jadu, hur fan kändes det?



direkt när hon började tatuera kopplade jag det direkt med att bli stucken av ett bi, den stickande känslan man får efter att ha blivit stucken, fast man får den om och om igen. haha låter fan äckligt, men det var så jag uppfattade det. sen kändes det också konstigt när man kände hur nålen gick under huden och följde en speciell rörelse. det var intressant, hahaha.

men egentligen så tyckte jag faktiskt inte att det var så där jätte farligt, det var helt klart värre än att pierca sig, då pierca sig går på några sekuden och detta på 10 minuter till timmar, ändå var det inte så som jag hade förväntat mig. jag förväntade mig något helt annat, men det var ändå värt det för jag var grymt nöjd!

sedan kändes det ganska weird när nålen nuddade nerverna så att man nästan ryckte till, kändes konstigt. men under hela tiden jag satt där så förstökte jag bara andas långsamt, då jag upplevde samma stressande känsla när jag satt hos tandläkarn och skulle dra ut tänder.

sen frida, kan jag säga att när det gäller ifyllning av en tatuering så kommer det kännas som om nålen ristar upp hela huden, men det är inte värre än att göra konturer, det känns ungefär likadant förutom att tatueraren kanske trycker lite hårdare och drar nålen fram och tillbaka vilket gör att det känns väldigt konstigt.

gäller bara att andas långsamt och försöka att inte tänka på smärtan. för att jag skulle lugna mina nerver så lyssnade jag på musik som alltid får mig att bli ''peppad'', haha funkar alltid för mig.

haha men jag kan säga att det gjorde inte så ont så det fick mig att inte vilja göra det igen, för det ska jag när jag fyller 18 då jag ska göra hela min överarm, hähähäh.

tror det var allt!


SÅÅÅÅÅÅÅÅ DÄR JA!






tjaaaaaa, jag kom dit vid 2 men hon började inte tatuera förän klockan blev 3. i en timma satt hon och höll på med min text på handleden, och märket på benet tog ungefär 30 minuter eller så.

men jag överlevde med ramones i öronen som sa massa visa saker som ''I wanna live'', millencolin pratade om ''hard times'' medan clash frågade ''death or glory?'', såååå jag klarade mig fint, vissa gånger kändes det knappt.

btw, på bilderna är tatueringarna inte färdiga. den längst upp är bara skriven som mall och den längst ner är också ifylld med blå färg, ser riktigt badass ut om jag får säga det själv då va.

anyway, jag är äckligt hungrig så orkar inte skriva mer nu, haaaaaaare!!!


GAAAAAAAAAAAH 1 timma och 15 minuter kvar


kommer att sitta där i ca 2 timmar och 30 minuter, alltså kommer jag att komma hem vid 5, hahah. men damn vad jag är taggad! får ligga och lyssna på musik samtidigt eller något i den stilen, awesome blire i alla fall.

happy halloween btw!


Hmmmmmm



hm, nu får jag väl säga: men dude, det spelar ju ingen roll vad de dricker, eller? bloder hamnar ju i magen (right?), sen pissar de ut det, precis som människor. okej, är inte så värst insatt i detta men, så fall om det nu hade varit så att blodet kommit in i kroppen istället för matsäcken på vampyrer, hur kan de då fortfarande vara kritvita och iskalla?
och det där med glitter grejen var mest för att jag tycker fortfarande att det är hysteriskt att edward glittrar, hähähäh

haha detta är så jävla intressant, såna här diskutioner är fan bäst


GAAAAAAAAAAH IMORGON GÄLLERE!!½½!!!!½½!!



hähähähähäh imorgon ska jag tatuera mig, är grymt taggad!!!!!!

tja, idag åkte jag och pappa till madde för att snacka lite, visade sig att vi var där i ca 1 och en halv timma och snackade om vad jag ville ha och grejer, hur stort det skulle vara, kostnad och bla bla bla. men när vi hade blivit klara med den delen fick vi beställa tid, och det passade bäst för henne redan imorgon sååååååå.....

imorgon klockan 13:00 ska jag tatuera mig för första gången..... tror jag kissar på mig snart.

vi sa hejdå och åkte sedan till maxi för att panta burkar, sedan åkte vi hemåt. när klockan blev ca 4 kom skatan hem till mig och var med mig tills klockan blev 6 då han åkte hem. hela dagen har jag stört mig något brutalt på mitt internet för det är fan det segaste ever.

tar, jag skojar inte, 7 år att ladda en jävla south park avsnitt, och det är inte okej! men i alla fall, på onsdag ska jag vara med fridie hemma hos henne och bara chilla på't! på torsdag drar jag på hockey (frölunda mot modo) med skatjäveln och på fredag blire att dra hem till fridie igen, fast denna gång som batman eller jedi, hähähähäh.

men anyway, får la dra nu igen och förhoppningsvis få igång mitt äckel internet. ni får se vad jag ska tatuera in imorgon då jag har kort påre! fast ja, man kanske inte ser för plasten, får la se. men jag ska i alla fall tatuera in 2 grejer, såååååååååååå ni vet! hare


btw, kom på att ''tro fan, jag tatuerar mig ju på halloween dagen''.... håll käft jag tycker det är ballt.


Nu förstod jag inte riktigt


vera, nu förstod jag inte riktigt vad du menade, vännen......jag pratade ju om att han inte borde kunna få stånd med tanke på att han inte har något blod, sååååå, what's up?


godmorgon



tja godmorgon osv

vaknade för ungefär 1 timma sedan och sitter nu och dricker mitt kaffe. om 1 timma ungefär så drar jag och pappa till madde (ja, jag är taggad!!!!!!!!!!) och efter det blire nog att dra mot ica maxi.

förövrigt händer det inte så där jätte mycket idag, ska träffa skatan senare bestämde vi igår då jag skulle åka med tanke på att han ska på lan snart. han är ganska nördig.

men anyway, annars har jag jätte ont i magen, haft sedan igår. men aja, gotta go!1 btw, äckligt beroende av temple run. nu vet ni


HURLEY PAJ



hähähä, min mamma gjorde en paj med hurley märket på, min mamma är sweet:)
pajen smaka inte baj, ifall ni undrar


