Flash, ramp, haxa, deff och grejer... Fattar nada el choklada.


Blev en random bild på finaste boben dylan, som fyllde 70 år för några dagar sedan, damn.



Sitter med 3 svettiga killar/tjejer och ska spela Portal typ, any minute... Dricker proviva, gäspar som ett as och ja, gör la inte så mycket egentligen. Det luktar ris här och ehm, tjejerna pratar för fullt om att de ska deffa, flasha och jag vet inte vad, fattar ingenting.

Men ja, ska la spela Portal nu och ehm, är ganska trött egentligen och klockan är bara 9... men tänker inte lägga mig än, that's for shåreeee. Förövrigt för jag la kolla på någon film eller så om jag klarar Portal igen, bahaaaaajs.

Hare!

SUMMERBREAK!




Åååååh, äckligt grymt med sommarlov nu... damn, känns verkligen konstigt att säga med tanke på att det snöade för knappt en månad sedan i detta avlånga land. Men anyway, kom till skolan nästan prick 9 då alla redan satt i Storan. När alla var där fick vi kolla på en musikvideo, en video som 3 tjejer från min klass gjorde, haha riktigt awesome var den, sen uppträdde även lärarna och folk fick diplom osv.

Efter det gick jag med Pernilla, Sandra och Moa till hedestation, då tåget var inställt så vi satt där i ca 40 minuter innan nästa pendel gick. På tåget mötte jag två killar som jag aldrig sett förut, men satte mig med de ändå och snackade om lite saker. Eller ja, de hette Charles och Marcus. När vi var framme i Göteborg hittade vi Skatjäveln och gick och käkade på Burger King, sedan köpte Charles skor och sedan stack vi till Anneberg igen där jag och Skatan tog moppe hem till honom medan Marcus och Charliebooooi tog bössen.

Nu är jag hemma men ska ta böööööööössen hem till Skatan om en kvarrrt, så jag måste packa nu! Måste nog nästan cykla ner till bussen om jag ska hinna... Men skriver förmodligen ikväll, om jag klarat Portal 2 för andra gången dvs... Aja, hare!

Och btw! JAG HAR SOMMARLOV

Due date






Min mor och min moders mor var på Ullared idag och då köpte hon mig en monster, ett ZZ top linne, hörlurar och även sox, utan min moders mor fick jag underkläder, as nice!
Men ja anyway, förövrigt har jag klarat Portal 1 nu och hm, sitter och kollar på Due Date atm. Älskar Robert Downey JR alltså, så jävla bra skådespelare. Det är han som spelar både Iron Man och Sherlock Holmes, så jävla grym.
Men anyway, ska fortsätta kolla på filmen igen och TAGGA INFÖR IMON DÅ DET ÄR SKOLAVLUTNING, FUCK YEAH!


Random citat


A dog has no use for fancy cars, big homes or designer clothes. A water log stick will do just fine.
A dog doesn't care if your rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give them your heart and they'll give you theirs.
How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?


Day 2 - The meaning of my blogname



Varför heter jag ''littlequeenie''? Jag ville byta namn på bilddagboken för ca 2 år sedan men kom inte på något jag ville heta, för jag hade inte lust att heta typ ''ypeterson'' eller något sånt, så jag tänkte på någon låt jag tyckte om. Runt den tiden tror jag att jag hade fastnat på Rolling Stones så jag kollade igenom deras låtar, och bestämde mig för littlequeenie. Döpte om mig på bilddagboken till littlequeenie (heter det fortfarande), så det har typ följt med när jag blir medlem på olika sidor.
Sen fick jag även ett smeknamn ''littlequeefie'', vissa har rolig humor alltså.


Nöjd? h3h3h, kanske det


Det är tydligen inte ens hälften av klassen som ska till brännbollen idag, so I'll just go with the floooow. Sitter hemma och spelar Portal istället, haha, och jag har fastnat som vanligt. Är på sista banan också, göööööhööött.
Förövrigt har jag bestämt att färga håret idag också och typ ja, tagga inför imorgon eftersom det är skooooolavslutning, äckligt grymt.

