Morgonkaffe, på ett ungefär


Klockan är 12:25 och sitter bara hemma och dricker kaffe atm, ska ut och övningsköra typ om en stund. Sedan, vid 3 tiden, ska jag träffa Skatan och vara där till ca 6-7 tiden, då han ska åka på lan. Lördag-Söndag ska jag jobba, tjäna lite cash.

Hmm, ja. När klockan blev 5 igår kom Skatan hit, vi pratade om en massa, vi låg bredvid varandra, pratade lite mer (haha påminner mig om twilight..... aaaanyway), gick in och duschade för..... Ja, Skatan luktade inte rosor precis, inte jag heller för den delen.

Vi försökte kolla på Scrubs men mitt internet hatade mig igår så, det blev inte av. Vi låg bredvid varandra istället tills klockan blev 10 då han åkte hem.

Jag blev übertrött igår vid halv 12, så jag pratade med Skatan på telefon, och tydligen var det så (jag hade högtalaren på, haha det rimmade) att han skrek ''Johanna?'' flera gånger innan jag svarade.

Somnade nästan direkt och ja, gick upp 11 idag. Blö, ska till Willys med pappa sedan och kanske Maxi, behöver mjölk osv. Men ja, jag saknar Skatan atm, tur att jag ska träffa honom sedan.

Ajaaaaaaaa, hare!

Föralltid ska vi tillhöra varandra


Vet du vad jag älskar mest med dig? Att din hand passar så perfekt i min.

If I stare at my door long enough, will you eventually make an entrance?


My favourite song is on replay, while I lie in my bed, crying and think about you.
Those 10 minutes I've wasted, just laying here, I've wished every single second that you'd make an entrance in my bedroom. With heavy-breathing, my reality have to wait, I want to make a wish at this point.

I can't give you a call, I'm telling myself to stay strong and wait until you come around. However, it's pretty damn difficult when time is endless. Crying isn't worth it, but I give up. My love isn't thinking about me.

Let me sleep, whenever this horrifying and worthless time has passed. Where are you now?

Driftin' apart.


Well, är hemma nu efter en lång och ganska stressande dag i skolan. Började först med Grafisk Design, hann inte bli klar med matteboksbajset men ingen blev det så, hähähäh, känns bättre.

Efter det hade vi mediekommunikation då vi slet som grisar (?) med tanke på att vi skulle förbereda en redovisning till efter bamba..... Det gick inget vidare på redovisningen. Folket tyckte om våra kladdkakor, men själva presentationen sög.

Meeeen ja, vi fick sluta kvart i 2 i alla fall, så åkte med halv 3 bussen hemåt idag. Snackade med en 3vlig Patrik hela vägen tills då han skulle hoppa av, gick sedan hemåt, svettades (!!!!!), fuck yeah, och nu sitter jag här och dricker cola.

While I'm here driftin' apart, you're probably off having fun and playing darts.

22:20


Japp, så mycket är klockan atm. Ska snart sova, ska först läsa lite Sherlock Holmes och sen får jag la försöka sova. Har inte hänt så mycket idag, försökte ladda upp två inlägg via min telefon, gick inget vidare, fick lite ryck och gav sedan upp.

Kollat på Askungen och Lejonkungen idag, hähähä. Övningskörde lite också och åt nästan en hel familjepezza.... Jotack, hungrig var jag. Imorgon är det redovisning i Mediekommunikation och Grafisk design ska vara klar.

Något som är gött är att vi är lediga på fredag, vilket inte kunde passa bättre med tanke på att jag ska gå upp tidigt lördag-söndag denna helgen, vilket väldigt sällan händer. Ska sälja GT, som jag inte gjort på.... Vettifan.

Ska nog övningsköra imorgon igen, fast en längre bit för denna gången åkte jag nämligen bara till pizzerian och sen tillbaka, vilket är ca 2 mil, vilket är ingenting från det jag brukar köra, vilket är ca 8 mil eller så.

Men aja, får la börja läsa nu, har knappt kommit någon vart men den har redan börjat bli spännande, såååååååå det känns bra. Kryper ner i mina spiderman lakan nu och bli en bokmal för 15 minuter eller så, hare!

Mulan √
Herkules √
Pocahontas √
Lejonkungen √
Askungen√
Aladdin
Snövit och de sju dvärgarna
Peter Pan
Törnrosa
Tarzan
Sjöjungfrun
Robin Hood


Dagliga dosen




:(



Har sagt det förr, säger det igen...


Walt Disney var fan ett geni. Kollade precis på Pocahontas och in i toaletten var bra den är.
Dagens Disneyfilmer är fan bajs i ansiktet jämfört med filmerna från då jag var liten, plus att de som sjöng i filmerna förr faktiskt hade röst för det.

Ja, jag är ett barn. Jag hatar mig själv. Detta blir la min Disney vecka antar jag, spännande och jag måste verkligen skaffa mig ett liv.... Pff, orka.

Mulan √
Herkules √
Pocahontas √
Lejonkungen
Aladdin
Snövit och de sju dvärgarna
Peter Pan
Törnrosa
Tarzan
Sjöjungfrun

Om det är någon som kommer på någon mer klassiker, säg till! Fått dille på Walt Disney igen.


Driftin'


Weeeeell, igår var jag hemma hos Fridie efter school. Vi bakade kladdkaka, kollade på några matlagningsprogram, Hollywood Fruar hahahah, Herkules, sen gjorde vi även mat och vi somnade la.... Vettifan?

Gick upp 8, drog till bussen som gick kvart i 9, och hade matteprov. Tror inte jag klarade det, men vettifan, får la se. Efter det fortsatte jag, Fridie och Pernilla med våran mediekommunikationsgrejs, åt sedan i bamba och hade tillslut Grafisk Design.

Skulle designa matteböcker med tanke på att vi har temavecka nu, och temat är matte.......... Ja, ni hörde fan rätt. Av alla ämnen som finns, så väljer de just matte. Fast ja, min kommer bli ganska awesome.

Tog sedan halv 3 bussen, vid Älvsåker hoppade en jävla massa barn på bussen och därav (om ni sett min senaste facebook status) skrev jag det jag skrev på facebook sist.

Massa jävla skrikande, bajsluktande, jobbiga ungar som kände att de var tvugna att snacka med Fridie, som satt bredvid mig på bussen, och ta på hennes hår och vara allmänt jobbiga. Pff, och mamma säger att jag kommer vilja ha barn i framtiden. My ass heller.

Men ja, nu är jag hemma, har precis käkat revben och ehm, vettifan. Imorgon äre Grafisk Design hela dan och det känns ju bra, helt okej för att vara ärlig.


Btw, detta ↓ gjorde min morgon igår





No shit, Sherlock.


Sitter atm och kollar på Sherlock Holmes, haha längtar tills 2an går på bio alltså... Plus, att jag är verkligen über trött just nu, gäspar exakt hela tiden, känns som om jag håller på att somna.

