Day 2 - 15 short facts about me




1. Jag har kollat på alla Friends avsnitt, i ordning, mer än 20 gånger då jag fick boxen när jag fyllde 12 år
2. Jag har 2 tatueringar, en på handleden och en på insidan av benet, blir en till när jag fyllt 18 (januari)
3. Ett tag var jag riktigt beroende av monster och drack varenda dag i ungefär 1 år
4. Jag röker inte och har aldrig testat
5. En av mina tatueringar är ett citat från en animerad film
6. Jag dricker iste nästan varje dag
7. Om jag hade varit rik hade jag dragit med mig Frida till Irland i sommar och dansat med irländare på olika krogar, om vi får råd någon gång så drar vi
8. Jag är brutalt ärlig och säger alltid vad jag tycker och står för min åsikt
9. Jag klarar inte av ögon, hatar när folk petar i ögonen
10. Jag vill flytta från Sverige så snart som möjligt
11. Har på mig min star wars tröja atm
12. Jag tänker börja träna mina lår, mage och röv på gym (ska bli biff)
13. Glöm punkt 12, nu ska jag käka paj!
14. Jag är riktigt riktigt riiiiiiiiiiiiiiktigt pepp på julen
15. Jag köpte 11 skumtomtar idag i cafét



Day 1 - One person I admire
Day 2 - 15 short facts about me
Day 3 - 5 different outfits
Day 4 - Top 5 of my most played songs on my iphone and why
Day 5 - How would I describe my ''Perfect life''?
Day 6 - Things I'm proud of
Day 7 - Good and Bad stuff over the last month
Day 8 - 5 celebs I think are good lookin'
Day 9 - 3 of my favorite movies of all time and why
Day 10 - Wishes
Day 11 - Goals for the week that's up ahead
Day 12 - Something/Someone I'm missing
Day 13 - My haircolors through my life
Day 14 - What does my relationsship status look like now and am I happy about that?
Day 15 - My clothes, weather and my mood right now, in pictures
Day 16 - 5 things I'm looking forward to


30NOVEMBER2011 06:42



ska gå till bussen om nästan en halv timma, men innan det ska jag dricka upp mitt kaffe osv. men ja, igår så hade vi först matte och efter det engelska b. tillsist hade vi grafisk design då vi, med tanke på att APU är över, började vi med att börja designa egen webbsida, verkar kul i alla fallll.........

sedan när jag satt på toa och skulle till bussen så märkte jag hur otroligt missfärgad min väska är... hahaha seriöst, orkar inte att den nästan är rosa. jag tog bussen, mötte mamma vid busshållplatsen och fick mina pengar och min moppehjälm.

jag tog sedan bussen tillbaka till hede och fixade skatans julklapp, och lyckades även fixa en julklapp till min bror också. ringde sedan skatan och frågade när han slutade, och det visade sig att han slutade direkt då jag ringde och då tog jag pendeln till anneberg som var utan ström, hahah så det var kolsvart när jag satt där själv.

jag och skatan tog moppen till skatan snabbt och sedan direkt hem till mig. hemma hos mig lagade vi mat, kollade på Friends och duschade. han åkte hem vid 9 tiden, och jag lade mig runt 11 typ.

idag ska jag och frida leta gym, vad vi sa i alla fall men eftersom hon inte var i skolan igår så får jag la se.


och åh, provade beef jerky igår och skatan hittade en ny grej han blivit beroende av, och ja, det är beef jerky, hahaha. kan inte be honom testa någonting då han bara blir beroende av det.


ÖPPNA DENNA IMORGON, TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Day 1 - One person I admire




Det finns så himla många som jag beundrar. Jag beundrar Bob Dylan för han verkar så klok. Jag beundrar Joshua Radin för han verkar inte ha något ont i sig överhuvudtaget. Jag beundrar Jennifer Aniston för hon är så bra på att skådespela. Men den jag beundrar mest är Bethany Hamilton. Klicka på namnet för att komma till Wikipedia och läsa vidare.

Det står bara kortfattat vad som har hänt osv, men om ni blir intresserade så finns en film vid namn Soul Surfer som handlar om hur hon kom upp på fötterna igen och hur hårt hon kämpat. Hon är verkligen en riktig förebild, måste läsa hennes bok.