Vet inte vad mer jag har att säga? Eller ja, solen har börjat komma fram igen... Ser den nu actually... Heeeej solen!...... Diss.
Aja ehm, ska färga håret som sagt... ladda ner en film? Jo, kollade också på Limitless igår också, och för er som sett hangover så är den ''snygga'' killen med, eller ja, han är snygg... antar jag. Aja, han är med i Limitless i alla fall, och filmen var jävligt bra! Rekommenderar att se den.

http://www.tankafetast.com/torrent/8704-limitless





Men nu ska jag fan me klara Portal, och BAJS nu kom jag på att jag kunde hängt med mamma till Ullared, behöver hörlurar... min dag är förstörd. Hejdå.

Maybe.


How can I ever explain?
How would you ever understand?
How can I even try?
To tell you how much I love you.




I can live without you, I just don't want to.



Alright, kollade nyss klart på Just go with it med, som ni kan se, Jennifer Aniston och Adam Sandler. Med tanke på att Jennifer Aniston är min absoluta favorit skådespelerska så gjorde hon mig inte besviken i denna filmen med sitt skådespelande, det gjorde inte Sandler heller, for that matter.
Inte för att jag är så där jätte mycket för romantiska filmer, men jag skrattade ett antal gånger soo, it was okay. Btw, Jennifer Aniston är så otroligt vacker! Jo jo, jag vet, hon har opererat sig, men vilken kändis har inte? Men jag kan dock inte säga att hon ser fake ut någonstans, hon ser äckligt naturlig ut. Alla tycker att Megan Fox är så jäkla snygg, men jag tycker ärligt talat att hon ser ganska fake ut. Sure, hon ser väl bra ut, men inte naturligt vacker enligt mig.

Okay, nu tänker jag sluta snacka om hur vackra människor är och istället prata om hur många larver som satt på min moppehjälm när jag skulle åka från Anneberg när jag hade sålt tidningar... Det satt inte 1, inte 2, och inte heller 3 stycken där på... Det satt 4 stycken larver på min hjälm, och det är la tur att jag inte är en pussy och är rätt för småkryp, annars hade jag fan inte vågat ta på mig hjälmen.

Men anyway, klockan är............. 21:37 och jag ska lägga mig i sängen snart. ''I can live without you, I just don't want to'', det var lite randomly, men hey, that's what I'm here for... och varför pratar jag svengelska? eller ja, kanske inte pratar (fast det gör jag också) men här skriver jag ju... åh, vad jobbigt allting blev nu.
Anyway, denna låten får avsluta dagen. If you sneezed during this inlägg, bless you. Bless yo face. Goa Toby alltså... fin är han.

Jag äääääääääälskar Janis Joplin, äckligt bra röst hade hon. Rest in peace.

Day 1 - This is me



Mitt namn är egentligen Johanna Gina Elizabeth Peterson, men jag föredrar att skriva mitt namn med Y (Yohanna), varför vet jag inte, men jag har gjort det ett bra tag och har vant mig vid det helt enkelt. Jag är 17 år och har varit det sedan 14 januari. För er som inte ser att bilden är redigerad och förmodligen är då helt retard, nej, jag har egentligen inte mustasch, tycker dock jag passar i det...
Jag går på LBS och går fotolinje, och hoppas på att bli fotograf någon dag. Min allra största dröm är att flytta till Kalifornien och lära mig surfa, och det har varit min dröm enda sedan jag själv var i USA när jag var 11 år, fast då var jag i Connecticut och New York. Jag älskar folket och förälskade mig i staden New York. I framtiden ska jag även tatuera mig som bara den, ni ska få se på fan! Bara ett halv år kvar, h3h3h...
Jag är heller inte så tjejig av mig. Jag har sällan klänning och sånt på mig, och använder heller inte så mycket smink for that matter, bara foundation därav för att täcka mina finnar. That's how I roll.

Jag är från Göteborg, men flyttade till skogen när jag var 6 år gammal. Har alltså bott här i ca 11 år nu och trivs. Ehm ja, jag har en pojkvän som heter Skatan Carlbom. Skatan är inte hans riktiga namn, men han passar inte som en Pontus längre. Vi har varit tillsammans i ca 8 månader och 1 vecka nu.
Min bästa vän heter Frida 'Fridie' Brandt och blev min första polare när jag flyttade hit, så vi har känt varandra i 11 år nu.

Det var väl allting jag hade att säga, that's how I roll, så att säga.

30 days.

