jaaapp, nu funkar äntligen min iPhone som den ska! Har samma gamla nummer, och ja... den funkar helt enkelt som den ska. Men anyway, igår/inatt satt jag och Fridie som sagt i mitt garage och lyssnade på musik i princip hela natten, tills då hon gick hem, vilket var 4:30 ungefär.

Idag vaknade jag av mitt 13:37 alarm och gick upp nästan direkt. Tog kaffe och ringde sedan Fridie vid 14:10 tiden. När klockan blev såpass som 14:30 gick jag och Fridie ner till sjön och ja, badade, som man brukar göra i sjöar. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, okej, kanske inte, men ändå. Vi badade i alla fall i ca 30 minuter innan vi gick upp till vägen och väntade på att bussen skulle komma, för på bussen satt hennes pojkvän Albin.

När bussen anlände gick jag hem och Fridie gick till busshållplatsen. När jag kom hem åkte min pappa precis för att hämta mitt SIM-kort så ja, nu äre fixat. Förövrigt är mina planer på bokstaven 0 idag, eller ja, ska la sitta här och kolla That '70s show om från början, för kollade nyss på sista avsnittet såååååå... Är la bara att börja om.

Lördag och söndag ska jag sälja GT, och om det blir bra väder så ska la jag och min mor gå till sjön och sitta där i några timmar. Annars har jag inget planerat, och snart är sommarlovet slut, får ångest! Vill inte till skolan, blöööööööö.



Tappade räkningen hur många gånger jag och Fridie lyssnade på denna inatt... Auto Replay knappen♥

When I start drinking, my dick does all my thinking.


Klockan är 23:48 atm och precis just nu sitter jag och Fridie i mitt garage och ja, chillar påre! Var på ICA Maxi och köpte grejer för 167 kronor, haha. Viiiiii köpte 3 olika meloner, jordgubbar, kiwi, mango, bananer, persikor, proviva och 2 st alpro soya vanilj.

Sen så har Fridie fått en bajby så vi köpte en ny nappflaska också.






Det ser lite nasty ut, men jääävlar, men lite alpro soya smakade det fan inte kattbajs kan jag lova!



Day 22 - This pisses me off


Hm, ska jag rabbla upp massa saker som gör mig förbannad? Mmmmmmmmmmmmkaj!

Djurplågeri
Dagens musik
Trångsynta människor
Vapen (Gör människan till en idiot)
Krig
När datorn laggar
Miljöförstörning
Dr Pepper
Våldtäkter, Mord etc
Fjortisar & Brats
Religion (Deras åsikter om andras privatliv)
Överkänsliga personer

Och en massa andra, jävla saker.

The walls start shaking, earth was quaking. My mind was aching, we were making it.


AAAND YOU, shook me aaaaaall night long!

Sitter här och sjunger på ACDC och väntar på att Fridie ska ringa mig så vi kan dra till Maxi och köpa frukt, ja, ni hörde rätt... Frukt, till garagelan. Vi vill göra en fruktsallad, då gör vi fan en fruktsallad! Problem? ...

Men ja, förövrigt var jag nere med Fridie och badade i sjön alldeles nyss och simmade över sjön och sen tillbaka igen, och när vi kom tillbaka till Öjersbo så åkte vi med en Jeep upp, hahah, som Fridies pappa fick av en transvestit. Den var tydligen med i Andra Världskriget och har kulhål här och var, pretty sweet.

Men ja, åker iväg till Maxi sedan, köper lite frukt, sätter oss sedan i mitt garage och ja, gör det vi gör bäst: Lanar. Sen får vi la spela TV-spel eller något annat också, fåååååååår la se!

Banana on my mind, förälskad i min tröjilöj alltså.


I said it's hot outside, let me go swimming in your eyes


Idag gick jag upp 13:16, gick på toa och gick sedan ut med Måålly. Nuuu sitter jag här, men ska snart sätta mig i solen med en kall monster och läsa min bok, för att jag är en bokmal. Njaaaaa, inte riktigt, men boken är bra i alla fall, för att den handlar om Janis Joplin, hähäh.

Men ja, förövrigt är min dag faktiskt planerad. Idag blire garagelan med Fridielidie hemma hos mig, och sen ska vi bada lite senare också, bliiiiiiiiiiir awesome för jävlar va varmt det är:D:D:D:D:D

In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees,
and the voices of those who stand looking... And it makes me wonder.