Aja, får la bara gå på toa, kanske ta något att äta.... Vettifan, kanske försöka sova? Klockan är bara 18:38..... Men seriöst, trött som en kamel och det är massa barn ute som skriker som in i fanskap, ibland hatar jag att bo här.

Anyway, får la dra nu, hare!

I'm a bird motherf*cker, I'm a BIIIIRD!!!!!!


25 SEPTEMBER


Godmorgon osv. Vaknade för ca 1 timma och 30 minuter sedan, haha somnade 3 inatt, då alla pappas pokerpolare åkte hemåt. En av de, som jag skulle gå förbi, gick nästan rätt in i mig för han inte kunde gå rakt... Undrar hur fan alla tog sig hem? Anyway.

Kollade på Mulan, inte sett den på ett tag men det är nu i efterhand som jag verkligen tänkt efter vad den har för meddelande, vilket är ett jävligt bra sådant. Som jag sagt förr: Walt Disney var fan ett geni.

Kollade efteråt på Due Date, som jag heller inte sett på ett bra tag, och det som gör filmen så jävla bra är musiken, eller ja, 5 låtar. Plus att jag älskar både Zach och Robert, haha.

Men anyway, inte gjort så mycket idag, ätit frukost, druckit mitt kaffe, kollat på That '70s show och ja, bara chillat påre. Ska färga håret idag (BEHÖVS!) och inte göra något speciellt tror jag.

Har matteprov på tisdag och jag fattar verkligen iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingenting, seriöst. Kollat i facit, försökt komma på en logisk lösning, men det går fan inte. Imorgon ska jag till school som vanligt, och efter skolan någon gång drar jag hem till Fridies far och sleepar där.

Hmmm........ Jobba nästa helg också, GT då. Blö, måste kolla efter en APU plats också, typ i någon fotobutik i Göteborg eller Kungsbacka. Men ja, får la börja övningsköra snart igen med, kanske gör det idag, vem vet?

Hittade ingen bättre video, och orkade knappt bry mig, som inte hade inbäddning.... Whatever


Fanns inget klipp på youtube med den scenen med den här låten i, de är vid Grand Canyon i den scenen i alla fall


Älskar den här låten, rysningar genom hela låten, och genom hela scenen med låten, hähähä ofc


Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck yeah


Hähähäh, den är också med

GAAAAAAAAAAAAAAAH, kallt!


Hm, okej, Skatan kom hit igår vid 10 tiden då han fick sin present som min mamma och pappa hade slagit in till honom, haha som innehöll bacon (ofc). Min mor hade även skrivit en liten fin dikt som gick såhär, typ...

Grattis på 1 årsdagen, ät nu ej så du får ont i magen.
Här i finns goda saker, så slipper du kanske äta Johannas salta kaker.

Hon tyckte det var roligt, med tanke på att jag precis hade failat en kladdkaka och hällt i alldeles för mycket salt. Men ja, innan det fick min mamma skjuts hem till Simone, och ja, det var sista gången jag såg henne, och nu får jag inte träffa henne på 2 veckor för idag åkte hon till Karibien, med Simone.

Kommer bli två veckor med pizza, kinamat, fläskpannkaka och ja, det jag hittar på själv. Men som sagt, jag och Skatan gjorde inte så mycket, jag gjorde kvällsmat och sedan kollade vi på massa KevJumba videos och vi lade oss vid 1 tiden tror jag.

Han åkte vid 9, as usual, och jag gick upp halv 12 typ. Gick ut och lekte med Målly och efter ett tag kom Skatan hit igen. Då gjorde vi frukost och kollade på Catch me if you can, jävligt bra film måste jag säga, baserad på en sann historia också, därför den är så bra in my opinion.

Men ja, efter ett tag åkte vi in till Göteborg, gick till Game Stop där jag köpte mig en Angry Bird, hähähäh så jävla awesome. Gick även till 4-Gott, som vi alltid gör när vi är inne i Göteborg, och sedan tog vi pendeln tillbaka till Anneberg.

Vi stannade hemma hos Skatan en stund, åt mat och kollade på lite Scrubs och åkte sedan till Maxi där vi köpte 4 cola flaskor (2 till min far, 1 till mig och 1 till Skatan, haha), en chips till Skatan, hårfärg och en skjorta till mig. Åkte hem till honom, fast jag åkte direkt.

Nu är jag hemma, min far har pokerkväll med 6 andra gubbar och jag funderar på att kolla på Mulan, om vi nu har den på DVD... Tror vi bara har 2an, blööööööö, vill se 1an. Men aja, får la drar nurå. hare!





Fridolf går loss på min blogg


Okej, svar till första kommentaren: Haha spelet heter Bubble Birds.
Till andra: Deeeeeet! Gör jag med ska jag säga...

Btw, jag svarar på i princip alla kommentarer så, kommentera förhelvete!



Crying is for babies and italians.


Well, vaknade upp klockan 6 idag, mådde ganska bra men huvudvärken kom senare tillbaka när jag satte mig på bussen påväg till skolan. Skatan satt bredvid mig och var en allmänt bra kudde att luta sig mot.

Han gick sedan av i Anneberg och jag satt kvar på bussen mot Kungsbacka, snackade lite med Pernilla påvägen tillbaka. Hon och de andra hoppade sedan av vid LBS och jag satt kvar och åkte hem.

När jag kom hem lade jag mig i sängen och sov tills klockan blev 12. Tog mig en macka och har hela dagen (klockan är 16:26) kollat på That '70s show, och nu håller jag på att göra kladdkaka, hähäähh.

Jag kan inte baka för 5 öre, men det kanske blir bra ändå. Anyway, ska fortsätta mitt värdelösa liv, hare.




Mitt tidsfördriv idag, tra la la la laaaaa



Min rabatt-shalala till mediekommunikationen, hähähähäh

Hanging out, down the street.


Godmorgon osv. Vettifan om jag mår bra eller inte... Har fortfarande ont i huvudet så, jag får helt enkelt se. Och nu fick jag ont i magen också... Blö, aja, får la sitta kvar på bussen och åka runt eller något, ifall jag skulle vilja åka hem, får se.

Ajjjjjjjjjjjjjja, hare

Svar till Fridolf


Hahaha ofc!


Awesomeness of the day, ny kategori osv


Hahaha jag skrek helt seriöst ut ''Holy crap!'' när jag såg hur mycket poäng jag fick... Måste la vara något sorts rekord right?