Dag 1 - One person I admire
Dag 2 - 15 short facts about me
Dag 3 - 5 different outfits
Dag 4 - Top 5 of my most played songs on my iphone and why
Dag 5 - How would I describe my ''Perfect life''?
Dag 6 - Things I'm proud of
Dag 7 - Good and Bad stuff over the last month
Dag 8 - 5 celebs I think are good lookin'
Dag 9 - 3 of my favorite movies of all time and why
Dag 10 - Wishes
Dag 11 - Goals for the week that's up ahead
Dag 12 - Something/Someone I'm missing
Dag 13 - My haircolors through my life
Dag 14 - What does my relationsship status look like now and am I happy about that?
Dag 15 - My clothes, weather and my mood right now, in pictures
Dag 16 - 5 things I'm looking forward to

16 days


Tänkte göra en sån där ''30 days'' igen fast tog bort en massa för jag kommer inte orka göra alla, så det blev 16 st. Såååååååå börjar väl nu då


Day 1 - One person I admire
Day 2 - 15 short facts about me
Day 3 - 5 different outfits
Day 4 - Top 5 of my most played songs on my iphone and why
Day 5 - How would I describe my ''Perfect life''?
Day 6 - Things I'm proud of
Day 7 - Good and Bad stuff over the last month
Da 8 - 5 celebs I think are good lookin'
Day 9 - 3 of my favorite movies of all time and why
Day 10 - Wishes
Day 11 - Goals for the week that's up ahead
Day 12 - Something/Someone I'm missing
Day 13 - My haircolors through my life
Day 14 - What does my relationsship status look like now and am I happy about that?
Day 15 - My clothes, weather and my mood right now, in pictures
Day 16 - 5 things I'm looking forward to

Svar till Frida



Jo jo, nu säger jag inte att man inte kan det, men de flesta i den åldern är helt enkelt inte redo för det som krävs idag är att man faktiskt har ett fast jobb, bra ekonomi och ja, 2 föräldrar. Men jag vet vad du menar, min mormor och morfar fick min moster när de var 15 och min mamma när de var 17-18 år, men grejen var den att då var det inte nödvändigt med jätte bra utbildning, högskolor och allt vad man behöver idag. Det har förändrats mycket sedan dess. Idag måste man gå ut gymnasiet för att kunna få ett jobb överhuvudtaget, och man måste gå högskola och trots det faktum att man gör allt detta så är det inte alls lätt att få jobb idag.

Och nu menar jag inte att man måste ha ju en mamma och en pappa, det har ingenting med homosexuella att göra för två personer (av vilka kön som helst) är bättre än en, och det är precis det ett barn behöver för ett barn är precis som en hund i den åldern, föräldrarna är det enda den är beroende av. Att man ska växa upp med både en pappa och mamma är kanske inte nödvändigt, men det är inte rättvist mot barnet att ha delade föräldrar. Om man inte funkar tillsammans ska man inte skaffa barn, men om det nu skulle vara så att man bråkar och allt var det är så finns det ju ingen annan utväg, det kan jag ju förstå för att växa upp med massa bråkande människor runt omkring sig kan ge riktig dålig framtid och intryck hur man ska bete sig.

Blö, kände att jag behöver svara för jag tror du missförstod mig totalt, haha.


28NOVEMBER2011 16:39





idag var alla på bra humör, vilket var awesome! först hade vi svenska fast jag var tvungen att dra efter typ 15 minuter för att jag skulle till tandläkarN, och idag fick jag faktiskt inte tandställning på undertänderna, som de sa till mig förra gången att jag skulle få.... fan va de ska krångla.

istället spände jag bara tandställningen, så jag var där i ungefär 20 minuter. efter det gick jag och köpte en ny deo, alla mina är slut, haha göööööööött. efter det gick jag tillbaka till skolan och när jag kom dit träffade jag på en frida som gick runt som någon forever alone person.

satt med henne, snackade om grejer och skrattade, käkade skumtomtar och mackor och drack även julmust. när vi slutade gick vi med pernilla, sandra och moa till bamba och käkade mat. fanns ingen sweet chili sås idag, vilket verkligen behövdes just idag.

vi planerade att vi ska hem till frida på fredag, dricka lite och kolla på disney filmer. kommer bli naaaaaaaaajs, alla kan så det hänger bara på pernilla som är osäker. men annars blire nice! annars så hade vi engelska och ''slutade'' efter det, hähähähä.

ska träffa skatan imorgon och även hämta hans present, hoppas han blire nöjd, annars ska han se på fan.

Strömavbrott, tja! 08:24






Goooooooooodmorgon, ska dra till bössen om ca 10 minuter eller så och idag, händer la inget speciellt. Ska få tandställning på undertänderna ehm, vettifan. Få mitt studiebidrag, så vare! Anyway, igår blev det strömavbrott för oss, tror det blev det för en massa men ja, vi fick det ungefär runt 8 tiden.

Allting sög, trodde det skulle bli som det blev 2005 då vi var utan ström i 3-4 dagar. Men, strömmen kom tillbaka på natten. Vaknade vid 2 tiden och då var min ljusstake i fönstret tänd så, det ä niiiiiiiiize.

Innan vi fick strömavbrott laddade jag ner 4 nya appar så jag kunde sitta och spela medan livet sög och hittade minecraft, hahha! Jag ägde, men huset jag byggde togs bort........ jag blev ledsen. somnade kanske runt halv 12 eller så.

aja gotta goooooo

blås lite till dååååååååååå!


En till storm på väg, tydligen en ''ny gudrun''... Kommer ihåg den alltså, jobbigaste natten. Vi var hemma hos några kompisar i göteborg (jag och min familj alltså), så skulle pappa komma och hämta oss och när vi var ungefär vid busshållplatsen där vi bor så låg det träd över hela vägen så det var omöjligt att komma fram.