SOUTH PARK



jag ser jätte seriös ut.... okej, jag är ganska seriös. atm sitter jag ensam på mitt rum med en redbull, kollar på south park, äter godis och är allmänt forever alone. igår efter skolan (då vi slutade halv 2) gick jag till kungsmässan själv, forever alone som jag är, för att köpa några grejer på ICA och spiderman dräkt på leksaksvärlden, hähähähähä.

efter det lämnade jag min bok på fyren och åkte sedan mot anneberg med pendeln. när jag var framme i anneberg skrev skatan på sms att hans pendel var jätte försenad och att han inte skulle hinna med bussen, så då ringde jag till min pappa och han hämtade oss senare i anneberg.

innan vi åkte hem åkte vi till något ställe, kommer inte ihåg vad det hette, för att hämta mina hörlurar som jimmie hade köpt. efter det åkte vi hem till mig och jag packade mina grejer som jag skulle ta hem till skatan. spiderman dräkten var alldeles för liten, jag tog dock inte på mig den ifall den skulle gå sönder och jag inte skulle kunna lämna tillbaka den.

vi tog buss hem till skatan, tog nästan moppen direkt till kungsbacka för att jag skulle byta spiderman dräkten mot en batman som skulle vara större, hahah. spiderman dräkten var för barn 5-7 år, och batman var för barn från 9-14 år, så hahaha what to do. ville dock varit spiderman:(

anyway, sedan åt vi på subway och satt där tills det stängde, sedan åkte vi hem till honom. vi satt och kollade på south park, åt senare lite smörgåstårta och jag somnade senare vid 12 tiden.

vaknade 11:40 av att skatan kom hem och gick upp för att äta frukost. vi kollade på scrubs och senare åkte vi till maxi där det var 30 kr/kg för godis (!!!!!!!!!!!!) självklart köpte jag, hähähäh och 2 redbull. jag åkte sedan hem med en taxi från skatan 17:45, då jag åkte gratis och han körde också ända upp till mitt hus, jag måste ha sett jävligt bra ut ikväll. oduschad, svettig och bajs i byxan, man tackar.

anyway, nu ska jag fortsätta kolla på south park och imorgon ska jag och pappa till madde runt 11 tiden, hähähäh as taggad. men aja, gotta go, hare!


20OKTOBER2011



Hahahahah alltså, fan va jag längtar till att se denna på bio. Kommer förmodligen bajsa ner mig när Edward gör sönder sängen när de har sex. Btw, hur fan kan Edward ha sex när han inte har något blod? Och vad händer när han kommer, sprutar han då glitter? Lär bli intressant.

28OKTOBER2011, är det redan fredag?!




har ingen ny bild och ja, jag saknar sommaren fruktansvärt mycket..... hatar kyla.

men anyway, idag är det fredag och jag kom fram till den här lösningen: det är inte logiskt, någonstans. vartfan har veckan tagit vägen?! okej, jag klagar fan inte men, jag hänger inte med, överhuvudtaget. kan ha med att vi slutat tidigt nästan varje dag.

måndag: slutade tidigare från engelskan vilket gjorde att vi började estetisk verksamhet tidigare, och fick sluta för dagen tidigare. 1 timma tidigare, vilket var vid 3 tiden.
tisdag: vanlig dag, slutar halv 3.
onsdag: grafisk design hela dagen, fick dock sluta halv 3 men det får jag alltid.
torsdag: grafisk design, mediekommunikation, sedan behövde jag inte gå på svenskan som var dubbelpass. fick sluta 12:10.
idag: kommer inte ha grafisk design i slutet på dan, så slutar kvart över 1.

alltså, livet är ju fan ett stort julbord i amerika, vill ta den här veckan och kössa den.
men aja, gotta go, hare!


BROADWAY BRO DOWN!



Grorsdag = Grå + Torsdag

tjaaaaaaaae, vaknade 6:20 idag och kom på att det nya avsnittet hade släppts, och ååååh jävlar va jag skyndade mig till datorn. hahah älskar south park. men anyway, idag hade vi bara grafisk design och sedan mediekommunikation, tillsist bamba och sedan slutade vi.

tog halv 1 bussen hem och nu sitter jag här. vettifan vad jag ska göra nuuuuuuuuu, hare


Let me come hoooome




nej, jag orkar inte bry mig om att det står ''långt'' istället för ''lång'', pff. rebell så att säga

åååååååååh ja, inte lång kvar nu.... imon på morgonen ska jag se nytt avsnitt, bajsbra om jag får säga det själv! men anyway, hade grafisk design hela dagen, som alla onsdagar, och blev klar idag, nu har jag bara arbetsbeskrivningen kvar, vilket jag ska göra imon. gött.

tog halv 3 bussen hem, tog en pezza när jag kom hem, kollade på south park, gjorde lite ''förbättringar'' på min skolgrej och sedan kom skatan hit vid 5 tiden. vi gjorde inte så mycket, som vanligt, utan våra vanliga rutiner. han satte sig vid sin bärbara dator, vi tog sedan en dusch, gick ut med måålly och kollade också på hitta nemo, sedan drog han hem för ca 30 minuter sen.

imon händer nada choklada, men jag har i alla fall fått en tid hos madde för att kolla på vad hon gjort tidigare, vad min kommer att kosta, osv. tagga sööööööööndag! sen får jag la en tid när jag är där.

hmm, sen vet jag inte mer vad jag kan skriva..... härligt!

eller ja, kan skriva att min telefon verkligen inte vill att jag ska skriva ett vanligt ''a'' utan den vill att a:et ska få en jävla hatt också. ja, det är fruktansvärt jobbigt!!!!!!



aja, goooooooooootta go!


