HEJ


Jag bad Skatan att säga något random, därav rubriken.

Men anyway, igår hände inget speciellt. Nathalie trollade med hela klassen och sa dagen innan att provet vi skulle öva på var på 2 stycken A4 sidor, men tydligen vare 7 A4...... Fan va pissed jag blir. Sen frågade jag varför i helvete hon sa att det var på 2 A4 och sen var det på 7 A4 helt plötsligt, så ger hon mig svaret:

''Nej men alltså, jag har ju gjort så att det är väldigt mycket luft i texten, mycket styckeindelning och så. Men jag kan trycka ihop texten om du tycker det blir lättare så''

*Facepalm*. Okej, även fast hon hade tryckt ihop texten igen, så hade det INTE blivit 2 A4 papper.... Så har vi bara 1 vecka på oss, jävla röv. Men anyway, efter den lektionen hade vi bara lite KLF innan alla 2or drog sig på Aranäs för att gå på en Body & Soul mässa, men jag gick efter 5 minuter för jag skulle till tandläkarN.

Väl där satt jag och väntade i typ 30 minuter innan de kallade in mig. Det tog hyfsat lång tid för min tand ville verkligen inte ut, men tillslut gick det och daaaaaaaaaamn, va bedövad jag var. Och med tanke på att det tog så lång tid spred sig bedövningen ända upp i näsan på mig..... Hahahah!

Så ja, hela min högra näsborre var svullen och jag hade absolut ingen känsel i den, inte i högra delen av läppen heller för den delen. Så ska man tillbaka på måndag och vara med om det igen, fast på vänster sida då.

Men ja, jag tog halv 1 bussen hem, gick hem och bytte om och gick sedan till bussen igen. Tog sedan pendeln till Göteborg där jag mötte upp Skatan, tog pendeln till IKEA och åt, och det vart awesome för jag var verkligen jääääätte hungrig!

Sedan tog vi 4 bussen då han hoppade av vid sig och jag åkte vidare hemåt. Väl hemma packade jag mina grejer, drack 3 glas med vatten för jag mådde lite illa (hade förmodligen svalt aldeless för mycket blod....) och sedan åkte jag hem till Skatan igen.

Vi drog till Maxi, då Skatan körde, med hans far och bror och köpte chips och lite annat. Vi kollade på lite Scrubs, han spelade Dead Island och jag har ingen aning om när jag somnade. Men ja, idag åt vi frukost vid 1 tiden och ikväll åker vi hem till mig och sover där.

Det var nog inget mer tror jag.... Eller ja, min mor kommer äntligen hem imon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahaha ja, ni har tillåtelse att skratta åt mig. Jag kunde inte röra högra sidan av läppen, överhuvudtaget, så därför såg jag ut såhär. Ser ut som en efterbliven anka

Dagens pornografi.

Ja, det var lika gott som det ser ut att vara

Baconstrips!

Dra någon rolig vits för mig!

Ditt äckliga namn:
Är du en fisk eller bara gillar kaffe?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg du med? Fan va äckligt.

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0