Tvungna att åka runt allting för att kolla på andra sidan om det var träd där, det var det. Så ännu en gång fick vi köra tillbaka runt, parkera bilden och gå hem. Inte så långt ändå, nästan 1 km, men det var jobbigt när man hörde hela skogen precis bredvid en knaka som jag vet inte vad.

Vi kom inte hem fören klockan var 1 på natten, och sedan hade vi strömavbrott i typ 3-4 dagar, fick strömmen tillbaka precis innan min födelsedag då jag skulle fylla 11, kändes bra. Ganska king ändå.

Aja, ska dricka upp mitt kaffe och bära resten av veden, tjäna caaaaaaaaaaaaa$h!

POLAROID 1000 LAND KAMERA, fuck yea.




vovväääääääääääh


så jävla fin, lycklig_chey94




kommer inte ihåg om jag har skrivit om idag eller inte... men anyway, gick upp halv 9 idag, drack mitt kaffe och kom sedan iväg vid ungefär 10-15 över 9 någon gång då jag började sälja GT. vinden blåste mitt hår rakt i ansiktet och det finns inget värre än när hörlurarna fastnar i verkligen allting....... ville bara gå hem ett tag.

det gick inte så bra idag... tjänade något över 100 spänn bara, men får i alla fall studiebidraget (som denna månaden ligger på 700:-) på måndagen, sååååååå de ä najz. åkte sedan hem, hjälpte mamma lite med maten (rostade bröden vi skulle ha till förrätten) och när klockan blev ungefär halv 4 så kom skatan hem till mig.

vid 5 kom hela tjocka släkten, bland annat mina två kusiner jag inte sett på några år, haha. maten var god och ja, allmänt nice. jag och skatan åkte sedan ungefär 20 över 9 för att åka till maxi, vilket inte var det lättaste med tanke på att det blåste som in i röven och sedan regnade det samtidigt också... sedan blev min hjälm helt immig så jag såg absolut iiiiiiiiiingenting, fick rövryck (?...)

men ja, vi kom fram i tid och köpte varsin redbull och skatans köpte även chips, tror jag det var... skruvar typ, kanske, eller något. vi kom sedan hem, jätte blöta att till och med min tisha var blöt (hade den, tjocktröja och varm vinterjacka... ja, så mycket regnade det).

så nu ligger jag i skatans säng och fryser lite, måste gå och tvätta mitt nylle, känns jätte mega ofräscht....... typ, sen har jag börjat få mer finnar igen p.g.a kylan, gööööööööttttttt

MEN idag lämnade min mormor av Polaroid kameran, som jag väntat på, hähähäh... ska bara fixa film till den och sedan ska jag gå lös påre osv osv, chokladkaka

Tonårsmammor....... alltså....


''16 and pregnant'', massor av kända bloggar om tonårsmammor som har skaffat barn tidigt, osv osv. Jag tycker det är så jävla egoistiskt och ja, löjligt att skaffa barn när man är så ung som under 20 år. Inte nog med att det oftast är ett misstag, att kondomen sprack, man har glömt p-piller, bla bla bla.

Om man har chansen att göra abort, så tycker jag att man ska göra det. Man är inte någon mördare på grund av att man inte är redo att skaffa barn, inte har tid eller ekonomin för det. Hellre att ''barnet'' fortfarande är ett foster än växer upp med 2 dumma tonårsföräldrar som egentligen, från allra första början, inte verkligen ville ha en. Vem fan vill känna sig som ett misstag?

Vet att mina föräldrar hade svårt att skaffa barn, och ville inget annat än att ha barn. Det är vad alla vill, att känna sig önskade av sina föräldrar, från första början. Sen får oftast föräldrarna till de som fått barnet ta hand om de, med tanke på att de måste gå i skolan, för inte kan de ta ledigt från skolan. De måste gå klart för att kunna skaffa jobb och både försörja sig själv och barnet man skaffat.

Sen är det ju orken. Hur ska man orka gå i skolan, plugga hemma, vara där för sitt barn som att mata, bada, byta på, leka med, osv. Vart ska man få orken? Eller om barnet vaknar nätt och jämnt mitt i natten, skrikandes och man knappt får någon sömn när man ska till skolan tidigt nästa morgon. Nej, man ska skaffa barn när man har tid. Det funkar inte. Att barnet också ska behöva växa upp utan att ha sina föräldrar nära sig de första åren, det är då de behöver en som allra mest.

Vet att hon Micha (som var 14 när hon blev gravid.............) bor på behandligshem och grejer för att hon mår dåligt osv. Hon älskar förmodligen sin dotter, men det räcker inte, tyvärr. Hon är inte med henne hela tiden och som sagt, ett barn behöver sig förälder mer än någonting annat i den åldern. Hennes dotter är 1 år nu tror jag. Sedan är hon Micha och hennes dotters pappa Kevin inte ihop heller och har höllt på fram och tillbaka hela tiden. Ena dagen är de förlovade, andra dagen inte. De skulle flytta ihop och vem vet vad. Man tror det inte, men det påverkar ett barn mer än vad man tror. Ett barn behöver en mamma och en pappa. Det är 50/50 ansvar.