Jag är rastlös


VEM
Vem är i rummet med dig? All kvalster, dammråttor osv
Vem fick du senaste sms av? Skaten:)
Vem tänker du på nu? Hähäh, Skaten
Vem pratade du senast i telefon med? Mor
Vems hus var du senast i? Är i mitt atm
Vem önskar du var med dig nu? Skat:)
Vem är din favoritsläkting? Hahah orka ha en favoritsläkting

VAR
Var är din mobiltelefon? Bredvid mig
Var handlar du mest? Maxi såklart
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Maxi, hähähäh
Var åkte du senast bil? Hemåt

VAD
Vad åt du senast? Gorby, hähähähä
Vad drack du senast? Proviva
Vad är det för färg på dina byxor? Mörkgrå
Vad är den närmaste saken som är blå? Mitt täcke
Vad har du på fötterna? Sox
Vad är din favorit färg? Typ alla?
Vilken film såg du senast? Ehm, kommer inte ihåg
Vad hör du just nu? That '70s show i bakgrunden

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Haha ja
Hånglat på en bio? Klart?
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Hahahahah, nej
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Nepp
Dansat framför en spegel? Bög eller?
Fått hicka? Jaaaaaaaaa
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej?!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Ja
Smugit ur ditt hus? Ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Trore?
Hånglat med en främling? Typ
Älskar eller saknar någon nu? Jorå


Finns det ett pris för verklig dumhet? Hahaha....


.....Okej sure att man kan råka säga fel namn i verkligheten men... När hon betygsätter på MIN sida där MITT NAMN står, hur i hela fridens vaaaaaaa kan hon skriva fel namn? Ja, hon kallar mig Jessica i verkligheten också, av någon anledning.


11:55


Tjaaaae, är hemma atm, mådde bajs imorse så fattar inte varför jag åkte överhuvudtaget. Hade bajsont i magen, förmodligen den äckliga mackan jag åt igår från Hedekiosken.... Fyyyyyfan.

Anyway, var bara på Grafisk Design, lyckades bli klar och ja, drog sedan mot Hede för att ta pendeln till Anneberg där min far skulle hämta upp mig.

Innan det drog jag till Willys, köpte hårfärg och proviva, satte mig sedan på en bänk och spelade lite Wordfeud, och gick sedan till stationen. Ställde mig först på fel sida hahah, men jag hann till andra som tur var.

Kom hem för typ... Halv timma sedan, ligger nu i sängen, dricker proviva och kollar på That '70s show, får se om jag går imorgon.

Hahaha Mark♥



Det är magiskt men tragiskt


Igår var jag och Skatan som sagt på Hard Rock Café, beställde någon drink/dricka som hette Mango Tango, tyckte namnet var fränt och lite flashigt så drog en sån, medan Skatan var tråkig och drog en cola.

Han tog hamburgare och jag tog Mac Chicken Cheese eller vad den nu hette, sviiiiiiiiiiiiin god men orkade verkligen inte allt för 5 öre, haha. Hela tallriken var proppad med mat och ja, det gick helt enkelt inte.

Vi satt mest och skrattade åt saker jag inte kommer ihåg, och han fick 2 presenter utav mig, eller ja, egentligen 4. Han fick 1 grön Tobuscus tröja (ni aaaanar inte hur mycket han har tjötat om att han vill ha en Tobuscus tee, nu kommer han förmodligen hålla käft ett tag), han fick även en i lila, sedan fick han två monster (1 grön och 1 orange). Kände mig faktiskt riktigt snäll, han blev super glad:)

Sen gick vi la efter typ 1 timma och 30 minuter eller något. Gick genom Göteborg mot stationen, fast först till 4-Gott (som alltid) där Skatan köpte en cola (tror jag det var).

Vi tog sedan pendeln hemåt, lyssnade på musik och ja, hade det bara allmänt sweet. Sedan tog vi moppen hem till honom och då låg vi bara och mös och tillsist somnade jag, jag tror att han satt och spelade bredvid mig när jag somnade, haha.


Idag vaknade jag upp hemma hos Skatan, klädda på mig, sa godmorgon till Johan, drog på sminket och gick sedan till bussen 7:25 medan Skatan låg kvar... Ville inget hellre än att bara lägga mig bredvid honom igen och skita i skolan, men det hade inte slutat så där jätte bra.

Snackade sedan med Ineta på bussen, hade grafisk design hela dagen, drog med pendeln mot Göteborg som gick 15:21 från Hede, åt även en fruktansvärt äcklig macka, smakade röten banan.

Gick sedan mot Skatans skola och väntade utanför i typ 15 minuter innan jag frågade vart han var, han frågade vart jag var och jag sa ''utanför din skola'' för jag tänkte om han redan hade gått till pendeln, då hade jag varit screwed.

Meeeen han var kvar, kom ut och sa ''tjaaaaaaaaaaaaae'', okej, det gjorde han inte men ändå. Sedan gick vi till en nyckelsmed för att Skatan skulle göra en kopia av sin moppenyckel, så det gjorde vi. Sedan gick vi till Gamestop och Skatan köpte ett spel, kommer inte ihåg vad det hette dock.

Sedan tog vi pendeln som gick 17:02 från stationen mot Hede, jag satt och hade bajsont i magen medan Skatan skröt om sin nya tröja, haha. Han hade den gröna på sig idag.

Ehm... Vi åkte med 17:27 bussen och drog hem till honom. Jag var la där i kanske 1 timma innan han körde hem mig, vi sade hejdå och nu sitter jag här. Eller ja, ska sova snart. Här får ni la några bögiga och mindre bögiga bilder från igår och idag.


FjååååååååååååååååååååååååååååårizzzzN


Mango Tango is the way to go, och jag vill till Hard Rock Café snart igen








Det var en gång en seg liten Skata, för det hände förut idag, tjaaaae







I just can't wait, to meet you up on our anniversary date


Juuuuuupp, jag är redo och åker la om 30 minuter eller så och möter sedan min pojk på centralen eller något i den stilen, sen drar vi mot Hard Rock Café för att käka, sen drar vi la hem till honom direkt efter.

Aja, det blir utmärkt.

Godmorgon osv!


Idag, är det min och Skatans 1 årsdag, som ni förmodligen redan förstått och ehm, jag vaknade för 20 minuter sedan. Drar till bussen om ett bra tag, kommer att ha matte, engelska och tillsist grafisk design, that's it!

Sen tar jag halv 3 bussen hem, sedan kör mamma mig till stationen vid 20 i 5 tiden då jag tar mig till göteborg med pendeln som går 16:51. Möter sedan Skatan där, och efter vi har ätit åker jag med honom hem och sover där.

Men jag antar att det är dags att göra mig iordning, såååååååååååååå, haj!

Kliver de på dig, kliver de på oss. Så har det varit i 1 år nu.


I remember everything. When your lips touched mine for the very first time, sittin' in your room on the third of february 2010. I remember how we kept it a secret, how special it felt to sneak our from the classroom and meet you somewhere else, just for a kiss.
That valentines day we walked all the way to Anneberg to get to Maxi, and then I spent my very first night with you. We've spent two valentines days together, on the second one, we went to McDonalds. 
All those times we'd sneak out of our houses and take our mopeds, even though it was freezing outside, just to sleep next to each other for a few hours, and then early in the morning head back home.
I remember how much I cried when you were going away for 7 days and I couldn't get to you 'cause I was sick. That I had a ''Feel good day'', and it made me feel worse. I remember how much I missed you those 7 days.
All those times we've taken your mopen to Maxi just before closingtime, just because we were bored. How much money we've spent on donuts and monster is beyond me.
All those times we've played cards and childgenius, and that I've cried my eyes out from joy. I remember all those times we sang ''500 miles'' by the Proclaimers and we even decided who'd sing what, we had our own part of the song.
The fact that you've made me dinner a several times and have treated me like a queen ever since we got together. The fact that it's impossible for you to be more perfect to me.