Gjorde en sån här på min förra blogg också, och eftersom jag har så mycket fritid tänkte jag göra denna listan en gång till, bara för att.

Day 1 - This is me.
Day 2 - The meaning of my blogname.
Day 3 - One thing I love from my closet.

Day 4 - This is what I ate today.
Day 5 - What is love?
Day 6 - My day.
Day 7 - My best friend.

Day 8 - One moment.
Day 9 - My first love.

Day 10 - I wore this today.
Day 11 - My siblings.
Day 12 - In my backpack.
Day 13 - Song/songs I can listen to over and over again.
Day 14 - What I wore today.
Day 15 - My dreams.
Day 16 - I'm addicted to...

Day 17 - My favourite memory.
Day 18 - My best birthday. 

Day 19 - My favourite song.

Day 20 - One person I'd like to switch life with for a day.
Day 21 - Another moment.
Day 22 - This upsets me.
Day 23 - This makes me feel better.
Day 24 - This makes me cry.
Day 25 - Pictures of my room.

Day 26 - My fears.
Day 27 - My favourite colour.

Day 28 - I miss this.
Day 29 - A new picture of me and 10 fun facts.
Day 30 - One last moment.


Mother's day

Kom hem för ca 30 minuter sedan, det tog lite längre tid eftersom jag stack till Maxi för att köpa Mors dag presenter till min moder. Blommor och choklad fick det bli, och hon blev jätte glad, som tur är:)




Men anyway, idag träffade jag en ginger, en tant med läskigt skratt, killen som verkar hög 24/7 och lite annat folk. Träffade dock inte lill-tjejen som alltid vill ge pengar och ta emot tidningen... gjorde verkligen inte min dag någonstans, hon är så sweet och liten. Jo juste, såg världens finaste hönd också...



Jag seriöst måste ha en sån hund i framtiden... Så in i fanders fina, och så verkar de så snälla. Denna skällde på mig lite först men viftade sedan på svansen och ville hälsa, men det var den läskiga tantens hund så jag vågade inte ifall hon skulle attackera mig... Tanten alltså, inte hunden.

Men anyway, nu ska jag fortsätta spela Portal 1 och förhoppningsvis klara det innan dagen är slut. Kul liv jag har. Shaballaaaaashi

Gooooooohooooooodmoooornin'!



Vaknade för ca 37 minuter sedan, då mitt alarm gick, och kunde knappt somna om för min huvudvärk steg verkligen upp mot molnen, förbi alla galaxer och bort åt helvete... eller som man brukar säga ''upp över öronen''.
Men anyway, jag drömde att det var 3 svarta spindlar med varsitt orange kors på ryggen som försökte bita mig, och när jag trodde att jag dödat de, så visade de sig vara omöjligt. När jag letade efter de hittade jag alla 3 under min säng och då satt alla på varsin minimoped... och ja, skulle döda mig.

Jag brukar oftast drömma saker jag har hört, sett eller upplevt under dagen... men inte då fan kommer jag ihåg att jag har ens sett någon spindel, hört något om en spindel eller yeah, you get it. Och visst, mina funderingar över saker och ting kan vara lite konstiga... Men kommer då fan inte ihåg att jag har tänkt på 3, ganska stora, spindlar som sitter på varsin moppe.

Men ja, ska åka om ca 20 minuter eller något sådant eftersom jag ska sälja tidningar, så måste dricka upp mitt kaffe och klä på mig, men skriver förmodligen senare idag, så bajs bajs!

Sleepytime



Btw, kom på att jag inte visat den grejen jag köpte på Kungsbackamässan... Vet inte varför jag kom på det för vem av er (finns det några eller?... naah who am I kidding?), om det finns några, bryr sig egentligen? Varför bryr jag mig om att lägga upp detta på min bögiga blogg? Men anyway, köpte det där hjärtat i alla fall... vettifan varför, dels för att jag tänkte på Flogging Molly när jag såg den, dels för att jag vet att 4 klöver ger tur och det hade inte varit fel nu med tanke på att jag har IG i matte, tydligen? Kanske inte så konstigt eftersom jag hatar matte och matte hatar mig, har alltid varit så och kommer alltid vara så. Äckel matte, pff, like I care about you...