Nej alltså, blir så jävla arg och ledsen på att ungdomar är så trångsynta nu för tiden. Blir fan mer och mer arg på mänskligheten, och vi som ska vara de smartaste varelserna på den här planeten. Visst.


The Great Tide



igår var en go dag, då jag hade jättelång sovmorgon och slutade vid 3. tog kvart över 3 pendeln mot kållered där jag gick för att möta skatan, och vi kom dit precis samtidigt. vi gick sedan till IKEA och åt mat, och åkte sedan mot anneberg vid 5 tiden tror jag det var.

sen har jag fått ångest över att jag inte hann lägga in min arbetsbeskrivning på mitt USB i torsdags och därav inte har lämnat in den till min lärare. måste plugga på svenskan också, kuuuuuuuuuuul. hare

Goooooooo låt! Hittade den för 3 minuter sedan, kär


Hahahaha Steven ♥



Goooooooooooodmorgon!
gick upp för ca 1 timma sedan, hähääh fick sovmorgon idag, börjar inte förän vid 2 då grafisk design gruppen ska redovisa vårat bildspel för tomtarna på Fyren vid halv 3, och sedan slutar vi.... kommer bli en braaaaaa fredag.

efter det ska jag med skatan till IKEA och äta, och sedan åka med honom hem på hans moppe. vettifan om vi ska sova över eller inte, får la se helt enkelt! imorgon ska massa från min släkt hit och äta och jag ska få låna min mammas gamla polaroid kamera som min mormor ska ta med sig, hähähähä.

bliiiiiiiiiiiir nice. ska nog ut och bära lite ved snart och tjäna ca$h..... hm, sedan duscha för jag luktar svett. hajdååå

vill ha skumtomtar, varm choklad och pepparkakor, nom nom nom




Ååååååååh, kom precis på att killen i cafét i skolan ska bjuda på pepparkakor imorgon (det var det han sa i alla fall), uuuuuuh JAG ÄR TAGGAD!!!!!!!!! ja, jag kommer vara först i kön. annars sitter jag här och retar mig själv genom att göra photoshop bilder på massa grejer jag skulle vilja ha just nu....... varm choklad med små marshmallows:(

förövrigt vet jag exakt vad jag ska köpa till min pojkvän i julklapp, tror han kommer gilla den redigt bajs mycket. hähäh hoppas jag på i alla fall, men jag trore...... tror jag börjar få lite christmas spirit:D, GÖTT!

What makes a relationship perfect is when you still wanna be there when things really suck.




vaknade ca halv 8 idag och tog bussen kvart i 9 hemifrån. det var egentligen planerat idag att jag och frida skulle till onsala och ta kort och filma ett bibliotek (skolgrej), men det visade sig att biblioteket inte öppnade förän klockan 4.... såååååå nä.

suttit hela dagen och redigerat bilder, ätit skumtomtar, druckit varmchoklad och blev i slutändad i princip klara. jag och fridie satt och sjöng, som vanligt, på egna låtar, för såna hittar vi på hela tiden. hon lekte också med min mobil och tyckte bilden (som är ovan) var kul, tyckte jag med. ha, ha, ha.

jag åkte hem med halv 3 bussen och sitter nu här och kollar på harry potter tributes på youtube för att jag såg att Frida Liljeberg hade länkat en sådan på sin blogg, hähähäh så det är det jag gör atm.

förövrigt fick jag ett sms av veronica som blev ledsen över att jag inte åker buss med henne, haha gjorde min dag bättre. imorgon ska jag bära ved och tjäna cash, och sedan vara med skatan, så fin är han.

21NOVEMBER 15:58




hmm ja, tydligen är ''johanna'' en av de vanligaste och sämsta lösenorden på internet under det senaste året, hahah vem fan har ''johanna'' som lösen, och varför?!?

men anyway, gick upp halv 8 idag, tog mitt kaffe och kollade på scrubs. på bussen såg jag fjortisboi som bara hade tisha på sig idag..... seriöst, det är november!!!!!!!!!!!!!!!! inte ens jag är så dum, ärligt. väl i skolan träffade jag på jessica så jag gick upp på övervåningen (efter jag hade köpt frööööökost, duh!) och väntade på de andra.

vi började la jobba runt 10 tiden och när klockan blev typ halv 1 gick jag och fridie mot fyren för att fota, och det gjorde vi. när vi hade tagit alla bilder spenderade vi den sista tiden på att kolla efter julklappar och nu är jag ganska säker på vad jag ska köpa till min mor i alla fall.