26OKTOBER2011




godmorgon osv, xepisodes funkar inte för mig:( röv.
har ont i magen (druckit kaffe....) och är jävligt trött atm, men snart får jag sätta igång min mobil i alla fall, hähähäh. men anyway, idag har vi grafisk design hela dagen och förhoppningsvis blir jag i princip klar med min ram till min presentation. ni får se, typ

efter skolan ska jag vara med skatjäveln, då han kommer hit och ehm, tja.
aja gotta go, bussen går om 20 minuter så måste börja klä på mig, hare


25OKTOBER2011




dagen är lite bajs.
well, började med matte idag så alla satt vid sina datorer, hahah. efter den lektionen vare engelska, vilket var ganska tråkigt. sedan bamba och tillsist grafisk design, och om vi hinner klart med grafisk design så slutar man halv 2 (tror jag det är) på fredag, skulle egentligen sluta 4 (gööööööööööött!).

tog halv 3 bussen hem och när jag kom hem käkade min bror upp min mat, och jag som var superhungrig... gött! men nu har min pappa i alla fall snackat med madde och vi kanske åker dit ganska snart för att jag vill träffa henne och kolla vad hon gjort innan, om det är något som liknar det som jag ska ha så jag vet om hon har erfarenhet inom det området.

men ja, efter jag hade ätit en bränd hamburgare dammsög jag hela huset och när klockan blev 5 åkte jag till maxi, för jag hade både tråkigt och för att vi inte hade någon iste. köpte även en choklad till mor och farsdag present till pappa.

nu sitter jag här, ska snart in i duschen och har nästan precis satt på ett nytt repskydd på min iphone, så den ska nu vara avstängd i 12 timmar. :(

aja, nuuuuuu blire att kolla vidare på south park och dricka min iste, kiss


24OKTOBER2011





2 days, 8 hours, 40 minutes and 30 sec är antal tid jag måste vänta till nästa NYA (!!!!!!!) south park avsnitt, ååååh vill ha nuuuuuuue. men anyway, dagen vart rätt chill idag. började med svenska då vi kollade på en film, efter det vare matte och efter det bamba.

oooooooch efter bamba vare engelska då vi fick sluta när filmen var slut, och tillsist hade vi estetisk verksamhet som vi fick sluta 1 timma tidigare. när vi slutade gick jag till kungsmässan och vänta på fridie. när klockan blev 4 tog vi pendeln till göteborg för att leta efter No Fear som ligger någonstans i göteborg.

vi hittade det tillslut, efter att ha följt min efterblivna GPS på mobilen men då står det på dörren när vi kommer dit ''Inga personer under 18 år får vistas i lokalen'', så vi gick bokstavligt talat över halva göteborg, hela i jävla onödan.

sååååå vi gick hela vägen tillbaka till centralen, tog kvart över 6 pendeln(jag till anneberg och fridie till kungsbacka) och jag tog kvart i 7 bussen hem. nu sitter jag här, har ätit thai mat och är så grymt taggad på att tatuera mig så jag dör. snackat om det hela dagen, hähähä, hoppas vi kan ringa till Madde imorgon så jag kan se några av hennes ''verk'' och kanske till och med beställa en tid.

men nuuuuu ska jag väl gå, I guess, hare!


23OKTOBER2011




Yepp, nästa vecka ska jag tatuera mig, hähähä. ska till samma kille som tatuerade min far (hans brödrost på benet), då ska jag tatuera in ett citat och en till grej som ni får se senare.

anyway, i fredags gick inte världen under (duh) så, jag tror att harold förmodligen tagit in på hotell med sin fru en andra gång och kommer ut igen imorgon, då det gått 3 dagar, som han gjorde förra gången då han hade fel. eller så har han helt enkelt blivit så generad att han bytt namn, flytt landet och ja, bor under en sten.

men anyway, i fredags var jag med skatan hemma hos mig, men innan det åkte vi till subway då jag köpte en meny och fick en halv sub på köpet för jag hade någon rabatt grej (win). efter det tog vi 20 i 8 bussen hem, eller ja, han åkte hem till sig och jag till mig.

han kom hem till mig vid typ halv 9 då vi spelade hängagubbe på min mobil och bara satt vid datoriseringapparaterna. han åkte för att sälja GT vid 9, som vanligt, och jag gick upp vid 11 tror jag.

han kom hem till mig igen, och sedan vid 5 tiden tror jag åkte vi hem till honom. när vi kom dit var patrik och hans föräldrar där, och tjötade om godis hela kvällen och fick mig vilja igenom, förutom att det blev så att jag köpte Ben & Jerry's istället på Maxi, hähähäähh.

vi gick hem till patrik en stund för han skulle hämta laptopen och medan jag och skatan väntade fick jag en fet vovve i mitt knä så jag var ''fast'', hähäh ludde är söt.
hemma hos skatan somnade jag vid 1 då jag hade kollat på south park hela kvällen, var dödstrött. patrik gick hem vid 1, sa skatan dagen efter, och själv lade han sig halv 3.

han åkte för att sälja vid 9 (men duuuuuuuh) fast tydligen inga tidningar där, så han sålde inte idag utan kom hem, lade sig bredvid mig, klagade på min morgonandedräkt (varför heter det ande-dräkt?.... föreställer mig en ande men typ en rosa dräkt med pärlor och krimskrams på, borde heta andelukt eller något) och ja, jag gick upp vid 1 typ.

hela dagen satt vi vid datorerna, jag kollade south park medan skatan kollade youtube och massa grejer. jag åkte med mina föräldrar vid halv 5 då de hade köpt thaimat, mööööööööööms vare. jag och pappa övingskörde sedan till göteborg, men redan halvvägs dit kände jag mig bajstrött och körde därav inte hemåt.

nu sitter jag här, har skrivit en hel novell och ja, ska sova any minute. såååååå hare


btw, blir verkligen super ledsen när det blir så här:( jag älskar south park och vill kolla non-stop, 72 minutes just won't cut it


21OKTOBER2011



yepp, idag ska världen gå under såååå...... hare gött då!


20OKTOBER2011




orkade inte med någon speciellt dag idag, har vit tröja, som vanligt. sitter atm och kollar på hitta nemo och vill ha subway:( smsade pappa och frågade ifall han åker förbi någon sån restaurang men han svarar inte... känns bra.

förövrigt hade vi först grafisk design, sedan mediekommunikation och efter det slutade de som var klara med svenskan (jag var en av de, hähähähähä), så jag tog halv 1 bussen hem.

skatan kommer hit sedan för idag har vi varit tillsammans i 13 månader faktiskt, låter jätte lite... men aja, ska fortsätta kolla på filmen nu och försöka få tag på pappa, för en subway hade ju inte suttit fel. hare!