Baconpojken, Fågeln, Tussen, Tuspon, Pontus, Skatan, Steken, Bacon.

Främst av allt vill jag nämna att du är världens snällaste kille, och jag älskar dig så mycket. Jag önskar att du flyttar med mig till USA när vi blir äldre, och att du vill stanna där med mig. Vandra genom en helt främmande stad, bara du och jag. Skaffa en samojed, döpa den till Bacon och bo i ett strandhus. Jag kommer göra det varesig du följer med eller inte, men jag hoppas att du är med mig.

Det här inlägget har varit otroligt ohetrosexuellt, men det skiter jag fullständigt i idag, för nu har jag varit tillsammans med min pojk i 1 år och jag kan vara fullständigt ärlig med att jag är äckligt kär i honom.

Internationella Piratdagen


Måndagar är alltid sega, började dagen med att min vänstra hörlur inte funkade, antagligen p.g.a regnet igår, men nu funkar den igen, hähähähä lyyyyyyycka! hela dagen har varit rätt seg, sista lektionen satt alla vid facebook, kollade på roliga bilder osv.

tog bussen sedan med sandra som hoppade av i hede, medan jag åkte vidare hemåt. kom hem för typ 1 timma sedan, sitter här nu, har precis käkat flingor och ehm, har inget speciellt planerat idag. men aja, nu drar jag igen, hare!

SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAAAAA


Hahahahahah pernilla som luktar illa.... dagens skratt

Hey Mr Tambourine man, play a song for me


Jag är lite seg osv, dagen har varit jätte seg den med. Vaknade 10, kunde inte somna om, så gick upp nästan direkt. Målly kom in och lade sig på rygg i min säng, som hon brukar göra. Gick upp och tog frukost, kaffe och iste.

Mina föräldrar åkte till min mormor & morfar, jag orkade inte följa med den här gången för de sa att de skulle vara där ett tag, så jag stannade hemma. När klockan blev 2 trodde jag att den var 4, med tanke på att jag brukar gå upp vid 1-2 tiden.

Jag har dammsugit hela huset idag, och suttit vid datorn hela dagen och bara tagit det lugnt. Åkte till Willys vid 3 tiden och pantade mina burkar/flaskor och köpte mig en redbull. Åkte sedan hem, satte mig här igen och ja, har suttit här nästan hela dagen.

Men ja, ska fortsätta kolla på That '70s show nu och typ, tare lugnt, börjar bli trött. Hare!

Kycklingpaj♥ Ja, jag vet att det ser ut som bajs med sallad, men håll käft, det är kycklingpaj.

Never leave me alone, 'cause I die everytime we're apart.


Like I'd forget?

 

I want you, I need you, I love you - Elvis Presley

No one alerted you


I look at the world and I noticed it's turning,
While my guitar gently weeps.
With every mistake we must surely be learning,
Still my guitar gently weeps.



While my guitar gently weeps


Vi var la ute i kanske 30 minuter eller något sånt, pratade om att smaken är som baken (dvs hårig, enligt mig), pratade om massa saker som jag inte kommer på atm, men ja, det var 3vligt osv. Här är la några bilder, ifall ni bryr er.







Pioneers


Igår vare fredag(s mys) då man tog bussen med Skatan, as usual, fast ovanligtvist skumpade den fram som fan, Skatan tyckte det var kul i alla fall. Sedan började jag och Fridie skratta, riktigt ordentligt. Började halv 9, hade mediekommunikation och efter det klassförståndargrejs.

När vi sedan satt och väntade på maten satt hälften av oss och spelade Wordfeud, mot varandra, ett bord gick sönder också. Efter bamba vare idrott, vilket var kul då jag, Fridie, Pernilla och Adrian spelade badminton hela lektionen. Har ingen aning om vilka som vann.

Efter det vare Grafisk Design, då vi gjorde klart våra skyltar och kollade på någon kortfilm. Efter det fick vi betyg på våra repotage om vårat studiebesök på Norra Halland, som vi gjorde för typ 2 veckor sedan. Hähähä, fick två betyg för han inte kunde bestämma sig, så jag vart nöjd.

Efter det kom Skatan till min skola, och vi satte oss för att vänta på bussen på busshållplatsen (duh). Han hoppade sedan av vid sig, och nästan direkt när jag kom hem klippte jag gräset. Fick 100-lapp, hähäähähähähäh.

Övningskörde vid halv 9 till Göteborg då vi skulle hämta mamma, pappa körde vägen hem. När klockan blev 22:05 kom Skatan hem till mig, då vi satte oss vid TV:n och kollade på matlagningsprogram och annat tills klockan blev 1, då vi gick och la oss.

Han sålde sedan GT och kom hem till mig igen 12:40, då han väckte mig, haha, så jag sov i nästan 12 timmar inatt. Ja, det var gött. Jag åt sedan frukost och vi båda satte oss vid TV:n igen. Efter ett tag gick vi in och duschade, och efter ett tag gick vi ut i skogen med Målly.

När vi kom hem satte vi oss vid datorn och ja, nu sitter jag här själv, för han åkte för typ 15 minuter sedan, om inte mer. Äter pannacotta (?) atm, dricker kaffe också och åt nyss kycklingpaj, och åååååååååh, det satt fint. Skatan kanske kommer hit sedan om han inte ska vara med Patrik dvs, får se helt enkelt.

Meeeeen ja, ska fortsätta kolla på That '70s show, äta min pannacotta, dricka kaffe och hålla käft. Haj.



Nice guys


Sitter atm här i mitt rum, ska la snart lägga mig i sängen och ringa Skatjäveln. Sen väntar jag också på att någon ska svara på Wordfeud, eller det kanske är någon som gjort?.... Aja, checkar snart. Ehm, idag har jag övningskört och jag tror det gick bra.

Körde ända bort till Kungälv, och sen tillbaka osv. Btw, min och Skatans låt nedan. Men nu ska jag kolla om någon har svarat på Wordfeud och om ni som läser detta inte har utmanat mig än, göre!


So here we are


Tjaaaaae, dagen har varit helt okej idag. Började med Grafisk design, som gick väldigt segt idag. Efter det vare skolfoto, vilket inte heller gick något vidare, hahah, ingen var berädd.

Efter det vare Mediekommunikation, och tydligen äre så att Niklas (inte R-Niclas) har en darthvader leksak från McDonalds på sitt kontor... Vill också ha, den låter och grejer. Blev super avundsjuk. Men ja, sedan hade vi svenskaprov, och jag tror det gick bra.

Efter det tog jag halv 3 bussen med Pernilla, Fridie och Sandra som hoppade av i Hede, jag kom hem samtidigt som pappa och gjorde makaroner med någon räkgrejs. Sitter nu här, saknar Skatan lite smått, vilket är lite jobbigt eftersom vi inte kommer ses idag.