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu blire att sätta sig med mange mange maaaaange i sülen, skriver la sen om ni har tur, eftersom ni inte har något bättre för er än att läsa mig blogg.... pff, vilket liv. hejdå :D
 

Ulla-red på en hest, på grönt gres


Aaaaaanyway, vi gick upp vid 1 tiden idag och åt varsin macka. Jag satt och spelade Mario Party medan Skatan satt vid datorn och kollade lite Scrubs. När klockan tickade så långt som 14:17 så drog vi iväg på Skatans moppe mot Anneberg. Väl i Anneberg satte vi oss och snackade lite med Fridielidie som satt vid kiosken, efter en stund gick vi till pendeln.

Börjar redan bli lite beroende av Instagram, h3h3h3hh3h3h3hh3h3h3h3h..........h3.

Här är några mer Instagram-bilder, bara för att ni bad och bönade om det... *Sigh!*


Äcklig saft....


När vi kom fram till Kungsbacka gick vi till Fyren och jag lånade om min bok Love, Janis medan Skatan gick och bajsade, roligt Johanna. Sen tog vi varsin twister och väntade på att mamma skulle ringa mig, men då kom vi på att mitt SIM var spärrat och eftersom Skatans mobil var död kunde hon inte få tag på någon av oss, men hon dök upp tillslut ändå, vilket var en jävla tur.



Sedan åkte vi till Fjärås och hämtade upp min mormor för att sedan åka till Ullared, och Skatan var taggad.



Ångrar att jag inte köpte hatten, kostade trots allt typ 20 spänn... Fan. Och nej, jag har inte ett gigantiskt huvud, jag har mina glajjor under hatten........... Eller nej föresten, jag har en superhjärna.

Haha min tee som jag köpte är EPIC, sen fanns det även ett skal till iPhone 3G med Hurley märket...:( äckligt schnögg varen jö, ville ha den.




Do bad things, then apologise.


Tönten som åker iväg till Stockholm imorgon.... Din apa.


Hahahahahahah dör. Vi skrattade ett bra tag när vi såg vad som befann sig i bakgrunden.

Vill till Fun Land, så de så............


I'M THA BURGER KING! och johanna, vad är grejen med '':O'' minen? lägg ner


SÅ HÄR ska en riktig hamburgare se ut.... Jävla amatör Mc Donalds, Burger King ftw!

Bakgrundsbild, hähähäh



Väl i Fjärås gick vi in till mormor och hälsade på min morfar, stannade la i 10 min eller så innan vi åkte igen. Mamma släppte av mig och Skatan i Anneberg där moppen stod och så åkte vi hem till honom. Han satt på toa i eeeeeeeeevigheter och det var nära på att jag var tvungen att åka hem utan att ens säga hejdå, men han kom ut tillslut. Vi sa hejdå, och jag åkte iväg.

P.S Rage Mode i detta stycke
Väl hemma tog jag på min banantröja och gjorde kaffe. Sitter här och ska ladda ner massa musik, eftersom skit äckel bajs spotify tog bort alla mina 2300:- låtar från iPoden och ersatte alla med låtar från spotify (vilket är inte många eftersom spotify är jätte mega fattigt och har ingen bra musik som jag lyssnar på), så nu måste jag ladda ner alla på nytt igen.......................................AAAAAAAAAAAAANAL

Så, nu fick jag ur all rage:) nästan.... Men ja, imorgon blire förhoppningsvis lan med Fridielidie i mitt garage och så hoppas jag på att vi ska bada och grejer, hähähähähähähähä, hon (som är noob, inte 1337) har inte badat iår. Undrar ibland varför jag ens snackar med henne... Men ja, och imorgon åker Skatan till Stockholm tills på söndag, men får nog träffa honom på måndag igen.

Men nuuuuuuu ska jag fortsätta med mitt, och jag hoppas ni fortsätter med erat och inte sitter där och ser sorgliga och patetiska ut... Jävla apor. Hejsan svejsan i....... bajsan.

He's a crazy maaaaaaaan


Jag och Skatan vaknade idag av att min telefon ringde och ja, som jag förmodligen inte har sagt (eller jag vet inte) att jag har fått fel nummer som tydligen tillhör någon helt annan person som befinner sig i Spanien. Hur vet jag det? Jo, det var hennes man som ringde mig 20 miljoner gånger och sa att...

Eh, här får ni hela konversationen ↓






I slutet blev jag bara pissed, innan jag hann svara spärrades mitt SIM-kort, av den idioten. Jävla Tele 2 kan ta sig i röven. 

Jag är efterbliven...


Sitter och försöka lära mig min iPhone, precis som igår... kommer ta ett tag. Jag har i alla fall några nya appar, har täckning och ja, det allra viktigaste... HOWEVER!:

Jag har tydligen inte mitt gamla nummer längre, som de i butiken sa att jag skulle ha, vilket suger verkligen. Men ja, det ska skicka en nytt SIM-kort och hoppas på att min mobil kan simma bättre med den, för detta suger, MYCKET.