BLINK-182 ♥





Linsdag = Lila + Onsdag

hade inte min vanliga bacon-font på den här dator (sitter på skoldatorn, duh), fick bli någon som hette jing jing, hahahaha. btw, dagens var kille som viftade med armarna som en åsna när bussen körde rakt förbi honom, han sprang till nästa hållplats och när han klev på bussen så skällde han ut busschauffören. bästa morgonen någosin.

men anyway, sitter i skolan atm på grafisk design, som vi ska ha heeeeeeela dagen, pff, orkar inte. håller på att göra en vinylskiva i photoshop och om jag hinner, en poster också. meningen att jag ska göra ett skivomslag till blink-182 fast att det ska ge en 70-talskänsla, på ett ungefär.

förövrigt saknar jag min pojkvän som in i röven, ska träffas imorgon... FML. men aja, lärarN kommer la tillbaka vilken sekund som helst såååååå, hare!


18OKTOBER2011





Visdag = Vit tee på mig + Tisdag
dagen har varit helt okej idag, började med matte som vanligt vilket är seg, som alltid. efter det vare engelska och med tanke på att jag var klar var jag as schyst och hjälpte moa hela lektionen. efter det vare bamba och tillsist grafisk design.

när vi slutade halv 3 tog jag och fridie bössen till hede och gick till maxi för att jag skulle växla pengar, och sedan gick vi och åt på thai restaurangen som ligger i det ''nya'' området precis vid maxi. efter det gick vi tillbaka till skolan där hon skulle stanna kvar för att sedan fota, och själv tog jag 4 bussen hemåt.

sitter nu här, kollar på that '70s show och dricker iste.......... imorgon har jag för mig att jag och fridie skulle till simhallen, om jag inte minns helt fel? på torsdag också, hähääh. sen på fredag går ju jorden under, sög ju.

hare


17OKTOBER2011






Jupp, nu har jag tandställning. Tog ungefär 1 timma, om inte lite till innan den var helt insatt. Ska sätta in den undre den 28e november och ska dra ut den sista tanden den 12e november. Känns bra! Den skaver osv, men annars äre bra.

Fick sluta halv 3 idag, satt och jobbade med estetisk versamhet på engelskan så ja, så gick de! Nu är jag hemma, har precis ätit och jag är så jäääääääävla törstig så jag dör.

Aja, det var allt!


Hejdå, bajständer.


Om ca 3 timmar kommer jag ha tåg körandes på mina övertänder, då jag skaffat räls. Jag röstar på att jag kommer gå utstött i 2 år framåt, men om 2 år är jag schnögg som fan igen. Kanske inte, hare!

Kör la någon sån där fakta grej om mig själv som ni kan köra upp någonstans och bry er, tja!





Anus




Pälsjackor, pälsvästar..... Pff, fyfan va fult det är, yeah I said it. Päls sitter på vackra djur och fula människor. Och de som vill ha äkta päls är sjuka... De som fortfarande inte fattat, djur flås levande. De sliter alltså av deras päls när de fortfarande är i livet för att pälsen ska behålla dess glans och bli ''snyggare''.


Arctic Monkeys får tala





Baby, I'm yours,
And I'll be yours until the stars fall from the sky.
Yours until the rivers all run dry.
In other words, until I die.

Baby, I'm yours.
And I'll be yours until the sun no longer shines.
Yours until the poets run out of rhyme.
In other words, until the end of time.

I'm gonna stay right here by your side,
Do my best to keep you satisfied.
Nothin' in the world can drive me away,
'Cause every day, you'll hear me say

Baby, I'm yours.
And I'll be yours until two and two is three.
Yours until the mountains crumble to the sea.
In other words, until eternity.


hähähä jag är stolt



16OKTOBER2011




klockan är 13:05 och jag är hemma sedan 1 timma och 30 minuter sedan, då jag kom hem från då jag sålt gt. åkte hemifrån vid 9, men stannade på vägen då jag hittade en död katt, förstörde hela min morgon. stannade, och kollade om den verkligen var död eller om den var skadad, sedan stannade en bil och frågade om det var jag som hade kört på den, vilket det inte var! han åkte sedan med bilen upp i området för att kolla vems katt det var, katten var sedan borta när jag var på väg hem.

annars var la morgonen bra, alla var på bra humör idag och i princip alla var hemma. men ja, kom hem ungefär halv 12, och sitter atm och kollar på that '70s show och har precis räknat mina pengar, hähä tjänade 400 spänn idag.

vettifan vad jag ska göra idag, men jag ska i alla fall duscha, växer en djungel på mina ben..... hahah ni trodde jag skulle säga något annat, fan va äckliga ni är. men aja, gotta go!


HAHAHAHHAHAH



15OKTOBER2011 TJAAAAAA






För du kan inte se när löven faller ner, hur ful jag eeeeee.

Och ja, klockan är 14:39 atm och jag sitter hemma hos skatan vid hans dator medan han spelar skate på tv:n. förövrigt vare jag som sålde gt idag och gick därav upp vid 9-tiden, kom hem 11 ungefär. när klockan blev halv 1 drog jag till anneberg och köpte pezza och ååååååh, god, kunde inte suttit bättre.

vi kollade på lite scrubs, åt och ja, inte så mycket mer än så. igår kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände... hade prov på morgonen, efter det KLF, efter det nuggets i bamba (som var gråa....?), efter det vare idrott och tillsist grafisk design.

jag fick gå 20 minuter tidigare och hämtade därav min beställda tröja på MAXI och tog sedan 4 bussen hem. när klockan blev halv 8 eller något sånt åkte jag hem till skatan, och jag somnade konstigt nog runt halv 11 eller så, eller ja inte så konstigt, lägger mig alltid tidigt på fredagar (skolans fel).

snart drar jag och skatan förmodligen till maxi igen, ska växla mina pengar jag tjänat idag och även köpa coca cola, hade knappt någon cola när jag käkade pezza och pezza utan cola går fan inte....
tjaaarå!