jag åkte hem med halv 3 bössen och direkt när jag kom hem åt jag paj, med tanke på att maten i bamba var oätlig. blev inte att träffa skatan idag som jag trodde, men vi ses nog imorgon istället. är jätte säker på vad jag ska köpa till honom i julklapp, får bara hoppas på att den inte tar slut innan jag får mina pengar och kan köpa den, hade varit bajsdåligt:(

anyway, såg att iJustine och Tobuscus var på ett bröllop för några, vettifan vilka men de ska ha varit några från youtube i alla fall.... och ja, började tänka på bröllop (ja, ganska homo).

har bestämt att jag vill gifta mig på en strand (INTE en kyrka, nej nej, nej!), barfota då joshua radin ska spela I'd rather be with you då vi kör på den här klassiska dansgrejen. min man ska stå bredvid mig, ofc, och frida ska vara min best man. hahah orka få vårkänslor nu när vintern är på väg.... döda mig.

Now he's my everything, he turns my winter into spring.



sitter hemma atm och lyssnar på Joshua Radin, som jag nästan alltid gör, för så bra är han. hade gärna velat ha min pojkvän här nu när det är våran 1 år och 2 månaders dag idag, tror dock inte det blir så med tanke på att han är på lan och så vidare.

förövrigt har jag färgat min utväxt idag, sen har jag börjat kolla om på scrubs, hahaha, kollade klart i förregår tror jag det var, med skatan. vill tatuera mig igen och längtar till min födelsedag (då jag ska tatuera mig igen, duh!) rövmycket.

nu tycker jag att jag ska fortsätta att kolla på scrubs, för det är bra, tjaaaaaaa

20NOVEMBER2011 08:54



gooooooooooooooooooooooodmorgon, och tja! igår gjorde jag absolut ingenting, skatan åkte hem vid 2 tiden och hela dagen satt jag vid datorn, utan då jag åkte till maxi för att panta en jävla massa burkar (därav bilden).

ska till maxi efter jag sålt GT idag igen, då jag ska växla in pengarna och köpa sparris, ja, det var seriöst. och nuuuuuuuuuuuuu måste jag gå, hare!

It's funny 'cause it's true (på kinesisk brytning)



existenz ♥


GOD-DAG FÖR DET ÄR FREDAG




jupp, idag äre fan fredag, det är därför jag ser ut som jag gör..... inget smink, morgonfrilla och skatans tröja, men det känns bra ändå. det känns dock inte som att det är fredag. förövrigt gick jag upp för ca 2 timmar sedan och atm sitter jag ensam i new york (ja, våra klassrum har blivit döpta till olika städer, så är det) och väntar på att de andra ska dyka upp.

seeeen kan jag säga att när jag satt på bussen så kom en tant och satte sig bredvid mig och hon luktade fis. det var hemskt för jag satt bredvid henne i ungefär 25 minuter..... mmmmh.

ska ha APU hela dagen och slutar sedan vid 4, och idag ska jag sova hos skatan eller han sover hos mig. annars har absolut ingenting planerat.... häääähhähähähähähähähäähähähähähähähäähäh.

tjaaaaaarå

17NOVEMBER2011




sitter i school atm och gör mest ingenting, väntar på isabelle som gick och fotade tror jag (?), för just nu har vi APU och.... det suger, är så jävla trött, har ont i huvudet och har bajsont i tänderna. men ja, igår ringde jag tandläkarn och frågade om det kanske är infekterad och hon sa att det var möjligt så jag ska dit idag 14:50 och kolla, och den här gången ska jag få bedövning ifall de ska tvätta stället där tanden suttit........

förra gången var ett rent helvete, fan den värsta smärtan jag fått..... fyfan. då de körde upp den där jävla grejen där tanden hade suttit och höll på, låg och bokstavligt talat DOG!!! nej, denna gången blire bedövning

förövrit är det kallt här inne och jag är hungrig, trots att jag redan ätit 2 mackor idag..... göööööött! aja, gotta go och kolla vartfan isabelle och alla andra tog vägen, är helt ensam här inne.... och det är kallt.

16NOVEMBER2011



det var ett tag sedan, jaaaaaaa! ehm, APU vecka förövrigt, var idag och frågade tanterna på fyren vad de tyckte om våra idéer och de verkade nöjda så imorgon börjar vi på allvar.... fan va töntigt det lät.

förövrigt har jag fortfarande ont när jag drog ut min tand senast (drog ut den i fredags) och nästan alla mina tänder isar/ilar (?) vettifan vare heter. blir galen påre..... ehm, har inte träffat skat sedan i söndags så vi ska ses imorgon och på fredag kanske grafisk design gruppen hem till bea, fååååår la se hur det blir.

sen så måste jag bara säga att mina fönsterrutor på mitt rum är verkligen jätte rena.... ska fråga mamma om hon tvättat dem eller något. jo, sedan vill jag också ha en polaroid kamera (sådan på bilden, som skriver ut bilderna precis efter man tagit dem), minns att vi hade en sådan förut men vettifan vad som hände med den... gick la sönder eller  något.

sen har jag blivit förälskad i Joshua Radins låtar....... gillar dessa 2 bajsmycket (+ I'd rather be with you, duh).