Imorgon äre fredag, och sen äre helg, och sooooooooooooooova. hähähähä, men jag ska la dra igen. haj haj

Den här låten btw, har gjort min dag

Studiebesök osv osv osv, osv.


Fick sovmorgon idag tydligen, skulle mötas med övriga på kungsbackasstation vid 10 tiden så jag fick i alla fall sova till 8:15 idag. Åkte hemifrån 9:15 (då det spöregnade) på moppen och var framme 9:32, då fick jag lite ångest för jag trodde jag skulle missa pendeln for sure, men den var försenad som tur var.

Hela dagen frös jag som ett as. Jag bokstavligt talat frös röven av mig, så nu har jag ingen röv heller. Men anyway, bla bla bla, vi hoppade på pendeln (frös), tog oss till göteborg och tog sedan spårvagn till konstmuséet och kollade på foton osv.

Efter det åt vi på burger king, sedan drog vi till Dirty Records, för vi fick tid över, och kollade LP-skivor. Hittade en Led Zeppelin skiva, kostade 250:-.... Nejtack. Gick sedan och tog spårvagn till GT för att lyssna på en snubbe i 36 år, sedan slutade vi vid 3 tiden.

Tog pendeln 15:15 till Kungsbacka, jag och våran lärare satt kvar, jag hoppade av i anneberg och väntade på Skatan som skulle komma dit med pendeln som anlände 16:06, drog sedan på moppe hem. Suttit i princip hela dagen och pluggat, skrivit ca..... Vänta, ska räkna.

Jag har skrivit 5 sidor (FRONT AND BACK!!!!!!!!!!!) om romantiken, som vi har prov på imorgon. Tror dock inte jag får MVG, om jag får G, fine. Hoppas på VG i alla fall........ Men ja, imorgon äre skolfoto och bajs. Men får la dra mig nu, ska sleepa snart och får la plugga lite till antar jag. Baj baj, äppelpaj.

Btw, inga bilder förutom den nedan, alla ligger på systemkameran, oredigerade och plus att kameran är ca 3000 mil från mig atm så orkar inte, ni får helt enkelt leva med denna så länge. Jag tyckte jag var klyftig i alla fall.


yeah whatever


Haha ultimata låten just nu (har länkat den nedan, tror jag?). Men anyway, sitter och gör mest ingenting, ska öva på svenskan strax inför provet på torsdag, och förhoppningsvis är det ingen grafisk design imon, haha är ledig hela dan i så fall.

Men ja, som vanligt hade vi våra annorlunda och nästan lite äckliga konversationer i bamba, folk vände sig tydligen om när vi började snacka om kiss? Pff, kiss är ett grymt bra band. Okej, det var inte bandet vi prata om.

Men anyway, idag åkte jag och Fridie hem med halv 1 bussen, gick ut med Måålly runt halv 3, övningskörde sedan med pappa, fick en redbull (ovanligt? hähähähä), kom hem, ätit och nu sitter jag här.

Inget speciellt händer imorgon, på torsdag äre prov och skolfoto, på fredag.... Vettifan. Sedan helg, måndag och sedan tisdag osv.

Har la inget kul att skriva direkt så avslutar la här, antar jag. Bajskorv.

Hahahhaa LBS alltså, underbart




Sitter och diskuterar denna videon nu med min engelska/svenska lärare atm, för hon påstod att vi svenskar är bra på engelska... Håller inte riktigt med, i alla fall inte vad som gäller den äldre generationen, men WHATEVAH


Godmorgon och hej?


Vaknade för ca 1 timma sedan, har precis druckit mitt kaffe och ska bara dricka upp mitt iste också. Slutar halv 3 idag, har bara 3 lektioner, hähäh, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas gött.

Har inget planerat idag för övrigt, kanske övningsköra? Ingen aning. Men ska i alla fall dra till bussen om ca 15 minuter och börjar sedan 9:20, börjar med matte, sedan engelska och tillsist grafisk design.

Men ja, får la avsluta nu, hare!

21:19


Japp, så mycket är klockan precis nu. Anyway, orkar inte riktigt skriva om min dag, kan berätta att jag ska dra 4 tänder om ca 1 månad men får dock 500 spänn per tand av mor, hähäh fett värt.

Men ja, övningskörde idag, åt kinamatt, suttit här och kollat That '70s show och ska la snart lägga mig i sängen. På torsdag äre skolfoto (underbart.... eller?) och ehm, vettifan. Det är i alla fall storm ute, blåser som fan och regnar, blö, känns lite..... sådär.

Men anyway, drar nu. Hähähäh hejsan

Maten i bamba idag var.... intressant




Johnny Cash♥


8 år sedan Johnny Cash lämnade jorden idag, ska bara lyssna på hans låtar hela dagen har jag bestämt.
Vila i frid, Man in Black. Och btw, June och Johnny var fan det finaste paret.




Godmorgon osv


Weeell, igår var jag ute och övningskörde och ja, det gick faktiskt bra, enligt far då såååå jag antar att det gick bra. Gick upp 7:35 idag, råkade somna om, gick upp och tog mitt kaffe och satte mig sedan här. Drar till bussen och ca 15 minuter och börjar med svenska idag.

Ehm, slutar 4 idag, som vanligt, fast ska dra från skolan 14:40 för jag ska dra till tandläkarn och möta någon specialist för tandställningsbajset.... Sen ska jag även snacka om min söndriga tand för den isar ibland och det är ganska brutalt jobbigt. Men ja, efter det kanske jag övningskör och måste plugga till svenskaprovet på torsdag om romantiken.... Blö, dålig magkänsla. Nej, jag behöver inte gå på toa, känns bara inte bra.

Fast nu måste jag avsluta så, hare!
Hahah btw, Skatan kunde inte göra så där ↓ med läpparna, så jag försökte lära honom (han lyckades) men det var ganska unpleasant...

9-11-2011, Memorial day


År 2005 var jag där, 4 år efter, vid platsen där tornen hade stått, kändes riktigt weird. Helt sjukt, när jag såg det på TV trodde jag att det var en film. Idag är det 10 år sedan. Hatar människor.

Rest in peace.


Iste är fan det bästa jag vet.... och min iPhone då.... och Skatan är rätt bra han med


Men tjaaaaa. Vaknade 11:20 idag av att Skatan kom hem, och direkt frågar han mig om han ska fixa frukost till oss, haha, han kan fan vara riktigt sweet ibland. Så, runt 12 tiden ställde han sig i köket och gjorde nudlar med bacon och BBQ till oss, och jag fick inte ens hjälpa till.

Vi satte oss sedan i hans soffa (ja, vi hae suttit här sen dess, i ca 1 timma och 30 minuter) och kollade på Tobuscus och åt våra nudlar med bacon. Jag sitter nu här och skriver, och väntar på att någon ska skriva något på Wordfeud, medan Skatan kollar på youtube.