GOOOOOODMORRON




Goddag osv, klockan är 06:57 atm och jag ska gå till bussen om en stund. Vettifan vad som kommer att hända idag, det enda jag vet är att vi har idrott..... Vilket suger. ÅH JÄVLAR JA, vi har ju prov idag!!!!! Helvete.... Så kommer jag på det nu.

Aja, jag får la dricka upp mitt kaffe nu och kanske till och med hinner med en bebis yoghurt också, hare!


13OKTOBER2011





Jöpp, idag är Internation Suit Up Day och besvikelse på LBS alltså... Jag och Sandra var i princip de enda på hela skolan som hade suited up..... Pff, dåligt. Men totallt såg jag 27 personer som var suited up, hahah så jävla awesome! För er som är efterblivna och vet inte vad dagen innebär: Man ska ta på sig en kavaj (därav suit, duh), sen slarvade jag iår och hade bara på mig en tee + kavaj, ingen skjorta eller slips. MEN NÄSTA ÅR, DÅFAN!

btw bilden på mig där uppe är från 2010 då jag var hemma från skolan och var sjuk, men tro fan att jag suited up ändå, jaaaaaaatack.

men annars? jorå, började dagen med grafisk design och gick sedan efter den lektionen till UMO. Efter det hämtade jag ut mina p-piller, gick till skolan, åt i bamba och hade tillsist svenska, blev pissed i slutet av lektionen men whateveah.

fridie och jag simmade i simhallen denna dag, fick 2 nya polare som hette Jonathan och Julia, jonathan var weird... men ja, vi gick även en gratis glass för tanten råkade ta lakritsströssel på fridies glass istället för chokladströssel, så vi fick den med lakrits gratis (fast den smakade bajamaja), sedan tog jag halv 7 mot skatan och åkte sedan hem från honom vid 8-tiden.

ligger nu i sängen, ska sova när som helst och blööööö, imorgon är det idrott, helvete. sov gött, ät kött


Klart som bajen att jag gillart, och juste, här är svar till frida


Om jag hade bajat pengar, believe me, hade köpt den så fall.


I drink my orange juice immediately after I brush my teeth, 'cause I'm gangster like that.


11OKTOBER2011






TJAAAAAAAAAAAAAA, idag äre blisdag (blå & tisdag = blisdag) och det har varit.... en konstig och ganska dålig dag. Började först med matte, då det absolut inte gick att jobba så när klockan blev kvart över 10 så började jag dra mig mot Hede.
På vägen dit ringde jag Skatan och frågade hur länge han skulle var hemma för jag tänkte gå hem till honom så länge innan jag skulle ta bussen, då sa han att han kunde hämta mig vid anneberg (så sweet som han är), så det gjorde han sedan.

Jag var la hemma hos honom i lite mindre än 1 timma innan han skjutsade mig hem och var tvungen att dra direkt till pendeln. Hela dagen har jag varit hemma, haft ganska ont i huvudet men överlevt. klar med svenskan (romananalysen, fuck yeah) och ska bli klar imon eller i övermorgon med engelskan.

förövrigt blire grafisk design imorgon tills klockan blir ca 11:50 då jag drar till tandläkaren, ännu en gång, för att dra ut en tand.... ouch, sist gjorde det så fruktansvärt ont. tror att det glömde sätta bedövningssalva vid gommen så när hon satte in sprutan där låg jag och skakade, in i helvete va ont det gjorde.

men ja, efter det så ska jag tillbaka till skolan och vara där hela dan, får fan låta bli att vara borta från skolan så mycket, men idag kände jag att jag inte kunde vara kvar, mitt huvud höll på att sprängas kändes det som så ja, men imorgon ska jag tillbaka.

efter skolan drar fridie med mig till kungsmässan för att leta efter en liknande ''hood''/''tröja''/''vettifan'' som jag lade upp igår, om jag inte hittar någon ska jag beställa den från junkyard. och sedan när skatan slutar skolan ska vi vara med varandra, hemma hos mig förhoppningsvis, men får la se.

nu ska jag ta mitt äckel munskölj och ringa skatan om 15 minuter, bajs i brallan


Bra eller/och Anus istället för Hiss och Diss, 'cause I'm gangster like that








08:07 11OKTOBER2011


kom precis på att det snart är 11/11-11 klockan 11:11, 1 månad, hähähähäh. men anyway, vaknade 06:50 imorse av att det blåste som fan, blixtrade och hela huset knakade.
när klockan blev 07:20, då jag skulle gå upp låg målly bredvid så jag låg kvar tills klockan blev 45, men nu ska jag fortsätta kolla på that '70s show och dricka upp mitt kaffe, sedan dra till bussen.

HARE!!!!

NU DRAR JAG EN AWESOME DÖSCH


....men innan jag gör det vill jag bara säga att jag äääääähääääälskar hurley, vill ha alla 3. funderar starkt på den i mitten, 313 + frakten (50 spänn) = 363, äre värt?


SÅATTE SÅ ÄRE


mina hjärnceller vill inte samarbeta såååååååååååå, hjäääääääääälp, varför är blogg-appen efterbliven?


10OKTOBER2011

 





Idag är det bråndag (blandning mellan brun, för jag har min bruna tjockis tröja på mig, och måndag) och min dag har inte varit speciell, precis som alla andra måndagar. Först svenska, sedan matte, sedan bambis och sedan drog jag till tandläkarN och drog ut en till tand.

Denna gång fick jag en gul ask med mig hem (förra gången vart den lila), men innan det köpte jag en skjorta med luviluv på och sedan gick jag tillbaka till skolan en snabbis så Fridie kunde få skratta åt mig ett tag, sedan tog jag halv 3 bussen hem med massa jobbiga ungar, sedan åkte jag med pappa upp från busshållplatsen.

Idag har jag ont och har därav inte gjort mycket alls, och på onsdag ska en till tand ut, och på måndag kommer tandställningen, FML..... Men det har varit värt det i slutet. Anyway, ska in och duscha snart, därför ser jag ut som jag gör.

Jag har ingen rövig aning varför jag skriver centralt, jag bara gör det.


Godmorgon, God förmiddag, God eftermiddag, Godkväll, Godtja


Är det bara för mig som blogg.se appen som inte funkar? Varje gång jag försöker publicera ett inlägg så kommer detta upp på skärmen ↓

Plugga? Pfft.