Vegetable car



One of those days

13NOVEMBER2011



dagen har varit........... hm, låt mig säga, annorlunda men ändå bra, typ

började dagen med att snooza från halv 9 till prick 9 då jag gick upp. skatan låg kvar för idag skulle jag sälja gt (btw, åkte hem till honom igår på moppen runt halv 12, hade bara lust och fan vilket min han fick när han såg mig när han öppnade ytterdörren, kul ögonblick). jag gick först på toa och åkte sedan direkt.

allt gick som det skulle tills jag kom till det andra området. knackade på dörren till en gubbe som har en stor fin hund, då han öppnade och jag frågade om han skulle ha tidningen, han sa ja och gick sedan ifrån för att hämta pengar, tror jag.

hans hund ville komma fram och hälsa men då skrek han på mig att stänga dörren, då det gjorde jag. sedan skrek han att jag skulle komma in, och då hade han satt sig på en stol i hallen och höll fast sin hund i halsbandet. han sa sedan att jag kunde ta 16 kronor i köket i en skål, och sedan frågar han (när jag är i köket och hämtar pengarna):

vill du tjäna 100 kronor extra?
då sa jag bara ''ehm, nejtack...''
han sa då: ''är du säker? vill du inte tjäna 100 kronor?''
jag sa ''fan heller..... det vill jag inte, jag måste gå nu''

jag fick så jävla dåliga vibbar, och mådde illa när jag kom ut därifrån. usch, jag vill verkligen inte gå tillbaka dit, jag skiter fullständigt i om jag förlorar en som köper tidningen, det där var bara obehagligt.

men dagen blev bättre då jag fick en chokladbit av en tant som bor 2 hus ifrån honom, då blev jag på bättre humör, hähähähähä me gusta. men ja, jag kom hem till skatan vid halv 12 och lade mig bredvid honom i sängen. vi tog sedan frukost vid 1 tiden och kollade på scrubs.

jag åkte hem runt 2 med tanke på att skatan och hans familj skulle till hans farmor och farfar, så han var tvungen att duscha innan de skulle åka, så jag drog innan dess. kom hem och huset var helt tomt, med tanke på att mina föräldrar tydligen hade åkt till min mormor och morfar.

men jag trooooooor de kom hem nu, så nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ge min far hans farsdag present och duscha, för deeeeeeeeeeet behövs (inte duschat sen i onsdags............ fräsh_chey94), hare!

joshua radin, tack för att din röst är awesome



tja, kom hem från skatan för, jag vet inte, ca 1 och en halv timma sedan och kan nu inte få tag på honom, rövhål. men i alla fall, sov hos honom igår och sov idag till halv 12 då han kom hem från tidningssäljandet. efter ett tag åt vi frukost när hans föräldrar hade stuckit då vi åt mackor och kollade på scrubs.

vi åkte till maxi vid halv 5 tiden och köpte lite dricka och åkte sedan hem igen, mina ben höll på att dö av kylan eftersom jag bara hade jeans på mig, så direkt när jag kom in till skatans rum lade jag mig under hans täcke. vi tog sedan lite mat och kollade på south park, och hade klockan redan blivit halv 9 då pappa ringde.

han hämtade upp mig och jag åkte hem. gick direkt ut och gick en stund med joshua radin spelandes på min telefon och ja, bara var ute. det kändes weird, har jag inte gjort på ett riktigt bra tag. men ja, sedan kom jag in, satte mig på rummet och mamma gjorde livet surt för mig.

sitter nu här i mina ölböser, försöker få tag på skatan, dricker mitt iste, lyssnar på Joshua Radin och ska snart fortsätta kolla på scrubs. men anyway, jag tycker föräldrar kan vara jobbiga ibland, och därav skrev jag upp en status på facebook. peace out
kopierar det jag skrev på facebook och skriver här:

''Okej, föräldrar/vuxna: när du märket att din son/dotter är på dåligt humör och inte vill prata om vad som har hänt, gör inte din son/dotter ännu mer på dåligt humör genom att ställa dumma frågor, så som ''vad har hänt? har pojkvännen/flickvännen gjort slut?'' och stå heller inte och tjata om att ens betéende inte ska gå ut över andra, gör detta: låt din son/dotter VARA IFRED! då slipper du att vi kan vara lite grinig och låter det gå ut över er, för man är inte på bra humör när man är på dåligt humör, svårt?
/ i princip varenda tonåring''


the part of that song we both like


Oh Mother Nature, you always leave me speechless by your beauty





I'd rather be with you - Joshua Radin


11/11-11, tja!




min dag har inte varit speciell, överhuvudtaget, trots att det är 11/11-11.
kom precis hem från skolan, som började med mediekommunikation och efter det vare klassråd. och efter det vare bamba så det var en lååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååång diskussion om nathalie är en bra lärare eller inte........ ja.