Men ja, vad händer idag? Ska ut och övningsköra med min far, sedan åker jag till Skatan igen för att hämta mina saker och sedan kanske Skatan följer med mig hem och duschar, vad vet jag? Något sånt kommer det la bli, behöver veeeeeeeeeeeeeeeeerkligen duscha, och jag menar det.

Meeeeeen ja, nu drar jag väl, I guess, hare!

WORDFEUD


Jag förmodar att alla ni där ute (om det nu finns några äckliga som läser detta) har wordfeud på era mobiler (om de nu inte är en tegelsten eller består av bananskal) och har ni inte det är ni härmed rankade som efterblivna.

Anyway, ni som har wordfeud, adda mig! Jag skiter fullständigt i om du inte känner mig eller whatever, jag är beroende och vill ha massa små töntar att spela med, för jag har inget liv whatsoever.

Jag heter littlequeenie, såååååååå...... Adda nuuuuuuue


When a song is stuck inside your head....


osv osv, men nu sitter jag hemma hos Skatan, precis som igårkväll, och ja, vi gör la inte så mycket. Om 4 minuter är det 11 september, och som jag förstår det, så förstår ni också vad det innebär. 10 år sedan, helt sinnessjukt. Så som jag minns det kollade mina föräldrar på nyheterna om det i vardagsrummet och jag trodde först att de kollade på en film...

Men anyway, idag har vi inte gjort så mycket, det gamla vanliga I guess, haha. Vaknat, ätit frukost, en av oss har spelat TV-spel, vi har åkt och köpt grejer (denna gången vare donuts, Skatan 5 st och jag 3 st), och ja, bara tagit de lögnt.

Men ja, nu ska jag sätta mig i photoshop och leka runt lite, skriver la imorgon!
Världens snyggaste plastpåse, Duke Nukem, balls of steel

20110910


Hade ingen bättre rubrik på g, såååååå, fick bli alfabetet. Men anyway, igår skrev jag inte här, för att jag inte ville, men det var inte någon speciellt intressant dag ändå. Vi hade bara Mediekommunikation, KLF, Idrott och sedan Grafisk Design. Sen vart det slut.

Tog sedan 4 bussen hemåt men hoppade av hos Skatan och var där en stund. Åkte hem med 6 bussen, åt grillat (fuuuuuuuuck yeah), kollade lite youtubevideos, packade sedan och åkte hem till Skatan. Vi åkte (självklart) till maxi och köpte lite grejer, och kom la hem vid halv 11 ungefär.

Vi åt varsin liten paj, kollade på lite Tobuscus, Skatan skrev töntiga saker, jag skrattade och ja, nu sitter vi bredvid varandra vid varsin dator, han spelar och jag skriver. Känns bra som fan.




Adda mig osv på wordfeud, så slipper jag spela med randoms....






Ey Dolly Parton ringde, hon vill ha sin tutte tillbaka.


Well, tog 7 bussen idag med Skatan, hände en liten nasty sak när jag drog ett skämt om hans finne han har i pannan, hahah. Men ja, först vare Grafisk design och efter det mediekommunikation, sedan vare bamba. På bamba rasten drog jag och Fridie till Willys där jag köpte en glass och en redbull medan Fridie köpte choklad.

Sedan vare svenska och då började vi med Romantiken, så vi fick en jävla massa häften. Sedan gick jag på toa och på övervåningen var den toaletten som inte luktar död katt upptagen, så jag gick på en av de på nedervåningen. När jag kom ut därifrån så sprang Moa och Sandra förbi, sååå då förstod jag att vi hade slutat och det var 2 minuter innan bussen skulle gå..... Ja, jag fick stressattack.

Sprang som fan till övervåningen, tog mina grejer, sprang med några andra från klassen till nedervåningen, ut från skolan och som tur var var bussen försenad, så jag hann med. Tog bussen hem, åkte med pappa upp från hållplatsen och ja, nu är jag hemma.

Ska snart hämta Skatan nere i Anneberg för vi ska vara med varandra idag, tror vi åker hit. Meeeeeeen aja, drar nu, hare osv.

Update: Hahah oj, glömde publicera inlägget och nu är det flera timmar senare som jag skrev ovan. Men ja, Skatan åkte hem för en stund sedan. Vi har inte gjort så mycket, bara mösigt och kittlat varandra och lekt med Måålly, även gått ut med Målly.

Men nu ska jag försöka sova, så hare, igen! Och här är några Instagrambilder, hähähäh.

It's the dark side of the moon, my friend





Vila i frid, Stefan Liv.


Jag har aldrig varit ett fan av HV71, är ju göteborgare så antar att ni kan gissa vad jag hejar på? Men anyway, Stefan Liv har ju gått bort, som ni förmodligen har hört, och först vill jag bara säga att jag just nu sitter och tänker på hans familj och att jag beklagar sorgen något otroligt, som jag alltid har gjort när någon går bort.

Nu, till det jag blir förbannad på: Folk som sitter framför sina datorer som efterblivna små as som skämtar om folk som går bort. Jag blir bara så jävla förbannad. Nu heter ju Stefan ''Liv'' i efternamn och massa idioter som tror att de är roliga skriva ''Haha Stefan Liv? Du menar väl Stefan Död, höhöhööhöhöhöh jag är en retard''.

Visst, vissa skämt om t.ex rasism kan jag faktiskt inte låta bli att skratta åt, men för det mesta tycker jag det bara är patetiskt, men att skämta om döden, är inte okej. Om fler jävla idioter hade tänkt på hur de skulle känna ifall någon i deras familj hade gått bort och hela landet skämtar om de, hur fan hade de känt själva?

Det är riktiga människor, precis som de som sitter och skämtar om det, som har förlorat en viktig person i deras familj. Börja visa lite respekt, och om man inte har något vettigt att säga kan man bara stoppa in en strumpa eller två i munnen och hålla käften helt enkelt. Håll bara käften.

Och alla som skämtar om det är ännu mer idiotiska och skriva ''Omen, ta ett skämt!'', ''Det är ju bara på skoj!'', ''Omen chilla för fan, take a joke'' osv osv, vafan är det som är så jävla roligt? Sitt och dra skämten för er själva och för era (förmodligen) lika idiotiska kompisar, eller om du nu är forever alone, sitt i din mörka lilla lägenhet och var sorglig och dra skämten för din nallebjörn.

Jag hatar människor utan respekt eller hjärna för den delen.

Fan va kallt det ska vara då


Kallt överallt, och jaja, det rimmade. Haft jacka på mig hela dagen, ja, inomhus också. Men ja, gick upp 6 idag, tog bussen men hoppade av vid Skatans hus. Kom lite sent till skolan, hade grafisk design hela dagen och fick sedan åka hem med halv 3 bussen, hähäh.

Jag kom hem, gick ut med Målly och sedan kom pappa hem med en Vera. Först åt jag och Vera lite mat och sedan gick jag ut och fotade henne till ett skolprojekt. Men ja, det gick knappt för det blåste som fan. Körde henne sedan till stationen och åkte sedan genom Lindome och hemåt.