Men anyway, klockan är snart 20:45 och idag ska jag hem till pojken och sleepa där. Imorgon är det tänkt att vi ska till Ullared med min mor och hennes mor (min mormor, för er som är bakom flötet), och kommer la inte hem förän 9.

Jag skriver mer när jag är hemma hos Skatan, sååååååååååååå.....dra någonstans

04:46, hahah hej


Är uppe, chattar med en hippie och ska sova strax. Min dag blir inte så där jätte intressant... Eller jo, ska träffa Skatan och förmodligen sova hemma hos honom, med tanke på att han ska iväg till Stockholm på torsdag och är där tills söndag, så ska jag jobba i helgen också!

Behöver pengar, utan någon anledning, det är bara gött att ha ifall man helt plötsligt får planer... Jupp jupp:) Strax säger jag hejdå till Hippien, och försöka sova... Blir nog lite svårt, är inte ens trött.

Peace off.

http://twitpic.com/5zn3lr

Hej, äckliga Augusti.


Om 1 månad är det höst, och det gör mig deprimerad. Något som också gör mig deprimerad är att min iPhone hatar mig. Man kan inte ha någon annan ringsignal än de som redan fanns med mobilen, jag har ingen täckning någonstans (och nej, käft, ni kan inte rita en teckning åt mig, det funkar inte så, hur mycket ni än vill tro att det gör) och jag kan inte ladda ner Facebook appen eftersom jag inte har något account och logga in på, för att man måste använda visa kort för att kunna registrera sig. Anus Bananus.

Inte bara det, min bror skulle fixa min telefon och sedan kom mamma in i rummet, gav mig telefonen och sa att han hade sagt till henne att jag visste vad jag skulle göra..... Hur fan ska jag veta det när jag precis skaffat den?! Så ja, självklart försvann alla mina kontakter så nu måste jag sitta och skriva in alla igen, fast det är väl ingen speciell idé eftersom jag varken kan ringa eller smsa någon.... Jävla röv dag.

Får tvinga min bror att hjälpa mig, för jag fattar verkligen nada choklada. Eller så registrerar jag mig på jävla bajs grejset med mammas eller pappas kort... Vettifan, sur blir jag. Nu ska jag fan gå och spela Wii, orkar inte tänka på annat... Röv.


Bye bye, baby, bye bye


Sitter och leker lite med min mobil, håller på att lägga in musik osv. Sen har jag dammsugit huset idag, två koppar med kaffe, kollat That '70s show och ja, tagit det lugnt.

Nu ska jag fortsätta leka, skriver senare, bajs kiss!


11 timmar och 48 minuter kvar....


... är det nu innan jag kan börja använda min iPhone, och jag tror jag håller på att avlida låååååångsamt, fan va tid det ska ta då:( men anyway, ligger i sängen atm och ska förmodligen gå på toa snart (håller på att pissa på mig) och kanske sova snart, är ganska trött.

11 timmar och 45 minuter kvar....

förövrigt gör jag i princip ingenting... har kollat lite youtube (tobuscus osv) och lite fajsboken, och ska la förmodligen kolla på That '70s show any minute.... And another thing is, WAIT A MINUTE?! Is my blog all of the sudden in english? That is just, fantastic, isn't it?

11 hours and 43 minutes left....

Well, I guess I'll continue anyway. Ehm, I don't really have any plans for tomorrow/today (?)... Or well, I'm going to clean the house and play videogames, but I guess that's it. That's all I got. But yeah, and play with my new phone, h3h3h, download some apps and stuff.

11 hours and 40 minutes left..........

And I also have to put my (old) phone online and sell it, and hopefully I'll do that tomorrow/today also, but I'm pretty lazy so, we'll see. I'm sittin' here in my tie dye tee och mina shorts och.... ÅH nu är svenskan tillbaka, härligt! Nu fattar ni ju nästan vad jag skriver :D........ Kanske inte.

12 timmar och 38 minuter kvar.....

Det känns som om tiden går snabbare när man skriver såna uppdateringar hela tiden, på något sätt... Men nu hade jag tänkt att kolla på That '70s show och sedan gå på toa, med datorn, så jag kanske uppdaterar igen när jag sitter på toaletten, vad vet jag?

12 timmar och 35 minuter kvar.........

Hähähä man ser en liten mini bög i mobilen också, hahahah, fan va homo, hahha.... Vänta nu...

RSS 2.0