vi började sedan idrotten 12 prick då vi satt och gjorde teorin. när klockan blev 1, då jag precis hade varit på toa, hade frida precis kommit dit.......... vet inte riktigt om jag vill snacka om hennes hår riktigt, det var fantastiskt.

när den blev 13:20 började jag gå mot tandläkarN för att dra min sista tand, vilket gick konstigt fort med tanke på att alla andra har varit skit sega, fick dock inte sweet burk denna gången, fick en ful. men anyway, jag gick till kungsmässan efter det för att köpa böser till mor, och det fick jag gjort.

jag kom tillbaka till skolan ungefär 5 över halv 3, och när jag kommer in i klassrummet säger min lärare att vi skulle få sluta när som helst..... när min buss redan hade gått, för ungefär 3 minuter sedan. jag blev riktigt pissed, sade bland annat till honom och hålla käften osv, för ja, jag var inte glad helt enkelt.

men som tur var kom min pappa och hämtade min prick 3 och vi åkte hemåt. på vägen hem stannade han vid anneberg och hade tydligen beställt pezza som står och är äckligt lockande i köket men jag får äta om typ en kvart........ veeeeeeeet inte om jag kan hålla mig!!!!!!!!

anyway, nu blire scrubs!

I'd rather be with you



och imorgon är det 11/11-11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tja!

dagen har inte vara speciell direkt. hade först grafisk design, efter det mediekommunikation, efter det bamba och tillslut svenska då klassen satt i entrén, hahah. vi fick sluta halv 3 idag så då tog jag halv 3 bussen hem.

ehm, imorgon blire skola igen men under dagen ska jag till tandläkarN och dra den sista tanden, och sedan köpa böser till min mor, så snäll som jag är. okej det är faktiskt hennes pengar och hon bad mig att köpa men ändå, jag är schyst som går dit och köper åt henne!

aja, ska kolla scrubs igen, kan inte sluta, tja! btw, låten där uppe ↑, är uuuuuunderbar, tack skatan!


sorry, men scrubs tar över mitt liv





jag orkar inte skriva så mycket, inte på skrivhumör alls egentligen men, tja!

kan skriva att jag fick en star wars kalender medan min storebror, som är 21 år, fick en med hello kitty, av min mamma, hahahah älskar min mamma. förövrigt så missade jag bussen igår när jag skulle hålla föredrag med frida och jag kunde inte ta mig någonstans, så då blev jag pissed och skrev på deras facebooksida.

ehm, idag käkade vi pezza (grafisk design gruppen) då vi delade på en familjepezza, så jävla awesome vare!!!!!!!!!!!! pezza har aldrig smakat så gott.... sen hade vi alla också mösböser och möse.



inatt klockan 5 kommer ett nytt avsnitt av south park... hur vet jag det? har satt alarm på min mobil serru, jag är inte alls nördig? sen har jag inte alls blivit as beroende av scrubs och frågar skatan hela tiden om han kan ladda ner nya säsonger, jag har redan börjat kolla på 4e säsongen, galet.



sen tycker jag också att skatan är fin, och det är ganska gay tycker jag. men eeeh, jag tycker om honom och skäms fan inte över det!!!!!!!!!!!!! kanske lite......... nej, det gör jag inte!!!!!





sen kan jag också lägga till att mark hoppus tweetstatusar gör verkligen min dag, det var allt!
här kommer en maaaaaaaaaassa exempel, för han är swäjt









@school



frida är fail för hennes dator-axelbandsgrejs har fastnat i datorn, jag tyckte det var kul i alla fall! tills hon klippte upp det, då vare inte lika kul längre....

men anyway, har precos slutat och väntar på bössen som ska gå om ca 20 minuter från skolan, så sitter här så länge. först hade vi svenska då vi kollade på någon dålig humorserie som hette ''little brittian'' eller något, efter det vare matte då jag och läraren kom överens om att jag är grym på matte och inte behöver göra omprov imorgon, vilket självklart är en lögn för jag suger på matte.

efter matten vare bamba, efter det engelska och nu hade vi precis estetisk verksamhet, vilket sög det med. blö, hatar måndagar, då tisdag kommer efteråt. vilket suger.

annars? jorå, ska träffa skat idag fast innan det drar jag nog hem och lagar någon mat med bacon till.............. vill hem nu, vill ha bacon.