Men anyway, denna låten får avsluta dagen helt enkelt. Roll this freaking song, Steven!
40 day dream - Edward Sharpe and the Magnetic Zeros


Now I only want you gooone



Håller på att ladda ner Portal 1, ska spela det sen när det är klart... Skatan sa att det tar ungefär 2 timmar så ja, bra sätt att fördriva tiden på innan jag ska lägga mig... Ska som sagt, sälja tidningar imorgon. Får la gå upp vid 8 tiden, sätta mig vid datorn, sedan åka på min sega moppe till Anneberg, sälja GT till arga pensionärer, kommer hem vid kvart över 11, tar lite kaffe och återligen, sätter mig vid datorn igen. Det är här som min dag börjar och sedan slutar, vid datorn. But that's okay, right?...

Ehm ja, förövrigt kan ni la lyssna på låten nedan... Om ni inte spelat Portal så, kan ni la låta bli. Och nej, jag gillar inte sån här musik egentligen, det är bara för att det är GladOs som sjunger. Bajs bajs. Nu ska jag kolla på ijustine och sedan spela Portal, sedan lägga mig någon gång runt 11, så jag skriver kanske imorgon bitti, haaare!


fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ck yeah!


åh gud, den som skapade popcorn, godis och coca cola på 2 liters flaska... kom hit så jag kan få kyssa dina fötter.

Men anyway, kom typ nyss hem från Skatan och egentligen skulle jag fått Portal 1 på min dator fast han hann inte fixa det innan han var tvungen att packa ihop sina grejer eftersom han skulle på lan... så jag får la ladda ner någon film eller något i den stilen.
Ska förövrigt sitta här hela kvällen, äta godis och popcorn, dricka coca cola och ja, sitta här helt enkelt. Får la kolla existenz och sitta och skratta här för mig själv... Eller jo, nu kom jag fan på något! Det var någon film jag och Skatan skulle se... kommer inte ihåg vad den hette men, hm... bajs kanske?

Btw, när jag var på Maxi, så fick jag stå i kö i ca 20 min för att en tant före mig hade en massa jävla rabattkuponger eller nu vad det var, så det tog en fruuuuktansvärd lång tid så ni anar inte... Var nära på att kasta min cola på henne, fast då kom jag på att när jag skulle öppna den senare så skulle hela flaskan svämma över och jag skulle få cola på hela mitt golv... fett ovärt.
Men nu ska jag dra och fortsätta vara forever alone så att säga, hare!





Jo, en sista sak; de två godisarna ovan (marabou och toblerone), tycker det är ganska fett onödigt att de har gjort de så feting, kablafa små... då undrar ni säker ''Men, varför köpte du de då?'' och jo, det ska jag berätta att det har inte ni med att göra...... såååååååå, hare haj!

At Skatans place



Är hemma hos Skatan atm och kollar på Cake Boss... Bake a cake, like a baoz! Own a cake shop, like a baoz! Jaaaaaaaag vet inte, men anyway, gick upp vid typ 11 tiden, då Skatan kom hem och sedan dess (klockan är kvart i 3) har vi knappt gjort någonting förutom att ätit, duschat och kollat på TV, det är det enda vi har gjort på 4 timmar...

Förövrigt så skulle jag egentligen åkt till Kungsbackamässan idag också, men det spöregnar så jag vet inte vad så Fridie, sorry att jag inte kom dit idag men seriöst, det regnar så mycket och jag vill helst inte bli sjuk så ja, det är därför jag inte kom dit idag.

Förövigt har vi la inget planerat idag tror jag, eller ja, jag får la dra hem om 1 timma eller något eller så snart som det slutat regna eftersom Skatan ska på lan osv osv osv osv osv osv........... osv.

Men anyway, skriver la ikväll eller något, trött som fan btw, hajdooo!

Do do do do do do do subscribe, eller jag vet inte



Well, sa ju att Frida köpte godis för att locka barn... Anyway, var ju på Kungsbackamässan, som sagt, och jag köpte faktiskt en sak för 50 spänn, fast jag kan lägga upp det imorgon eller något för nu har jag inte riktigt tid. Sitter vid Skatans dator eftersom blogg.se inte funkar just nu på min dator, vet inte varför, tror det är för att jag har google chrome... Aja, Kungsbackamässan var helt okej, fick gratis mat och det är ju alltid awesome, så ja, det funkade! Tog lite bilder osv, lägger inte upp alla eller ens många nu eftersom jag inte har tid för det...