Behöver plugga kom jag på. Måste plugga på svenskan, engelskan och mediekommunikationen. Engelskan (analys av novell) ska vara klar på måndag (nästa vecka), mediekommunikationsprovet har vi på torsdag och svenskan ska också vara inne på måndag. Blöööööööööööööööööööö.

Men ja, ska la börja med engelskan tror jag. Ångest. Men anyway, min mor kom ju hem idag och då fick jag en Hurley tee, två armband, en vit toblerone, några små hårband, tabletter som smakade apelsin och ehm, tror det var allt. Hurley tröjan var äckligt schnööööööööögg, hähäh armbanden med.

Men ja, imorgon ska jag dra från skolan 12:10 för att dra till tandläkaren, sen så drar jag hemåt och pluggar förmodligen. Tisdag blir en vanlig skoldag, sedan på onsdag ska jag dra de 2 sista tänderna, OUCH! Kommer få rövont förmodligen.

Sen på onsdag ska jag dra till UMO vid 11-tiden, så denna veckan kommer jag inte spendera så där jätte mycket tid i skolan, såååååå det känns bra. På måndag nästa vecka ska jag få tandställning.... som jag ska ha i 2 år ungefär. Sen, efter ca 6 veckor eller så, får jag tandställning på nedertänderna också. FML!

Men men, bara att tänka att jag kommer se betydligt bättre ut när jag tar bort tandställningen, höhöhöhöhöh. Men nu måste jag förmodligen börja plugga, FML. Haj!



Imon åker en till...


Vid 12:40 imorgon drar jag en till tand, och jag har fortfarande ont där den andra satt. Känns ju jävligt bra förövrigt. Sen så vaknade jag precis, min pappa är iväg och hämtar min mor på flygplatsen och jag sitter på mitt rum och väntar på att någon ska komma hem.

Ehm, igår var jag med Skatan hela dagen. Vi åkte till Maxi och köpte lite dricka innan vi åkte vidare mot kiosken där vi hade beställt pizza, sedan åkte vi hem till mig. Vi åt pizza, kollade på South Park och Family Guy (NYA AVSNITT BTW!!!!!), nya avsnitt finns på http://xepisodes.com/ där man kan kolla, vi gick också ut med Målly i kylan, kollade efter stjärnfall med tanke på att det skulle vara ''meteorskur'' eller vare stod. Skatan såg bara 1, och jag såg 0.

Efter det spelade vi kort, duschade och jag somnade runt 1-tiden. Han försov sig idag och är nu hemma och käkar frukost innan han kommer hit igen. Men ja, nu drar jag en morgonkaffe och..... Tja!

HEJ


Jag bad Skatan att säga något random, därav rubriken.

Men anyway, igår hände inget speciellt. Nathalie trollade med hela klassen och sa dagen innan att provet vi skulle öva på var på 2 stycken A4 sidor, men tydligen vare 7 A4...... Fan va pissed jag blir. Sen frågade jag varför i helvete hon sa att det var på 2 A4 och sen var det på 7 A4 helt plötsligt, så ger hon mig svaret:

''Nej men alltså, jag har ju gjort så att det är väldigt mycket luft i texten, mycket styckeindelning och så. Men jag kan trycka ihop texten om du tycker det blir lättare så''

*Facepalm*. Okej, även fast hon hade tryckt ihop texten igen, så hade det INTE blivit 2 A4 papper.... Så har vi bara 1 vecka på oss, jävla röv. Men anyway, efter den lektionen hade vi bara lite KLF innan alla 2or drog sig på Aranäs för att gå på en Body & Soul mässa, men jag gick efter 5 minuter för jag skulle till tandläkarN.

Väl där satt jag och väntade i typ 30 minuter innan de kallade in mig. Det tog hyfsat lång tid för min tand ville verkligen inte ut, men tillslut gick det och daaaaaaaaaamn, va bedövad jag var. Och med tanke på att det tog så lång tid spred sig bedövningen ända upp i näsan på mig..... Hahahah!

Så ja, hela min högra näsborre var svullen och jag hade absolut ingen känsel i den, inte i högra delen av läppen heller för den delen. Så ska man tillbaka på måndag och vara med om det igen, fast på vänster sida då.

Men ja, jag tog halv 1 bussen hem, gick hem och bytte om och gick sedan till bussen igen. Tog sedan pendeln till Göteborg där jag mötte upp Skatan, tog pendeln till IKEA och åt, och det vart awesome för jag var verkligen jääääätte hungrig!

Sedan tog vi 4 bussen då han hoppade av vid sig och jag åkte vidare hemåt. Väl hemma packade jag mina grejer, drack 3 glas med vatten för jag mådde lite illa (hade förmodligen svalt aldeless för mycket blod....) och sedan åkte jag hem till Skatan igen.

Vi drog till Maxi, då Skatan körde, med hans far och bror och köpte chips och lite annat. Vi kollade på lite Scrubs, han spelade Dead Island och jag har ingen aning om när jag somnade. Men ja, idag åt vi frukost vid 1 tiden och ikväll åker vi hem till mig och sover där.

Det var nog inget mer tror jag.... Eller ja, min mor kommer äntligen hem imon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahaha ja, ni har tillåtelse att skratta åt mig. Jag kunde inte röra högra sidan av läppen, överhuvudtaget, så därför såg jag ut såhär. Ser ut som en efterbliven anka

Dagens pornografi.

Ja, det var lika gott som det ser ut att vara

Fridas frågelåda is on FIRE


Det finns ju en infart precis innan man åker in i rondellen påväg till Maxi, in till det ''nya'' området, där ligger det! Och btw, ja jag tyckte jag var kreativ när jag gjorde en sax som klipper i Fridas kommentar, dårå?


HOLY CRAP VAD DET REGNAR/HAGLAR UTE


Gick upp 6 idag, som vanligt, gjorde mina vanliga morgonrutin och försökte sedan cykla till bussen, blåste nästan av vägen på min vinglande cykel, men jag klarade mig hyfsat.