GÖÖÖÖÖÖÖTT



äääääääääääääääääääääääntligen har skorpan börjat ramla av, försvinn nu, ditt fule fan


I've got to ramble



tjaaaa, sitter atm och kollar lite scrubs, ifall ni ville veta!

förövrigt sov jag hemma hos skatan igår då jag somnade runt 2-tiden och gick inte upp förän klockan blev 2 idag. haha fast i fredags gick jag inte upp förän klockan blev 3, fan awesome ju.

jag och skatan kollade på scrubs i princip hela dagen idag och stackarn är jätte sjuk, han kunde knappt sova för han knappt kan andas och måste snyta sig hela tiden, tycker synd om pojken. men ja, jag åkte hemifrån honom vid 7 tiden och direkt när jag kom hem åt jag mat.

nu sitter jag här, ska snart kolla vidare på scrubs och ehm, det är väl allt. btw, hallonsodan jag dricker nu smakar unket och är bajsäcklig. varför fortsätter mamma köpa skiten? ska fråga henne det sen.

btw, gillar mina 2 nya appar (båda kamera-appar) som heter Leme Cam & TtV Basic. dä ä nize

Alla bilder (utan den sista) är från Leme Cam











I'm a joker, I'm a smoker, I'm a midnight toker



tjaaaaaae, igår spenderade jag och skatan våran evening, så att säga, hemma hos frida med henne och albin. vi satt mest och kollade på TV, grillade maschmallows (på ett värmeljus) och drack lite öl och redbull. jag och skatan gick hem vid 1 tiden och somnade runt 2 tror jag.

han gick upp vid 9 för att jobba och väckte mig vid halv 2 då han kom tillbaka hit igen. nu ligger han i min säng och typ sover, och klockan är 15:47, hahah. får la se vad som händer idag, kanske åker hem till honom om jag har tur och sover där, hähähääh.


6-3, GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!



tjaaaaaaaaa, var på hockey idag med pojken och jävlar vilken match, lätt den bästa jag varit på!!!!

förövrigt var jag på lan igår hemma hos fridie då vi satt uppe till klockan 3 ungefär, och vaknade ungefär vid 1 tiden. vi kollade lite på south park och gjorde mat och grejer, jag stack sedan hem vid 3 tiden för att packa mina saker för att sedan ta moppen hem till skatos.

innan jag åkte ville min mamma vara underbar och tyckte att jag skulle ta en näve med 10 kronor från hennes låda med massa 10:or i, hahah fick 300 något tror jag, hahah. min mamma är fin

jag åkte sedan till skatan men vi åkte nästan direkt när jag kom dit. vi åt på hard rock café, vilket jag ångrar för där slösade jag bort 250:-, fett ovärt. ville egentligen haft thai-mat men, blev inte så. men anyways, sedan tog jag och skatos buss mot korsvägen och gick sedan till scandinavium.

i första halvlek så stod det 2-0 till Modo, så ja, början av matchen sög anus. i andra halvlek, då jävlar körde frölunda igång... 4-2 på 9 minuter, sjukaste! sedan stod det i slutet av andra halvleken 5-2. i tredje så blev 3 från frölunda utvisade så därav gjorde modo ett till mål, då stod det 5-3, och när det var 4 sekunder kvar av sista rundan så lägger frölunda ett till mål, sjuuuuuuuuuuuuukaste skiten.

vi drog sedan till focus innan vi tog pendeln hemåt. var i anneberg ca 2 över 10 och drog på moppen hem till skatan, så här sitter vi nu. själv är jag ganska trött och stör mig något brutalt på att jag inte har något hårsnodd/tofs (?). tjaaaaaaa


yupp, blodig och JÄTTE fräsh



den blödde i för sig ganska mycket när jag fyllde i den, så är la inte så konstigt att den ser ut som den gör. om ni undrar varför den ser så äckligt kletig ut så är det för att jag nyss lade på salva.

förutom att den är jätte fräsh och trevlig så blev jag nöjd ändå! kommer förmodligen få fylla i den när den har läkt och skorporna försvinner, men det är det värt. vill ha den ändå, trots att den kommer vara en pain in the ass ♥

så ja, där har ni den, min andra tatuering, tjaaaaaaaa!

och nej, jag har inte bajs på foten, det är från tejpen, chilla!


FÖRSTA TATUERINGEN, JA JAG GILLAR CAPS-LOCK!!!!



Never give up. Find a way, 'cause that's what winners do.

BTW, ifall ni undrar varför den är lite sne äre för att det är meningen att den ska ''slingra'' sig runt handleden, så ja, det ska se efterblivet ut.

denna tog 1 timma att göra, jobbigast var nog när hon skulle gå tillbaka till de bokstäver hon redan hade tatuerad för att göra de lite bättre, och ja, det gjorde ganska ont. men ja, laddar upp bild på andra tatueringen om ca 1 timma då jag tagit av plasten, tjaaaaaaaaarå

får nog göra en ny kategori igen, får la bli medlem av alla mina 100 kategorier som jag har


1NOVEMBER2011







i min familj säger vi godmorgon genom wordfeud, tja!

vaknade bajs tidigt idag (halv 11 ungefär), vafan hände med tiderna då jag sov till klockan 1? suger ju röv! men anyway, om ca 4 timmar får jag ta av den första plasten, och om ca 5 timmar den jag har på benet.  blöööö, vill ta av NU!!!!!!!

annars har jag inget planerat idag, ska snart hjälpa mor med att lägga in några bilder på fajsen och sedan ska jag kolla klart på ett south park avsnitt jag börjat kolla på.

men aja, gotta go, mor tjatar. hahah wordfeud-nörden


RSS 2.0