äpplekakan var helt woooooonderbar, förutom att man inte fick någon äcklig vaniljsås till, sög jö... Men ja, fick gratis mat, det var pensionärer exakt överallt och jag tror jag såg max 5 stycken som var runt 15-17 år gamla... Men ja, vilka går på en sån här mässa om inte pensionärer? Och ja, jag är pensionär, problem?

Anyway, här är några saker från mässan.





Men ja, Skatan ska la få datorn nu då innan Charles eller Marcus får rabies på honom och det är tack vare mig... eller ja, inte för jag bryr mig, men ändå.

Föresten börjar det nog bli äckligt väder snart ser det ut som... såååååå, jag avslutar med en bögig, rosa ponnyhäst bild, tjarå!


Pernilla luktar illa

Åh, jag är så lycklig... Nu ska jag spela Portal 2 och snacka med Skatjäveln, seeeeees!

Btw, visste ni att jag fotar? Nu vet ni.

Människor.
Lite randoms.
























Lite mer bilder på människor.














jag avslutar det hela med en växt med lite kiss på sig, nu ska jag ut med min vovve, hare!

Alabama, Arkansas, I do love my ma and pa, but not the way that I do love you.

Äääääntligen hemma, varit ute i världen och gått hela dagen... så sjukt trött så ni anar fan inte. Men anyway, först åkte jag till Maxi där jag hämtade mitt paket och där köpte jag även en redbull och 3 små godispåsar som Frida skulle ha för att locka barn... I know, pedo (och ja, det rimmade).
Ifall ni undrar, nej, det går inte att fixa radavstånd p.g.a att jag har google chrome som webbläsare för jag läste på en sida att det beror på vad man har för webbläsare tydligen... anus.
Men ja, när jag stod i kön så vände sig gubben som stod framför mig i kön, kollade på ''alla'' mina grejer och sa sedan ''Är det fest eller?'' så svarade jag ''Haha, na, inte riktigt'', då sa han ''Det ser ut så...''. Sen vände han sig om igen och sa inget mer... I was like ''....okay'', vissa människor alltså, hahah.
Men ja, sedan gick jag till LBS, gjorde min presentation för Susanne, skrev ut en sak till Fridie och sedan gick jag till Kungsbackamässan, fast innan jag ens hann komma dit så ringde Frida och sa att vi skulle käka pezza, så det gjorde vi. Vi hittade bland annat en död Skata, som fick mig att tänka på Skatan... som jag inte träffat på ett tag känns det som. Jävla bajsfågel som måste plugga, sämst är han.
Sedan gick vi till Kungsbackamässan igen, fast jag var bara där i ca 20-30 min innan jag drog till pendeln mot Anneberg. Jag träffade världens 3vligaste kontrollant som inte ville ha en bit av min pezza, trots att hon sa att hon inte ätit det på flera år och att hon dräglade så fort hon såg någon äta pezza... Men icke, tycker synd om henne. Stackars 3vliga kontrollant.
Men ja, nu har jag tagit moppen hem och nu sitter jag här och funderar på att spela Portal 2 och hoppas på att det inte stänger av sig hela tiden, som den brukar göra när den hatar mig... Ja, spelet hatar mig för jag är så beroende och spelar varje dag. Bajs portal............... okej, portal är inte bajs, men ändå.
Anyway, imorgon ska jag vara funktionär på Kungsbackamässan, vet inte vad det innebär, men jag ska fota där i alla fall.
Btw, min andra hörlur avled idag när jag var påväg från maxi... Nu har jag ingen musik, vilket innebär att jag inte är hel. Jag är helt förlorad. Vill inte leva mer. Hejdå världen.

Äckliga människor.

Hon hade hela sin framtid planerat och sedan var det borta, bara sådär. I'm speechless. Förstår mig inte på människor ibland alltså.