Hade först Grafisk Design, sedan Mediekommunikation då 4 stycken låg och sov medan hälften av klassen satt med sina mobiler, vissa satt och spelade Wordfeud mot varandra och andra satt på facebook.

Efter det var det bamba och ja, maten var speciell idag... Soppa, pannkakor med sylt. På papperstallrikar. Gött. Men ja, tillsist hade vi svenska då det inte hände så mycket, jag och Frida satte oss i ett grupprum tills klockan blev halv 3 då vi fick gå.

Efter skolan drog vi till kungsmässan då jag äntligen fick köpt mammas present, sedan stack vi till simhallen då vi åkte rutchkana, lekte med en boll, motionssimmade (det är faktiskt sant), ångsbastade och satt i jacuzzin. Aajo, så såg vi ganska många nakna människor. Blöööögh.

Stack sedan hem med halv 7 bussen, klockan är nu 22:33 och jag ska sova snart. Skatan smsade nyss och frågade om vi skulle äta på IKEA imorgon av någon anledning, och han bjuder, hahah, ibland är han för sweet alltså. Ska förmodligen sova hos honom imorgon med, eller så sover han här.

Aja, gotta go, hare!



Alltså, vad i helvete har hänt på den vänteplatsen? Har den fått rabies?

När fan blev de svarta? Jag har inte alls konstiga funderingar när jag åker buss.

Detta satt inte fel ikväll, eller ja, vilken kväll som helst, for that matter.


Svar till Friday


Svar till första kommentaren: So do I! Hatar när tjejer gör såna jävla listor och förväntar sig att killar ska följa den som någon jävla toffel och göra allt för dem. Pff, tänk om killar hade gjort likadant? Tjejerna hade fan flippat över och sagt ''Ehhh, förväntar ni er att vi ska vara perfekta eller?''.

Svar till andra kommentaren: Yes, det är take-away!




Innan jag går och lägger mig.....


★ En tjej älskar att ha killens tröjor på sig
★ Tjejer älskar att pussas/kyssas. När som helst
★ Klicka aldrig upptaget när hon ringer.
★ Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.
★ En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo..
★ När ni går på stan / ute och går håll henne i handen och visa att ni är ett par
★ När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen. Och viska i hennes öra att du älskar henne
★ Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen..
★ Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att dra åt helvete..
★ Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan! Bara jag som skrattade?
★ Dissa henne inte för att sitta hemma och spela! Du anar inte hur ont de gör..
★ Dissa henne inte överhuvudtaget. Våga visa att ni är ett par.

Tjejer kopierar, killar läser och lär. ♥


Ehm okej, hittade denna på Facebook som en tjej hade skrivit på sin status och haha, ärligt talat... Hur mycket kräver inte vi tjejer från killar, egentligen? Det finns inte någon kille som stämmer överens på alla punkter... Eller jo, om han råkar bo i en sagobok.

Kan hålla med att i princip alla punker stämmer, men detta är krav, inte önskemål. Om man nu inte är nöjd med sin pojkvän, gör bara slut då, om han nu inte är en toffel som gör allt för dig.

Älska honom inte för vad han är, älska honom för vad han inte är.

DO THE CREEP, AAAAAH, DO THE CREEP!


Tjaaae, idag vare Grafisk Design hela dagen som sagt, gjorde la inte så mycket. Planerar upp ett projekt, mitt handlar om 70-talet (suprise? nja) och deras musi (duh), när klockan blev halv 2 gick vi till bussen som gick 10 i mot Kungsbacka.

Vi gick sedan till fyren där några tanter satt och snackade med oss i ca 1 timma eller så om våran APU vecka, vad vi ska göra osv. Sedan drog jag och Fridie mot Subway, käkade på en bänk (alltså, vi käkade våra mackor medan vi satt på en bänk, vi åt inte bänken....) och sedan gick vi till Kungsmässan.

Hittade inget till mor min, men jag tror jag vet vad jag ska köpa i alla fall. Men anyway, annars har jag la inte gjort något speciellt idag. Kom hem, då pappa gjort Pezza, åt pezzan, satt vid datorn, gick ut med Målly vid 7 tiden och ja, det är la typ det jag gjort.

Ligger i sängen atm, ska ringa Skatan snart och sedan sleepa. Tja.

Busschauffören var glad idag som vanligt, hälsade godmorgon och sa åt mig att ha en trevlig dag! Och juste, när jag ändå talar sanning, jag såg en regnbågsfärgad ko idag som var ute och flög. Tjarå

Någon som behöver skor?



Nu äre såhär. Har ett par ''boots'' eller vad man ska kalla de här hemma, använt de ca 2-3 gånger eller något sånt och känner att jag inte riktigt trivs i dem så nu hade jag tänkt att sälja dem. De är i storlek 37 och jag säljer de för ca 200-300 spänn. De kostade 400 kronor från början, men priset kan diskuteras.


Det kommer kanske inte alltid va vi två, bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.


Såååå, Pernilla, håll käften för Håkan ärt bra. Men tjaaaaaae! Min dag har varit ointressant på ett ungefär, så hur mår du? Nej, jag bryr mig inte riktigt.

När jag kom hem stod pappa och gjorde hamburgare och sedan när klockan blev typ.... Vettifan, åkte jag till Maxi för jag skulle egentligen köpa 2 kanelbullar. Om ni inte vet vilken dag det är så är ni efterblivna.

Hittade inga jävla bullar, fanns bara att köpa typ 20 pack.... Nej, så istället köpte jag ett par skor och en halsduk, och ja, jag köper vafan jag vill på Maxi. Sedan mötte jag upp Skatan vid annebergsstationen och sedan åkte vi på varsin moppe hem till honom (JAG HANN FÖRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Jag kollade på lite när han körde I wanna be the guy, sedan gjorde han mat.... Någon som vet vad han gjorde? Svarade ni bacon har ni fel. Han lagade bacon, för en gångsskull. Sedan kollade jag lite när han spelade Dead Island och satt och imiterade Tobuscus.... Ja, han är ganska brutalt töntig.

Jag åkte hem halv 10 och nu är jag här, imorgon blire att dra till pungmässan med Fridie och på torsdag blire SIMNING FÖR HELA SLANTEN, YESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hejdå
..............Jag eh.......................Nej.