Imorgon ska jag vara med Skatan, och ska såklart till skolan också. Sedan vet jag inte, men nu drar jag i alla fall, hare!

Wish you were here - Pink Floyd


Skatan åkte precis och nu ska jag försöka sova... Och sen stormar det ju ute så lite orolig är jag, tänk om Skatjäveln blåser bort... Tur att han kan flyga. Nej men, seriöst, hatar sånt här. Hatar att han inte ville sova över för då får han inte sin äckliga sovmorgon, hatar honom.... Inte direkt.

Och nej Skatan, detta räknas inte som att lägga ut bilden på facebook, höll mitt löfte. Dumma pojkvän som åker moppe i det här jävla vädret... Hatar honom, som sagt. Aja, nu drar jag väl, hare!

Btw, världens bästa låt längst ner.



She is daaaaaaamn good


Så jävla awesome, en elefant som målar en elefant som håller en blomma. Målar fan bättre än mig.


Simpson the movie osv


Gick upp samma tid som igår, hade först matte (jag sög, som vanligt), sedan var engelska och efter det bamba. Efter det vare Grafisk design och direkt gick vi till Norra Hallands tidningen, gick runt med en ''guide'' osv, sedan gick vi tillbaka vid 2 tiden.

Vi fick sedan gå när vi var vid skolan så jag och frida satte oss vid busshållplatsen och väntade på bussen som skulle gå 14:34. Tog bussen hemåt, jag mådde illa, min pappa körde oss upp och ja, nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Skatan kommer hit sen också vid halv 7 typ, sen vet jag inte vad som händer.

Haaaaaaaaare!
Catch me if you can fan eller?

Några fula jag satt med

Hippie

Pernilla, pilla, frilla, snilla, gorilla, illa and so on

läd zäppälin hähähähähä


Det isar i min tand, röv


Ehm ja, vaknade halv 8 idag som sagt, tog sedan bussen som gick 08:45. Satt med Veronica nästan hela vägen till skolan, och snackade även lite med Pernilla och Sandra. Gick sedan med de två och Moa till skolan, vi började i princip direkt.

Vi hade först och främst svenska då vi snackade om Upplysningen och Romantiken. Efter det var det matte (fattade verkligen iiingenting, så gjorde knappt 3 uppgifter), efter det bamba och efter det dubbelpass i engelska då vi började kolla på Simpsons the Movie och efter det var det estetisk verksamhet som slutade ungefär prick 4.

Tog sedan bussen hem, och jag var verkligen längtat efter god mat heeela dagen, så när jag kom hem gjorde jag pommes frites med bacon och hade BBQ sås till, jag vet att ni är avundsjuka. Vet inte vad som händer resten av dagen, sitter här nu, ska snart tvätta av mig allt bajs (smink) jag har i ansiktet och fortsätta ha illningar i min tand (ni vet, den som jag gjorde sönder), blööö. Här får ni några bilder från min dag.

JUSTE, vi har fått ett litet café med mackor, festis, godis etc på LBS nu... We've seen the future, at last.










Bussen om 7 minuter...


Jupp, snart drar jag mot bussen. Och igårkväll skrämde brandalarmet i mitt rum skiten ur mig... Ungefär vid 10tiden, då jag hade släckt lampan och var påväg att somna, så börjar mitt brandalarm helt randomly tjuta som fan och ja, bokstavligt talat skrämde skiten ur mig.

Och nej, jag röker inte eller någonting, jag kände inte ens av någon röklukt. Men ja, jag somnade efter ett tag i alla fall. Men nu måste jag dra, sååååå hangloose osv.
 

Håkan, sluta snurra i mitt huvud


Ja, jag är fast på Håkan, sluta mobbas. Anyway, blev att vi övningskörde idag i alla fall, vi körde lite överallt i kanske 2 timmar och 30 minuter, så det var en bra sväng. Och denna gången köpte vi en coca cola, vi bröt helt enkelt redbull cirkeln.

Men ja, förövrigt har man sovmorgon imon och kan sova till halv 8 ungefär. Samma på tisdag. Sen tror jag att jag ska fota Vera på tisdag också, så fall åker hon med mig hem. Annars vet jag inte vad som händer? Ska försöka få tag på Skatan igen, han svarade inte förut.

Sweet dreams are sour

Åååååh 1 årsdag, älskar denna konversationen♥


Jag kände att jag faktiskt hade riktigt rätt den här gången. Musik är verkligen min starka och sexiga sida.


I'm gonna show you baby, that a woman can be tough.


Weeeeeell, hallå igen osv. Igår var jag ute och övningskörde en stund och då körde vi först igenom kungsbacka,  sedan mot Maxi med min far där jag köpte en redbull, en hårgrej och tropkiska frukter (drickan). Efter det stannade vi till vid Skatan där jag sa hejdå och gick in till hans rum där han satt och spelade, som vanligt, haha.

Vi tog Skatans moppe vid 21:20 tiden mot Maxi, igen haha, där jag köpte godis och Skatan köpte en monster och doritos, sen drog vi hem till honom igen. Egentligen var det planerat att vi skulle kolla på Forrest Gump men filmen ville verkligen inte ladda (vi skulle kolla online) så det sket sig. Det slutade med att jag började kolla på någon homofilm, och Skatan kollade på Scrubs tror jag.

Efter min film var slut blev jag grymt trött, så det blev så att jag och Skatan gick och pessade och sedan lade oss för att sova. Han gick och sålde GT medan jag låg kvar, när han kom hem lade han sig bredvid mig för att få mig att vakna. Jag ville inte gå upp förän klockan blev halv 1 ungefär då vi gick och åt fröööökost.

Jag satte mig och spelade Mario Party medan Skatan kollade Scrubs och när klockan blev 14:20 drog vi mot Maxi igen för att han skulle växla sina pengar och sedan gick vi till Elgiganten. Jag vill ha Angry Birds case:( Det slutade med att vi köpte varsin twister, Skatan köpte redbull och jag tog någon lapp där det stod om något personligt larm, ska nog köpa. Det heter ila DUSK och är ett sånt där överfallsalarm, sen får man ju rabatt också, hähähäh.

Men ja, sedan drog vi hemåt, och direkt när vi kom hem till honom igen började jag packa och efter ca 15 minuter kom min mamma och hämtade mig. Nu sitter jag här, vet inte om det blir någon övningskörning idag, om inte så ska jag ta mig en Crocodile, hähäh. Men ja, nu drar jag väl då.


Typ eller?

<3



Måste vara den snyggaste radion jag sett, i hela mitt liv

Hahaha Skatan har mer hår på ena sidan än den andra, han är söt som fan ändå

They wanna kill Rock 'n' Roll because they know it makes us horny!


Haha, världens bästa citat, funderar på att tatuera in det någonstans. Nämen, waalla osv. Sitter och lyssnar på Håkan, precis som igår kväll. Idag vaknade jag inte förän klockan blev 13:15 då jag precis hade drömt världens konstigaste dröm om någon Indisk prinsessa och en Indisk kung som förvandlade sig själv till en uggla och började vissla på låten ''Stilla natt''..... Fråga mig inte.