Do what you want 'cause a pirate is free, you are a pirate!

klockan är 10:38 och jag precis gått upp ur sängen... herrejääävlar va gött det känns att ha sovit ut för en gångs skull! btw, tror jag skiter i att åka till lbs trots allt... det är verkligen ingen som ska dit eftersom han sa till alla i helklass att ingen behövde gå på engelskan, men till mig personligen sa han (innan han hade sagt det till hela klassen) att det vore bra att jag är där... haha forget it.
men ja, snart ska jag väl in och duscha antar jag, har jätte fett hår och luktar gris... sen ska jag ta min moppe till anneberg, hoppa på tåget, hoppa av tåget i hede och hämta mitt paket, sen tar jag tåget igen till kungsbacka och ska gå till kungsmässan för att hälsa på frida och kolla på hennes bilder för hon har tydligen en utställningsgrejs där idag så ja, jag ska dit en stund i alla fall.
men anyway, nu ska jag gå och pissa, hämta kaffe och kanske (vadå kanske? we know that it's going to happen...) spela lite portal 2, sen tar jag la moppen någon gång runt 1 tiden eller någonting och åker ut och gör kungsbacka och hede osäkert... för mig själv.
SEE YA!

trött som ett as

ligger i min säng och är äckligt trött... vet inte riktigt vad jag ska skriva nu men, tja!
nu ska jag sova, sweet dreams are made of cheezorrrza

Mobilbild och grejer...

Förövrigt var den popcorn burken gigantisk, syns nog inte, men ändå.

Hur gick orienteringen? Jotack, kunde gått sämre... Jag och Frida kunde mött en björn eller något liknande, så, jag tycker vi gjorde ganska bra ifrån oss än vad som kunde ha hänt.
Pernilla sa till mig idag att hon har näsblod i skrevet (okej, hon sa inte exakt de orden men, yeah, you get it...) och att jag skulle kolla hennes byxor så att hon inte hade blod i skrevet, för hon är för dålig för att göra det själv.
Anyway, sedan åkte jag in med Skatan till Göteborg och kollade på Hangover 2 och jag kan säga att den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, faktiskt! Bättre än 1an, enligt min åsikt, det tyckte Skatan också. Den hade mer humor, den fick mig att säga ''What the...?'' ett antal gånger och ja, den var allmänt bra alltså!

Aaaaanyway, imorgon hade jag tänkt att sova till ca 11 på morgonen och sedan ta moppen till Anneberg, hoppa av i Hede, hämta mitt paket från Junkyard på Maxi och sedan gå till LBS för att snacka med R-Niclas om mitt betyg i engelska... Och innan ni börjar skratta för att ni tror att jag har failat i engelska, så är det för att jag vill kolla om jag får VG eller kanske mer, får la se, hade varit bra att veta.
Men anyway, ska spela lite Portal 2 nu och sedan ska jag kanske käka... Får se. Bajs. Hare!

Bra eller Anus?




jag vill ha tröjan, so freaking badly... men ja, sitter forfarande i skolan och har ingenting för mig så jag kör på en Bra eller Anus grejsimojs.

Hur kommer denna dagen vara? Branus.

Bra:
Att jag äntligen fixat en ny blogg (bättre blogg), att jag ska se på bio med min flickvän, att min hals börjar bli bättre, att jag är ledig imorgon och på fredag, att frida försov sig med 3 timmar, att jag ska få käka popcorn senare...

Anus: Att jag är trött, att vi har håltimma i typ 2 timmar och har inget vettigt för mig, att jag ska upp tidigt i helgen, att vi ska orientera snart som jag är skit dålig på, att jag fryser, att jag inte har choklad, osv osv...

Okej, jag har verkligen skit tråkigt... och en hippie klappade mig precis på huvudet, kändes bra.
Men nu ska jag kolla vidare på existenz och ja, fördriva tiden helt enkelt till det blir bamba, ses!

Sitter i skolan




tog bara en random bild... men anyway, sitter i skolan och gör mest ingenting, ska ha orientering om ca 3 timmar och sedan slutar vi efter det... haha det är knappt någon alls i skolan idag, tror det beror på att det är orientering och grejer.

men ja, förövrigt så ska jag ju se på hangover 2 efter skolan med skatan på bergakungen så jag kommer la hem vid... vad kan det bli? ehm, typ vid 8 tiden kanske? men ja, har försökt att fixa min blogg så mycket som möjligt men fattar knappt ett piss av alla dessa koder och ja, så jag ska fixa med det hemma imorgon...

men nu ska jag la sitta vid facebook eller något annat sånt där, men skriver senare förmodligen.

RSS 2.0