Svar till Friden själv



Deras mat var brutalt god, jag ska äta där igen kan jag lova! Kostade ungefär som det gör på det flesta Thai-restaurangerna och ehm, det var bra helt enkelt! Ganska litet dock, men annars vart det bra!


Thai mat är fan inte äckligt


Well, idag åkte jag och pappa som sagt till Maxi där jag växlade mina pengar, sedan åkte vi till en ny Thai restaurang, som ligger vid Maxi och som heter Hot'n Spice, beställde, fick maten och åkte sedan hemåt. Fick även en cola och en monster, hähähäh.

Nu sitter jag i mitt rum, far har åkt iväg för att spela biljard och jag sitter och sjunger på Drunken Sailor. Väntar också på att Skatan ska komma hit, han har förmodligen åkt nu och är på väg. Vi ska la kolla på TV eller något sånt, måste ut med Målly också.

Drunken Sailor - Irish Rovers


The wonder of you


When no one else can understand me.
When everything I do is wrong.
You give me hope and consolation, 
You give me strength to carry on.

And you're always there to lend a hand
In everything I do.
That's the wonder,
The wonder of you. 

And when you smile the world is brighter.
You touch my hand and I'm a king.
Your kiss to me is worth a fortune.
Your love for me is everything.

I'll guess I'll never know the reason why 
You love me as you do. 
That's the wonder,
The wonder of you.
 

I'll guess I'll never know the reason why
You love me as you do.
That's the wonder,
The wonder of you.

I don't want no other love. Baby, it's still you I'm thinking of.


Säljandet av GT gick bra idag med, tror jag! Om ni inte sett det på facebook så sa en gammal gubbe till mig (ja Skatan, han du inte tycker om) ''Jaså, nu kommer mig lilla flicka idag igen''. Jag blev rädd. Och nej, det spelar ingen roll hur han än sa det, för han sa min lilla flicka...... URGH!

Anyway, fick träffat en tant som hade glasögon som fick hennes ögon att se gigantiska ut, träffa den lilla tjejen som gillar att ge pengar och även en kille med likadan tröja som min mamma har där det står ''Fuck Google, ask me!''. Men ja, annars var det inte så många som var hemma, men det gick rätt bra ändå.

Fick mig direkt att tänka på mamma, som btw fyller 50 år idag! Dock är hon fortfarande i Karibien och kommer hem om 1 vecka. Men ja, idag övningskör jag nog inte, har ingen värst lust.

Btw, hösten är rätt sweet.


Seriöst, väntar på den dagen då stenblocket kommer att ramla och göra sönder den rutan





Good 8:36....


Blö, är ganska brutalt trött och ska åka iväg på min moppe om ca 25 minuter. Ehm, idag ska vi kanske övningsköra eller något sånt, sedan vid 5-6 ska jag ringa Skatan och sedan hämta upp honom och sedan åka till Maxi och växla in mina pengar.

Sedan åker han nog med mig hem till mig ett tag. Men aja, gotta go. Ska dricka upp mitt kaffe, äta upp mina mini-yoghurt och dricka upp min proviva. Sen drar jag prick 9, hare!

Är jag och Skatan verkligen så lika?


Okej, nu är det andra gången någon har frågat om Skatan är min bror..... Det är lite weird. Enligt mig är vi inte lika någonstans (han är fin, jag är mindre fin). Fast sen frågade hon i för sig om Skatan och Patrik, som också sålt tidningar där, var bröder...... Haha aa, fast näää.

Annars gick säljandet bra, sålde alla GT förutom 1 som jag skulle spara till far sen hade jag i för sig 8 bilagor kvar, men det är i princip ingen som vill ha bilaga på lördagar så, no suprise there.

Kom hem för ca 15-20 minuter sedan och sitter atm och käkat klubba till frukost. Tror jag och pappa kör till min faster Malin, snackade om det igår och förmodligen blire så. Vettifan vad annars som händer idag, men imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Skatan igen, annars får det bli på måndag.

Hmmmmm, tror det var allt, klockan är trots allt bara 11:39. Imorgon blire att gå upp tidigt igen i alla fall. Snart ska jag dra ut tänder också..... Fyfan, och tandställning. Bajskorv. Aja, hare!

You can tell a lot about a person by their boobs. Where they're going, where they've been.


Citat av Skatan Carlbom, för han tycker att han är hysteriskt rolig. Men ja, åkte hem till honom efter jag hade övningskört med pappa en stund, vi åkte också till Willys, handlade lite osv, sedan åkte jag hem till Skatan.

Gav honom en monster och bacon, haha, som vanligt. Jag var über hungrig men fick vänta ca 20 minuter för Skatan ville visa mig sin nya datorn och Battlefield 3, ja, han är en nörd. Men efter ett tag gjorde vi nudlar, bacon med BBQ (ofc) och kollade sedan på Scrubs.

Vi låg och pratade och bara mös den mesta av tiden innan jag skulle ta 19:50 bussen hemåt, som aldrig kom dit för Västtrafik är sämst, så pappa fick hämta mig.

Sen skyller Västtrafik (när pappa ringde dit för att fråga varför i helvete de inte kom dit) på att det är Taxi och att man måste beställa, men på deras hemsida står det klart och tydligen att det är en buss som ska gå från Skatans hus (dock står det inte Skatans hus) 19:50.

Och jag vet att den bussen ska gå, för jag har tagit den förut. Äckliga busschaufförer som inte kan sköta sitt jävla jobb för att de tror att det inte är någon som åker den sista bussen. Så jävla pissed blir jag. Och nej, jag missade den inte för vi mötte den inte på hemvägen, för den åker ju tillbaka till Kungsbacka station.

Men anyway, kom hem och satte mig och kollade på Aladdin och sedan 101 Dalmatiner och nu ska jag sova för klockan är 00:13 och jag ska upp 8-halv 9 imon. Så nu ska jag ligga och blunda, ha That '70s show i bakgrunden och lukta på min pojkväns tee.... Vadå? Det är väl inte creepy, eller? Hare!





Godis, Öl och Disney..... Epic? Jaaaaaaaaaaaaaaaatack

RSS 2.0