Nu är klockan 15:05 och att jag och min far ska åka och övningsköra om ett tag, först ska jag dricka mitt kaffe och jag måste duscha känner jag. Hade egentligen varit en perfekt dag för att fota Vera idag till skolprojektet, men det måste nog skita sig. Bajs.

Men ja, ska som sagt dricka upp mitt kaffe, sedan duscha, klä på mig och sedan övningsköra. Sedan får jag se vad som händer idag, sååååå, hare!

Min frööööööööööööökost

Vart är du ikväll?


Skatan borde absolut inte ställa upp i en tävling som går ut på att man ska vara bra på att ladda/svara på sin telefon. Jag blir alltid sån här när jag lyssnar på Håkan, måste sluta. Jag har ett problem med musikdroger.

Näääpp, nu ska jag fan lägga mig i sängen med datorn i knät hade jag tänkt, men skriver la imorgon eller inatt kanske till och med? Aja, om ni då har otur.

Snart ett halvår sedan som dessa bilder togs.

I-landproblem


Fan ska jag göra nu med mitt liv?...

I'll never be your beast of burden


Weeell, idag var jag ute och övningskörde lite överallt i ca 3 timmar med min far. Först åkte vi till A-hus där jag övade på att parkera, sedan drog vi mot Kållered där vi gick in på systembolaget.

Sedan åkte vi till Frölunda där vi kollade på lägenheten vi bodde i, dagiset jag gick på, kiosken jag och min polare Isabelle brukade köpa godis etc. Kändes fruktansvärt weird, 11 år sedan jag var där sist.

Men ja, efter det så började vi dra oss hemåt. Som vanligt fick jag en redbull, haha, och när jag skulle parkera på våran infart var det jätte nära att jag körde in i mammas bil, så jag blev aspissed på mig själv. Det hade gått bra i princip hela tiden vi körde, så gör jag ett enda misstag i slutet typ. Rööööööööv.

Ska förmodligen ut och övningsköra imorgon också, får se när dock. Men nu ska jag käka mina flingor, dricka min röda tjur och ja, jag vet inte, hosta osv. Andas kanske också är bra att göra. Aja.

Orkestergatan 25

Gården jag lärde mig cykla och gå, gården där jag tappade min första tappade tand. Blev överkörd av en cykel, lärde mig cykla på den här gatan. Lekte jämt på den lekplatsen, och någonstans ligger min tand i sanden då jag tänkte visa den för Isabelle.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

Jag hoppas vi är såna som i slutet får varann.


Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström

Jäla skiiiiiiiit fan


Tjaaaaa, hallå och alla andra hälsningsfraser. Atm, sitter jag hemma, fryser lite smått och ska snart kolla på That '70s show. Hmm idag, var en helt okej dag! Först hoppade jag på bussen 7:22, as usual, och sedan hoppade även Skatan på som satte sig bredvid mig. Han hoppade av i Anneberg, och jag hoppade av vid LBS. Först hade vi mediekommunikation, som sög som vanligt, och efter det vare klassföreståndargrej, då absolut ingenting hände.

Sen vare bamba, fast innan jag gick dit så gick jag med Pernilla till hennes faddermöte (tror jag det var) så jag satt utanför och väntade. Efter det gick vi och satte oss med några i bamba och väntade på att maten skulle komma (fredags humor). Det tog ett jävla tag, men det var värt för det var pasta med skink/baconsås idag, sååååå jävla awesome.

Jag var sedan inte med på idrotten för min hosta blev bara värre och hade dessutom ont i huvudet, så jag sket i det. Efter idrotten slutade gick jag med Moa för att kolla på när hennes pojk gjorde en presentation, och speciell som hon är, var hon bara tvungen att stå i fönstret och försöka förstöra det för honom, hahahah.

Efter det gick jag bara till skåpet och gick sedan med Bea (en i grafisk design) till Grafisk design lektionen då vi först antecknade grejer och kollade sedan på en kortfilm, och, hahah Daniel sa ''Ja, denna filmen innehåller lite barnförbjudna scener''....

Okej, för det första: Alla i gruppen är 17-18 år gamla, och han såg mer generad ut när scenerna spelades än vad någon av oss gjorde... Vi skrattade istället. För det andra: det som var ''barnförbjudet'' i filmerna var att man såg underkläder och en tjej med nästan nakna tuttar... Hon hade tassels på sina nipples, hahahaha. Började direkt tänka på Maria Montazami, för en gång diskuterade jag och Fridie om att köpa och sedan skicka såna till henne, som då älskar ''tassels''.

Men anyway, vi slutade ca 40 minuter tidigare så jag satt ett tag vid entrén men gick sedan kvart i ungefär till buss stationen. Efter ett tag kom Ryssen och snackade lite med mig, jag berättade att en konstig känsla jag fick 10 minuter innan han kom fram till mig var att mina ben brändes av solen medan jag frös om armarna (och jag hade ändå kavaj, tjocktröja och linne). Det var weird. Han tyckte jag skulle skriva en bok om det.

Men ja, nu är jag hemma i alla fall och har inga som helst planer att åka någonstans idag. Imorgon träffar jag förmodligen Skatan, och sover över tror jag, på söndag gör jag nada choklada och på måndag äre skola igen... Känns bra. Nuuuuuuuuuuuu drar jag så, bajs bajs.


Take another little piece of my heart now, baby.


Faaaaaaaastnat på låten totalt, och fan va bra den är. Men anyway, tog bussen förut idag vid 16:45 med Skatan och först gick vi till ICA då jag köpte Iste och Skatan köpte cola och en mountaindew (tror jag det var?), sedan satte vi oss utanför ICA på en bänk en stund och kollade på roliga människor som gick förbi.

Sen drog vi mot Kappahl, där jag inte hittade några böser. Efter det gick vi till H&M men efter ett tag gick Skatan till Gamestop medan jag prövade böser, hahaha, töntig som han är. Jag köpte i alla fall ett par bruna och svarta böser(?), inte riktigt böser dock... Typ böser. Böser. Efter det gick vi till stationen och tog 18:37 bussen hemåt. Han hoppade av vid sig, och jag hos mig.

Nu sitter jag här och har precis ätit pommes frites med hamburgare, ska snart lägga mig i sängen. Trött som fan. Sååååå ja, här får ni en bra låt att fastna på, så hare!

Bruna böser? Fuck yeah.


Hmmm, ja, bruna böser blire nog. Antingen jeans eller manchester böser, så om 30 minuter tar jag 5 bussen med Skatjäveln och kollar efter bruna böser på kungsmässan. Vi fick även sluta 1 timma tidigare idag p.g.a att elkillen som jobbar på skolan förstörde en sladd som våran lärare behövde, hahah och den var inte ens sönder, tyckte det var roligt.

Men anyway, ska dra snart, skriver kanske ikväll om ni har otur. Hajdåååååååå

RSS 2.0